Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

42 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερώτηση για την ΔΕΗ: Βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας

 http://static1.trikalanews.gr/assets/media/PICTURES/2017/img_b/137019.JPG
42 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν ότι η ΔΕΗ βρίσκεται «μία ανάσα» πριν την χρεοκοπία.

Στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργο Σταθάκη, επικαλούνται την πρόσφατη αξιολόγηση της εταιρείας από Standard and Poor’s (S&P), σύμφωνα με την οποία η ΔΕΗ κατατάσσεται στην κατηγορία CCC-, μια ανάσα δηλαδή πριν την οριστική στάση

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος! - Ευθείες απειλές σε Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη


Προβάλλοντας μια εικόνα που σε τίποτα δεν θύμιζε τον παλαιό υπουργό Εθνικής Άμυνας,  λίγα λεπτά μετά τις  4 το απόγευμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια εγκλεισμού.
Φανερά καταβεβλημένος, με πολλά δόντια να λείπουν από την οδοντοστοιχία του και πολύ αδυνατισμένος αναρρώνοντας από ένα σοβαρό χειρουργείο, ο κ. Τσοχατζόπουλος εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους,. που το 1996 έφτασε μια ανάσα από το να γίνει πρωθυπουργός και σήμερα, εν έτει 2017 ευρισκόμενος έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλαιό κραταιό Άκη Τσοχατζόπουλο.
"Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε

Χάπια άσκησης πλέον θα αντικαθιστούν την γυμναστική

workout-pill_stogiatro.jpg

Χάπια άσκησης πλέον θα αντικαθιστούν την γυμναστική


Οι μαραθωνοδρόμοι, οι ποδηλάτες, οι κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων και γενικότερα κάθε αθλητής που χρειάζεται αντοχή, γνωρίζουν ότι χρειάζονται χρόνια προπόνησης για να την πετύχουν.

Διαβάστε περισσότερα

«Δώρο» 5 χρόνια για σύνταξη –Ποιοι τα δικαιούνται (παραδείγματα)



Γρηγορότερη «έξοδος» στη σύνταξη για γονείς. Οι ασφαλισμένοι άνδρες και γυναίκες που αποκτούν ένα έως τρία ή περισσότερα παιδιά από το 2000 και μετά δικαιούνται, βάσει του ν. 36655/2008, από 1 έως 5 χρόνια δωρεάν λόγω τέκνων. Το δικαίωμα, όπως προβλέπει ρητά ο νόμος, ισχύει και για νέους (κυρίως) ασφαλισμένους σε όλα τα Ταμεία (πλην Δημοσίου) μετά το 1993 αλλά

Regularity Rally of Greece




Εμφάνιση 2017_PREG_2_Hellenic_Poster.jpg



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ.



 
Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, οι τρεις βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν συνάντηση με την Πρόεδρο των ΕΛΤΑ, κ. Φρόσω Σταυράκη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Ζαρολιάγκη, για ζητήματα που αφορούν στα ΕΛΤΑ Κορινθίας. Η συνάντηση αυτή ήρθε σε συνέχεια της σύσκεψης που είχε προηγηθεί με υπηρεσιακά στελέχη και εργαζομένους/ες των ΕΛΤΑ Κορινθίας, καθώς και των λοιπών ενεργειών των βουλευτών κατά το προηγούμενο διάστημα.
Καταρχάς, τέθηκε από τους βουλευτές το ζήτημα της στελέχωσης των