Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2: Με... μαγυάρικη υπογραφή!

Στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ματς περισσότερο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε ο Ατρόμητος που πέρασε από τη Λιβαδειά. Οι Περιστεριώτες με κορυφαίο του γηπέδου τον Ούγγρο Ουγκράι επικράτησαν 0-2 με δυο γκολ στο β’ ημίχρονο.
Ο Βασιλακάκης στο 47’ άνοιξε το σκορ και ο «Μαγυάρος» με υπέροχο τέρμα στο 64' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Ατρόμητο που κράτησε ανέπαφη την εστία του για ακόμη μια αγωνιστική (έχει να δεχθεί γκολ από την πρεμιέρα και τη νίκη με 2-1 στο Αγρίνιο).
Οι Βοιωτοί σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα και έτσι γνώρισαν φυσιολογικά την ήττα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Ζησόπουλος (82’ Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Φαβάρο (57’ Σαβαντογκό), Όμο, Σουμπίνιο, Παντελιάδης, Γιακουμάκης (65’ Νανγκίς), Μαρκόφσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Βασιλακάκης (88’ Ούμπιδες), Ουγκράι (85’ Μούγιακιτς), Κουλούρης (90’+2’ Κωτσόπουλος).