Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε ο ΠΑΣ από την Άλκμααρ. Έχασε με 2-1 στο Περιστέρι

Το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε στο Περιστέρι. Η ομάδα του Πετράκη ηττήθηκε με 2-1 από την Αλκμααρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Ο ΠΑΣ ήταν ανταγωνιστικός κι άνοιξε το σκορ στο 9' με τον Κόντε, αλλά στο 29’ ο Σόουζα και στο 37’ ο Λούκασεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά στο Περιστέρι και θέλησε να αιφνιδιάσει την Αλκμααρ. Μόλις στο 9’ ο Κόντε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ναδάλες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.
Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες του Πετράκη, μιας και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα. Πάντως αντί να πιέσουν κλείστηκαν πίσω κι έδωσαν χώρο στους Ολλανδούς και δεν άργησαν να το πληρώσουν. Στο 29’ ο Σόουζα σε μία φάση διαρκείας έκανε το 1-1 και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση, μιας και ο ΠΑΣ χρειαζόταν δύο τέρματα.
Το γκολ αυτό αποδιοργάνωσε την ελληνική ομάδα και στο 37’ ο Λούκασεν με πλασέ έκανε το 2-1, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα του ΠΑΣ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.
Στο 61’ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά, αλλά έδιωξε εξ’ επαφής ο Ροσέτ. Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει, αλλά επί της ουσίας δεν απείλησε τον Ροσέτ. Ετσι, η Αλκμααρ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και τα Γιάννινα ολοκλήρωσαν την πρώτη τους παρουσία σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης)
: Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κοζορώνης (78’ Δώνης), Ναδάλες, Ακόστα, Γιάκος (51’ Μαμπουλού), Κόντε.
Άλκμααρ (Γιον βαν ντε Μπρομ):
Ροσέτ, Λούκασεν, Βαν Έιντεν, Φλάαρ, Χαπς, Χένρικσεν, Φαν Όφερεμ (71’ Τιλ), Βάουτενς, Γιάχανμπαχς, Βέγκορστ, Σόουζα (79’ Γκαρσία).

Αντίο Ευρώπη για την ΑΕΚ. Το ευρωπαϊκό όνειρο της κράτησε 22 λεπτά

Ήττα της ΑΕΚ από την Σεντ Ετιέν και... αντίο Ευρώπη
Κάτι παραπάνω από 20 λεπτά κράτησε το ευρωπαϊκό όνειρο της ΑΕΚ. Οσο χρειάστηκε, δηλαδή, μέχρι ο Μπέριτς να πετύχει (22΄) το γκολ με το οποίο η Σεντ Ετιέν νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Δημοφιλή Tweet






avatar
Μελωδία fm 99.2
@melodiafm992

"Φάρος" - Κωστής Μαραβέγιας


reply
retweet

favorite






avatar
Yannis Maniatis
@Yannis_Maniatis

Το πάρκο Τρίτση ανήκει στους πολίτες, όχι σε Ν.Π.Ι.Δ.
pasok.gr/%CF%84%CE%BF-%…


reply
retweet

favorite






avatar
georges antoninis
@prismafm

prisma news: Πέμπτη 4-8-2015/07.30 πμ…. Καλό Καλοκαίρι και καλ... prismavirus.blogspot.com/2016/08/4-8-20…

reply
retweet

favorite






avatar
John Andreou
@jiannisandreou1

Αξίζει να διαβαστεί.
Περασμένα, όχι ξεχασμένα. Ακόμη πληρώνουμε εκείνον τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό. twitter.com/Mandravelis/st…

reply
retweet

favorite






avatar
Nikos Portokaloglou
@nportokaloglou

Μια μαγική στιγμή με την αγαπημένη μου Eleni Tsaligopoulou (official)!
Καλή μας ημέρα!!!


reply
retweet

favorite






avatar
Tranzistoraki
@tranzistoraki

ΓΙΑΝΝΗΑ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Νέες ημερομηνίες καλοκαιρινής περιοδείας goo.gl/yja2hI

reply
retweet

favorite