Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Απόδραση με “υπογραφή” Νάρεϊ / Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2: Στο -10 οι Πειραιώτες από την κορυφή, «υψηλή πτήση» οι Θεσσαλονικείς!

 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2: Στο -10 οι Πειραιώτες από την κορυφή, «υψηλή πτήση» οι Θεσσαλονικείς!

 

 Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε , πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Καραϊσκάκη (2-1) και άφησε πέμπτο τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και στο... -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό! Πολύ ουσιαστικοί οι «ασπρόμαυροι» που είχαν δύο σοβαρές φάσεις και πέτυχαν ισάριθμα γκολ, φλύαροι και επιπόλαιοι οι Πειραιώτες που έπαιξαν άναρχα στο τέλος για να κυνηγήσουν την ισοφάριση. 

Αγριογούρουνο “σμπαράλιασε” το αυτοκίνητό του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα.

 

Τροχαίο ατύχημα είχε ο δήμαρχος της Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα απ’ τον επίσημο λογαριασμό του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, είχε σύγκρουση με ένα τεράστιο – όπως το χαρακτηρίζει – αγριογούρουνο, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης, πριν τον Κλαδά.

Υποστηρίζει, ότι το αρκετά ογκώδες αγριογούρουνο, πετάχτηκε, ξαφνικά, μπροστά του.

Ο δήμαρχος, γράφει, ότι το αυτοκίνητό του, “σμπαραλιάστηκε”.

“(…) Ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό απ’ το άγριο κοπάνημα (…)”, λέει με έμφαση ο Πέτρος Δούκας, που ευχαριστεί όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον και όλους όσους τον βοήθησαν.

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΔEITE THN EΒΔΟΜΑΔΑ 17/10-23/10 2022