Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

O χειμώνας είναι εδώ - Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Πελοπόννησο

 Ziria
Ο χειμώνας είναι εδώ! Ο καιρός έβαλε τα… γιορτινά του, και έρχεται να μας προσφέρει άσπρες μέρες… Η Ζηνοβία έφτασε σε όλη σχεδόν τη χώρα. Στην ανατολική και νότια χώρα σημειώνονται, σήμερα, Κυριακή, νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες  είναι ισχυρές στο νότιο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν στα ορεινά και ημιορεινά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του – «Ραντεβού το 2020, όλοι μαζί σαν μια γροθιά»


Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του – «Ραντεβού το 2020, όλοι μαζί σαν μια γροθιά» | in.gr
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και παράλληλα έδωσε ραντεβού για την επόμενη...
View image on TwitterΤο δικό του «ευχαριστώ» προς τον κόσμο της ομάδας έστειλε ο Ολυμπιακός, μέσω ανάρτησης στα social media.
Με το 2019 να φτάνει αισίως στο τέλος του, οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη των οπαδών προς την ομάδα, οι οποίοι αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όσο και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Μάλιστα, ο σύλλογος του Πειραιά έδωσε ραντεβού με τον κόσμο του ενόψει του νέου έτους, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους οπαδούς για ανάλογη παρουσία και μέσα στο 2020.
«Ευχαριστούμε που και το 2019 ήσασταν ο 12ος παίκτης μας! Ραντεβού το 2020, όλοι μαζί σαν μια γροθιά!» ανέφεραν χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή τους οι «ερυθρόλευκοι».Thank you for being our 12th player in 2019! See you in 2020, all together again as one!
 

Δεκαετία ανατροπών: Τι έγινε στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι σήμερα

Δεκαετία ανατροπών: Τι έγινε στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι σήμερα | tanea.gr Η ιστορία της τελευταίας δεκαετίας δεν είναι παραμύθι. Δεν έχει δράκους, πρίγκιπες και από μηχανής θεούς. Γι' αυτό το μόνο που

Τα πρώτα χιόνια στην Ορεινή Κορινθία - 15 πόντοι το Χιόνι στα Τρίκαλα

 Η εικόνα ίσως περιέχει: χιόνι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Στα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας το χιόνι έφτασε τους 15 πόντους. Στο νομό Κορινθίας, οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στα παρακάτω σημεία:
Στην επαρχιακή οδό Τρικάλων -Καρυάς, από το 1ο έως το 4ο χιλιόμετρο. Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από το ύψους του 14ου χιλιομέτρου, έως και τα Τρίκαλα. Στην επαρχιακή οδό Κιάτου – Γκούρας, από το 10ο χιλιόμετρο, έως και την Γκούρα.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο  μηχανισμός  του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, με όλα τα εκχιονιστικά μηχανήματα να είναι διάσπαρτα σε όλο τον ορεινό όγκο του Δήμου. Πριν από λίγη ώρα συνεργεία του Δήμου απεγκλώβισαν  από τα χιόνια αυτοκίνητο στη περιοχή των Τρικάλων
Παρούσα και συντονίστρια της επιχείρισης η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Γιόλα Μαστέλλου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προσοχή. Μην ανεβαίνετε χωρίς αλυσίδες στον ορεινό όγκο, επικοινωνείτε με Δήμο η αστυνομικο τμήμα Ξυλοκάστρου..