Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Αύριο 23/8 εορτάζουν η Παναγία η «Καταφυγιώτισσα» στη Ζάχολη ( βίντεο) και η «Παναγία Φανερωμένη» στο Ξυλόκαστρο ( βίντεο)

 

  

Αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 η Εκκλησία μας εορτάζει τα «εννιάμερα» από την Κοίμηση της Παναγίας και πολλές Εκκλησίες τιμούν και εορτάζουν την Μνήμη Της. 
Στην ευρύτερη περιφέρεια μας εορτάζουν το ιστορικό ξωκλήσι της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στη Ζάχολη και η «Παναγία Φανερωμένη» στο Ξυλόκαστρο.
 
Η Παναγία η Καταφυγιώτισσα βρίσκεται 10 χιλιόμετρα νότια από το Δερβένι στον δρόμο που οδηγεί στη Ζάχολη και στη Φενεό. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΟΖΙΩΚΟΣ: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με τους «Ορίζοντες Δημιουργίας» με επικεφαλής για Δήμαρχο τον Σπύρο Καραβά

  

Ας (ξανά)συστηθουμε λοιπόν ....
Ονομάζομαι Ζιοζιώκος Βασίλης (Λάκης )τού Σπυρίδωνος γεννηθείς το 1976, μόνιμος κάτοικος Δερβενίου , είμαι παντρεμένος με τη Ζορμπά Χριστίνα και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και επισκέπτομαι αλυσίδες s/m.
Έχω εργαστεί στο παρελθόν σε θέση ευθύνης στον χώρο των s/m στους Ν. Κορινθίας (Δερβένι Ξυλοκάστρο, Κιάτο, Περαχώρα, Λουτράκι), Ν. Αχαΐας (Ακράτα, Διακοπτό ,Αίγιο) και στη