Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Κορινθίας


 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για νεοι δρομοι δεδες


Κόρινθος, 3 Μαΐου 2019


Επισκέψεις σε πόλεις και χωριά του Νομού Κορινθίας πραγματοποιούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»,  του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Δέδες.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα για το διήμερο 4-5 Μαΐου έχει ως εξής:
Σάββατο 4 Μαΐου, το πρωί:  Κιάτο.  Στις 10 πμ. επίσκεψη στη λαϊκή αγορά και μετά πέρασμα από το εμπορικό κέντρο της πόλης.
Σάββατο 4 Μαΐου, το απόγευμα:  Με ώρα έναρξης 6:30 μμ. επισκέψεις στα χωριά Ασπρόκαμπος, Ψάρι, Γαλατάς, Αηδόνια, Πετρί, Λεόντιο.
Κυριακή 5 Μαΐου, το πρωί: Με ώρα έναρξης 10:00 πμ. επισκέψεις στα χωριά Πελλήνη, Δενδρό, Ξανθοχώρι, Σοφιανά, Τρίκαλα (Άνω, Μεσαία, Κάτω), Ρέθι.
Κυριακή 5 Μαΐου, το απόγευμα: Με ώρα έναρξης 6:30 μμ. επισκέψεις στα χωριά Καίσαρι, Κλημέντι, Βελίνα, Μάννα , Παναρίτι, Στύλια.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη στην Αργολίδα με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλη



Την υποψηφιότητα της κας Νατάσσας Τουρλούκη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
«Καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Η εμπειρία της, η κατάρτισή της και η ενεργός συμμετοχή της στα κοινά αποτελούν πολύτιμα εφόδια που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την υποψηφιότητα της Ηλέκτρας Μπάρκα στη Μεσσηνία με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα της κας Ηλέκτρας Μπάρκα με το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε «με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Ηλέκτρας Μπάρκα με τη Νέα Πελοπόννησο

Έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής η κατάθεση Συνδυασμών για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

 Η σημαντικότερη προθεσμία για τις Κοινοτικές, Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές λήγει την 12η ώρα βραδινή της Κυριακής 5ης Μαΐου 2019, καθώς μέχρι τότε επιτρέπεται η επίδοση/παράδοση δήλωσης Συνδυασμού στο αρμόδιο Δικαστήριο.

Με απλά λόγια, πρακτικά πρόκειται για το χρονικό σημείο που ξεκαθαρίζει ποιοι πραγματικά θα είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι/Περιφερειάρχες και με ποια ομάδαυποψήφιων Συμβούλων, καθώς σε κάθε εκλογές ένα μέρος των αυτό-παρουσιαζόμενων ως μελλοντικών “ηγετών” δεν καταφέρνει τελικά ούτε καν να βρει τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό Υποψήφιων για να συγκροτήσει έγκυρο Συνδυασμό.  Τυπικά βεβαίως η Ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων που θα κατατεθούν έως την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 12η ώρα βραδινή της 11ηςΜαΐου.
Ας θυμηθούμε τις βασικές παραμέτρους της δήλωσης Συνδυασμού:

Την υποψηφιότητα της Ευγενίας Δρίβα με τη Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα της κας Ευγενίας Δρίβα με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Λακωνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω την Ευγενία Δρίβα στη Νέα Πελοπόννησο.

O Παναγιώτης Λουζιώτης εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» του Πελοπίδα Καλλίρη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» και ο επικεφαλής της Πελοπίδας Καλλίρης, ανακοινώνουμε ότι Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού μας ορίζεται ο κ.  Λουζιώτης Παναγιώτης.
 Ο Κορίνθιος  Εκπαιδευτικός – Φροντιστής, Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας,  με τη μακρά πορεία συμμετοχής στα κοινά και προσφοράς στον τόπο μας, ο οποίος αποτελεί συνάμα και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ», τιμά το Συνδυασμό μας με την ανάληψη της ευθύνης εκπροσώπησής μας στον Τύπο.

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

Κατάλληλη δίαιτα για μείωση της χοληστερίνης και διατήρησή της σε φυσιολογικά επίπεδα

Η χοληστερόλη ή κοινώς χοληστερίνη είναι μια λιπαρή ουσία απαραίτητη στον οργανισμό, που συμμετέχει στη λειτουργία των κυττάρων και των ορμονών.
Όμως η υπερβολική αύξηση της στο αίμα και η εναπόθεσή της στα τοιχώματα των αρτηριών είναι επικίνδυνη, γιατί δημιουργεί αθηρωματοσκλήρυνση.
Ένα μεγάλο μέρος της χοληστερόλης παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό, στο συκώτι. Επιπλέον, προσλαμβάνουμε χοληστερόλη και από ορισμένα τρόφιμα, όπως τα αυγά, το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Η αύξηση της χοληστερόλης στο αίμα αποτελεί τη σημαντικότερη αιτία της στεφανιαίας νόσου, δηλαδή της στηθάγχης και του εμφράγματος. Η υπερχοληστερολαιμία μαζί με το κάπνισμα, την υπέρταση και το σακχαρώδη διαβήτη αποτελούν τους 4 μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου για τη στεφανιαία νόσο. Είναι οι τέσσερις δήμιοι της καρδιάς. ...................

Ο ξυλοκαστρίτης γιατρός Τάσος Γκιολής υποψήφιος περιφερειακός Συμβουλος στην Π. Ε. Κορινθίας με τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" του Παναγιώτη Νίκα.


Ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή 03.05, η υποψηφιότητα του Αναστασίου Γκιολή, στην Π.Ε. Κορινθίας, με το Συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα. 
Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας,σε δηλώσεις του, τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον κοινό στόχο,που δεν είναι άλλος από την αλλαγή, για το καλό της Κορινθίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Ο Αναστάσιος Γκιολής είναι ιατρός των επειγόντων του Γ.Ν. Κορίνθου &Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πέραν του ερευνητικού του έργου, της επιστημονικής του γνώσης και κατάρτισης (κατέχει 2 master, στο ΕΚΠΑ/στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας/Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας) και της εθελοντικής του δράσης (εθελοντής ιατρός στο Χαμόγελο του Παιδιού) είναι κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κορινθίας και με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία (εκλέχθηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
στις εκλογές του 2014). 

''ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ''' ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 30-4-2019 ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι στις 30-4-2019, η συγκέντρωση του ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού ''ΔΕΡΒΕΝΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ'', όπου παρουσιάστηκαν :
α. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού
β. Οι βασικοί στόχοι του προγράμματός του
Στη συνάντηση αυτή είχαν προσκληθεί όλοι οι δημότες, καθώς και όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, από τους οποίους αναμενόταν να τοποθετηθούν-δεσμευτούν πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα και προτάσεις από τον ως άνω συνδυασμό.
Η συζήτηση θα μπορούσε να είναι απόλυτα εποικοδομητική και ουσιαστική, αν στις πραγματικά ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις και προτάσεις του Τοπικού Συνδυασμού, είχαν τοποθετηθεί και δεσμευτεί όλοι οι παριστάμενοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Αντίθετα πλην του Επαμεινώνδα Κατσούλα και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του Αδαμοπούλου Πατρίτσιας, Μανέτα Αποστόλη και Μητρόπουλου Γιάννη, όλοι οι υπόλοιποι επέλεξαν είτε την ''ασφάλεια'' της

Αγωνία για δύο στην Α΄ κατηγορίας Κορινθίας ( Το πρόγραμμα της 29ης (πρωτελευταίας) αγωνιστικής.


Αποτέλεσμα εικόνας για πελοπας κιατου αστερας
Με τα παιγνίδια της  29ης (Προτελευταίας) αγωνιστικής συνεχίζεται  , αύριο Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στις 16:00, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας.  Ένα πρωτάθλημα που έχει κριθεί νωρίς, καθώς η Κόρινθος 2006  επάξια κερδίζει τον  τίτλο της πρωταθλήτριας και  την άνοδο της  στην επόμενη κατηγορία. Αντίθετα από την Α΄ κατηγορία υποβιβάζονται στη Β΄ Κορινθίας οι ομάδες  των Αγίων Θεοδώρων και του ΠΑΣ Κλένια. Το μόνο που απομένει να δούμε ακόμα ποια  θα είναι η τρίτη ομάδα ( Αστέρας Δερβενίου ή  Άγιος Γεώργιος}, που θα ακολουθήσει τις δύο προηγούμενες , στη Β΄ Κορινθίας, μετά

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα πληρωθεί η β’ δόση του επιδόματος παιδιού


Τέλος του μήνα αναμένεται η πληρωμή της β’ δόσης του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να γίνει το διήμερο 23- 24 Μαΐου ή το αργότερο μέχρι την

«Δώρο εορτών» ετοιμάζει η κυβέρνηση για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους!

«Δώρο εορτών» ετοιμάζει η κυβέρνηση για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους!Νέο πακέτο με έκτακτες και μόνιμου χαρακτήρα παροχές και φοροελαφρύνσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση με όχημα τα υπερπλεονάσματα, που συνολικά θα φθάσουν τα 5,5 δισ. ευρώ μέχρι το 2022.
Στο κυβερνητικό σχεδιασμό περιλαμβάνονται παροχές ύψους 1,14 δισ. ευρώ για το 2019, τις οποίες το Μαξίμου θέλει να μοιράσει στους συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους με τη μορφή ενός «δώρου εορτών» προκειμένου να καλύψει μέρος των σημαντικών εισοδηματικών απωλειών που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια.
Το «δώρο» μπορεί να λάβει ακόμα και το χαρακτήρα μόνιμου μέτρου και θα δίνεται τον Δεκέμβριο. Θα είναι ένα εφάπαξ ποσό που θα λαμβάνουν κάθε χρόνο οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι με τη μορφή του 13ου μισθού, χωρίς φυσικά να είναι στο ύψος των χρημάτων που δίνονταν πριν τις μνημονιακές περικοπές.
aftodioikisi.gr

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Περιφέρεια Πελοποννήσου


Αποτέλεσμα εικόνας για laikh syspeirvsh
Κατατέθηκε σήμερα στο πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Περιφέρεια Πελοποννήσου με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Νίκο Γόντικα.
Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, έχουν αγωνιστική ταυτότητα.
Δεν είναι «λαμπερά ονόματα» «πετυχημένοι» επιχειρηματίες και

Ομιλία Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Κόρινθο

Για τα διλήμματα των ευρωεκλογών και την επόμενη μέρα της Ευρώπης, θα μιλήσω την
Δευτέρα 6 Μαΐου στην Κόρινθο (Δημοτικό θέατρο, 20:00)
image.png 
Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ.
π. Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ κ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Εξαιρετική η συνέντευξη του μόνιμα εγκατεστημένου εις την αλλοδαπή  κ.Δασκαλάκη, καθηγητή του Χάρβαρντ, στον κ.Δανίκα. Δεν αρνήθηκε την ιδιότητα του Θεού ο νέος επιστήμονας στη σχετική διαπίστωση δίνοντας και μία προοπτική ταύτισής του στο μέλλον. Με πίστη στη νομοτέλεια του Σύμπαντος και σκοπό την αυτάρκεια μάς μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του όταν δεν μπορεί να λύσει αυτό που έχει σκοπό να λύσει δίνοντας έναν τόνο

Γιάννης Ψαρρός μια νέα δυναμική υποψηφιότητα στην Π. Ε. Κορινθίας στο ψηφοδέλτιο "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" του Πετρου Τατούλη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Στις Περιφερειακές  εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, μία αξιόλογη υποψηφιότητα από την Δυτική Κορινθία κοσμεί το  ψηφοδέλτιο "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" που ηγείται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για την δυναμική υποψηφιότητα του Γιάννη Ψαρρού, από το Δερβένι Κορινθίας, ενός επιτυχημένου επαγγελματία στο χώρο των ασφαλειών με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στα κοινά.
Ο Γιάννης Ψαρρός μια νέα δυναμική υποψηφιότητα στην Π. Ε. Κορινθίας