Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκες για Διαγόρα - Παναργειακό - Ερμιονιδα - Καλαματα στη πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjh7W_dTdbHmSJjuDq8xOs0mDEQf8p4Bj7GVR_W63upUYGdebGIXZhl853tfmx6Ng8FpOePzTaCTAEQFH3N7KAEMDw2aR1yYq3sKr5eOHEPCFRwjurvwxb-U0T3qBT8tGB5MBK-u9B-Yn-_/s1600/1.png
Ξεκίνησε με το δεξί ο Διαγόρας Ρόδου τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ( 6ος όμιλος) όπου στον αγώνα της πρεμιέρας νίκησε με 3 - 0 τον Παναιγιάλειο. Τα τέρματα  για την νησιώτικη ομάδα σημείωσαν στο 24' με πεναλτι ο Χατζησάββας ο οποίος σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 56΄ και στο  66΄ ο Μπαξεβάνος. 
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2 – 1 σημείωσε ο ΠΑΟ Βάρδας στα Βραχνέικα επί
του τοπικού  Διαγόρα. Ο Ντόμας προηγήθηκε στο 29΄για την ομάδα της Βάρδας, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 31, με τον Σταυρόπουλο. Στο 79΄ ο Μικελάτος σημείωσε το νικητήριο τέρμα της Βάρδας. Το ντέρμπι της Ηλείας ανάμεσα στη Νίκη Τραγανού και στον Αστέρα  Αμαλιάδας η ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με τερματα 1 – 1. Προηγήθηκε με πέναλτι του Μανωλιά στο 5΄ ο Αστέρας για να ισοφαρίση η ομάδα του Τραγανού στο 37΄με τον Βατσή .Στη Ραφήνα η Θύελλα επικράτησε με 2 – 1επί του Πανηλειακού. Η Θύελλα προηγήθηκε 2 – 0 με τέρματα των Χαρακτίδη (14΄) και  Ζέκιου (52΄)  και η ομάδα της Ηλείας μείωσε στο τελικό σκορ στο 87΄με τον Χατζηστάμου.
Στον ίδιο όμιλο σε αγώνα που .έγινε χθες στην Κάτω Αχαΐα , ο  Πανμοβριακός και Φοίβος Κρεμαστής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ. 
Ο αγώνας Ιάλυσος – Παλληνιακός αναβλήθηκε. Τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Παλληνιακού να ταξιδέψει στη Ρόδο.  Ρεπό είχε ο Αχαρναϊκός.

6ος όμιλος
Διαγόρας Ρόδου – Παναιγιάλειος 3 - 0 
Ιάλυσος – Παλληνιακός Αναβολή
Διαγόρας Βραχνεϊκων – ΠΑΟ Βάρδας 1 - 2
Νίκη Τραγανού – Αστέρας Αμαλιάδας 1 - 1
Πανμοβριακός – Φοίβος Κρεμαστής 0 - 0
Θύελλα Ραφήνας – Πανηλειακός 2 - 1

Ρεπό: Αχαρναϊκός


Στον 7ο όμιλο Χαραυγιακός και Αιολικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι επικράτησαν με 1 – 0 επί του  Άγιου Ιερόθεου. 
Σε χθεσινό αγώνα Καλλιθέα και ΑΟ Χαλκίς αναδείχτηκαν  ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Επίσης λόγω καιρικών φαινομένων αναβλήθηκαν οι αγώνες Θύελλα Καμαρίου – Αιγάλεω και ΠΑΣ Κόρινθος – Πανθηραϊκός. όπως και ο αγωνας Απόλλων Ερέτριας – Ηλυσιακός, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. 

7ος όμιλος
Χαραυγιακός – Αιολικός 1 - 1
Θύελλα Καμαρίου – Αιγάλεω Αναβολή  
Καλλιθέα – ΑΟ Χαλκίς 0 - 0
Απόλλων Ερέτριας – Ηλυσιακός Αναβολή
ΠΑΣ Κόρινθος – Πανθηραϊκός Αναβολή
 
Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Ιερόθεος 1 - 0



Στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου ο Μανδραϊκός και το Καταστάρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, ενώ νικηφόρο πέρασμα από την Κεφαλονιά σημείωσε ο ΑΟ Υπάτου με 2 - 0 επί του ΑΟ Εικοσιμίας.
 
Στο Κρανίδι η  ΑΕ Ερμιονίδας επικρατησε με 2 – 0 του Παναρκαδικού με τέρματα στο 23΄του Τριμπόνια και του Μακρίδη στο 84. Νικηφόρο πέρασμα από το Κιβέρι έκανε η  Καλαμάτα επικρατώντας της Ένωσης Λέρνας με 1 - 0 με το τέρμα του Γιόνδη στο 13΄. Με το διπλό επιστρέφει και ο Παναργειακός από το Δίστομο όπου νίκησε στο 83΄ με τερμα του Μπουντόπουλου 1 – 0 τον Αμβρυσσέα . Με το διπλό έφυγε από τη Μεσσήνη η ΑΕ Πελλάνας , Η νεοφώτιστη στη κατηγορία Λακωνική ομάδα νίκησε με σκορ 2 – 1 τον Πάμισσο με τέρματα των Ντιατά (29΄)και Ρασιά (38΄). Ο Μωράκης στο 52΄μειωσε για τη μεσσηνιακή ομάδα στο τελικό σκορ.  Σαρωτικό τέλος πέρασμα από τη Λακωνία έκανε ο Ασπρόπυργος με το 4 – 0  επί του Αστέρα Βλαχιώτη.
8ος όμιλος
ΑΕ Ερμιονίδας – Παναρκαδικός 2 -0
Μανδραϊκός – ΑΟ Κατασταρίου  0- 0
Ένωση Λέρνας – Καλαμάτα 0 - 1
Πάμισσος Μεσσήνης – ΑΕ Πελλάνας 1 - 2
Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος 0 - 4
Αμβρυσσέας Διστόμου – Παναργειακός 0-1  
ΑΟ Εικοσιμίας – ΑΟ Υπάτου 0-2