Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

H Κλήρωση του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Κορινθίας 2018 - 2019


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxc1r0e6c_Me3ALYbdIVCUIVXd2_O0dkGK6X8sHcH2hyphenhyphen_M9ayeozv54UcnViF3xajODMTL83AjkSd7bVndrnWRnwB70RNHRB-11j0OE0wre71rW6Kr9h5o0S-0NVIUDXP73io_kTUXnrqW/s1600/1501104_355293367971685_8020657376743355334_o.jpg

1η Αγωνιστική 14η
Πανσολυγειακός
- : -
Ηρακλής Λεχαίου
ΑΟ Περαχώρας
- : -
Ολυμπιακός Άσσου
ΣΦΛ Ολυμπιακός
- : -
ΑΟ Μαψού
ΑΟ Λεχαίου
- : -
Ισθμιακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
- : -
Πανευρωστινιακός
Εθνικός Ξυλοκερίζης
- : -
Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΠΣ Αγιάννης
- : -
Άρης Βοχαϊκού

2η Αγωνιστική 15η
Ηρακλής Λεχαίου
- : -
Εθνικός Ξυλοκερίζης
Ισθμιακός
- : -
ΑΟ Περαχώρας
Άρης Βοχαϊκού
- : -
ΑΟ Ασπροκάμπου
Θύελλα Κ. Διμηνιού
- : -
Ολυμπιακός Άσσου
ΣΦΛ Ολυμπιακός
- : -
ΑΠΣ Αγιάννης
ΑΟ Μαψού
- : -
Πανσολυγειακός
Πανευρωστινιακός
- : -
ΑΟ Λεχαίου

3η Αγωνιστική 16η

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ "μετακόμίζει" από την Πελοπόννησο που ποδοσφαιρικά τριχοτομείται

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJVwGhqAemFiIx44NslOnqV0liGEoVxfSJZC_ckEZh-vV3K_-gAY-En2vB3mkrtk0HC6vN7VuvzEOdhOxGRRSAtgKjXBe2aQC8LK-ueqlAGpRyGbtCb_phr8E2q76um4Hnc82Q7rN0Pi0/s1600/%25CE%2593%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B_0.jpg

Το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο καταρτισμός των οχτώ γκρουπ στα οποία θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Γ' Εθνικής για τη σεζόν 2018-19. Η κλήρωση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου (15:00), ενώ στις 30/9 ορίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος. 
Η Πελοπόννησος με 15 ομάδες τις που μετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, αντί να αποτελεί έναν όμιλο στην ουσία διχοτομείται  ή τριχοτομείται

Αναλητικά η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας .

  https://images3.imgbox.com/66/b4/zTS0WpQZ_o.JPG
Χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας  έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της  Α΄ κατηγορίας Κορινθίας .   
Η κληρωτίδα πάντως έβγαλε ντέρμπι με το καλημέρα σας κατά την κλήρωση της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, αντιμέτωποι την  1η  αγωνιστική ο Πέλοπας Κιάτου με τον ΑΟ ζευγολατιού, και την 2η  η Κόρινθος 2006 με τον ΑΟ Λουτρακίου. Εκτός έδρας ξεκινά το αγωνιστικό του πρόγραμμα ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στον Άγιο Γεώργιο , ενώ την 2η αγωνιστική υπόδέχεται στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» τον Παννεμεατικό. Πήραν κλειδάριθμο  οι ομαδες ΑΟ Λουτράκι, Κόρινθος 2006, Αγιος Γεώργιος, Ζευγολατιό, Ατρόμητος και  Πανεμεατικός
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παχαίνει ο υποθυρεοειδισμός; Θυρεοειδίτιδα Hashimoto. Αιτίες, συμπτώματα, διάγνωση, θεραπεία


 
Ο θυρεοειδής είναι ένας ενδοκρινής αδένας, ο οποίος βρίσκεται στη βάση του λαιμού και έχει σχήμα πεταλούδας. Λειτουργία του σημαντικού αυτού οργάνου, αποτελεί η παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών οι οποίες είναι απαραίτητες για την φυσιολογική αύξηση, ανάπτυξη, τη ρύθμιση των μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού για την εύρυθμη λειτουργία όλων των συστημάτων. Οι θυρεοειδικές ορμόνες, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, μεταφέρονται σε όλους τους ιστούς του σώματος και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία πολλών οργάνων όπως της καρδιάς, του εντέρου και των πνευμόνων.
Ο υποθυρεοειδισμός είναι μια από τις πιο συχνές παθήσεις του θυρεοειδή. Περίπου 2-3% του πληθυσμού έχει υποθυρεοειδισμό(σε μεγάλες ηλικίες μπορεί να φθάσει ακόμα και το 10%)και ένα 10% έχει υποκλινικό υποθυρεοειδισμό. Προσβάλει άτομα κάθε ηλικίας, όλων των φύλων και των φυλών και δεν κάνει κοινωνικοοικονομικές διακρίσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι υπολογίζεται ότι τα μισά περίπου άτομα που έχουν υποθυρεοειδσμό δεν το γνωρίζουν. Και αυτό εξαιτίας της μη ειδικής φύσης των συμπτωμάτων της πάθησης. ....................

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥτΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrzxxIJAzKb8xQqmFDUIV8dDck_I8aTIiqE3SohAsi3Aa3S2p60A
Το ΚΚΕ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, όπου εντείνεται η στρατιωτική κλιμάκωση, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και ΕΕ με τη Ρωσία, για τη Συρία και τον έλεγχο της επαρχίας Ιντλίμπ, (προπύργιο των Τζιχαντιστών), με την εμπλοκή και άλλων δυνάμεων, όπως το Ισραήλ, η Τουρκία και το Ιράν.
 
Ο κίνδυνος να επαναληφθούν πυραυλικές επιθέσεις, όπως αυτές του περασμένου Απρίλη κατά της Συρίας, που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία, με πρόσχημα τη χρησιμοποίηση χημικών όπλων, είναι μεγάλος.

Το Πασόκ που έφαγε την Αριστερά και η Αριστερά που μηρυκάζει το ΠΑΣΟΚ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι τα πρώην μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενταχθεί σε ένα ευρύτερο σχέδιο εγκλωβισμού των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του κ. Τσίπρα, το οποίο πια έχει εξελιχθεί σε ένα επικίνδυνο μόρφωμα.
Το κάνουν εδώ και καιρό – με αιχμή του δόρατος τον κ. Κουρουμπλή – αλλά ο συντονισμός αποκαλύφθηκε πλήρως με αφορμή την επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου.
Και είναι τόσο εμφανής ο συντονισμός, που όχι μόνο

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - "Μάθε Πρώτες Βοήθειες"

 Εμφάνιση WEB_Programma_Politwn_EES.jpg
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες”
απο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό 

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες” στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών ''ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ'' διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες) υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αποτελείται από 5 ενότητες: