Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Κλήρωση Κυπέλλου και πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κορινθίας

 altΣτα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας ,στην Κόρινθο,  πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Αυγούστου η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου Κορινθίας περιόδου 2020 - 2021. όπου συμμετέχουν   38 ομάδες  Α', Β' και Γ'  κατηγορίας και η ομάδα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.. 

Τα  ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση της 28.8.20 για την πρώτη φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ περιόδου 2020-2021 είναι τα εξής: 

  1. ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
  2. ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
  3. ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ- ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
  4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
  5. ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
  6. ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Χωρίς αγώνα στην δεύτερη φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ περνούν τα Σωματεία

  1. ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  2. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
  3. ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
  4. ΤΕΝΕΑΤΗΣ
  5. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
  7. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
  8. ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
  9. ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  10. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
  11. ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
  12. ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
  13. ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
  14. ΒΕΛΛΕΡΕΡΩΝ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
  15. ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  16. ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
  17. ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ
  18. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
  19. ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
  20. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
  21. ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
  22. ΑΟ ΜΑΨΟΥ
  23. ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
  24. ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
  25. ΠΕΛΟΠΑΣ
  26. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ  

    Επίσης αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β΄ Κατηγορίας, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 1ου Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας και ώρα 12.00 μεσημβρινή η κλήρωση του 2ου Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

    Η Ένωση ενημερώνει τα Σωματεία μέλη της ότι θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες του ΕΟΔΥ και της υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ συστήνεται στα σωματεία να προσέλθουν μόνο με έναν εκπρόσωπο.

    Θα τηρηθούν τα κάτωθι μέτρα:

    1.- Κατάλογος εισερχομένων, 2.- Χρήση προστατευτικής μάσκας, 3.- Χρήση Αντισυπτικού, 4.- Τήρηση αποστάσεων, 5.-Θερμομέτρηση παρισταμένων

 

Φωτιά στις Μυκήνες: Δεν απειλεί τον αρχαιολογικό χώρο

  

Απομακρύνθηκαν, για καθαρά προληπτικούς λόγους, επισκέπτες και εργαζόμενοι του αρχαιολογικού χώρου στις Μυκήνες, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.

Η φωτιά εξακολουθεί να καίει σε αγροτοδασική έκταση και σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλεί τον αρχαιολογικό χώρο αλλά ούτε και κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή επιχειρούν 27 πυροσβέστες με ένα πεζοπόρο τμήμα και 8 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Κορωνοϊός: 157 τα νέα κρούσματα στην χώρα - Κανένα νέο κρούσμα στην Πελοπόννησο.

 Κορωνοϊός: 157 τα νέα κρούσματα στην χώρα - Δύο νέοι θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα που βεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Σήμερα ανακοινώνουμε 157 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 41 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10134, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

O χάρτης των κρουσμάτων 

Κορωνοϊός: Στους 262 οι νεκροί στη χώρα μας – Μακραίνει η λίστα των θυμάτων

 Συναγερμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας: 7 νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού

Ακόμη μία άσχημη μέρα για την χώρας μας καθώς και δεύτερος συμπολίτης μας κατέληξε μετά από επιπλοκές από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το δεύτερο θύμα για σήμερα και το 262 συνολικά στην Ελλάδα είναι μια 84χρονη που διεκομίσθη άσφυγμη στο ΓΝ Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής Έγινε τεστ για να προχωρήσουν σε νεκροτομή και τελικά διαπιστώθηκε ότι έπασχε από κορωνοϊό.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ένας 58χρονο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω κορωνοϊού. Ο 58χρονος έπασχε από παχυσαρκία και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ από τον Μάρτιο.

Ολυμπιακός: “Αιχμηρή” ανάρτηση Γαβαλά – “Όποιος αμφισβητεί τα αποτελέσματα να πάει για καφέ σπίτι του Λοβέρα”

  

Με ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, στηλίτευσε τη στάση της ΕΠΟ αναφορικά με τους χειρισμούς της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς όπως τόνισε φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για την ευρωπαϊκή εκπροσώπηση της Ελλάδας, αφού οι ελληνικές ομάδες κινδυνεύουν να πάνε χωρίς επίσημο ματς στα πόδια τους στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. 

Ταυτόχρονα όσον αφορά την αναβολή του τελικού, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (30/8), ο κ. Γαβαλάς προκάλεσε όποιον αμφισβητεί ότι ο Μάξι Λοβέρα είναι θετικός στον κορονοϊό, να πάει για… καφέ στο σπίτι του Αργεντινού και να καταθέσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  

H ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά:

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γκελεστάθης

 Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός της ΝΔ Νίκος Γκελαστάθης 

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 90 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Γκελεστάθης.

Ο Νικος Γκελεστάθης γεννήθηκε το 1930 στη Δεσφίνα Φωκίδας και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εξελέγη βουλευτής Φωκίδας με τη Νέα Δημοκρατία το 1981, 1985, 1989 (Ιούνιο και Νοέμβριο), 1990, 1993, 1996 και 2000.

Διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών (1990 – 1992) και υπουργός Δημόσιας Τάξης (1992 – 1993), στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κ. Μητσοτάκης: Ο Νίκος Γκελεστάθης υπηρέτησε με ήθος την πατρίδα

Εκτακτο-Μυκήνες: Εκκενώνεται ο αρχαιολογικός χώρος μετά από φωτιά

 

Σε προληπτική εκκένωση του αρχαιολογικού χώρου στις Μυκήνες στην Αργολίδα προχωράει η πυροσβεστική μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Αυγούστου κοντά στον τάφο του Αγαμέμνονα.

Στο σημείο ενεργούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από Ναύπλιο και Άργος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά καίει ξερά χόρτα μέσα σε ρεματιά με κατεύθυνση προς Προσύμνη.

Για την πυρκαγια έχει ενημερωθεί η πολιτική προστασία του Δήμου Άργους Μυκηνών ενω η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο.