Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη για την επιβάρυνση των τιμολογίων ηλεκτρισμού,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Λαφαζάνης ψευδώς δηλώνει ότι αγνοούσε την απόφαση της ΡΑΕ για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, αφού ήδη στις 4/2/15 συναντήθηκε με την Αρχή και ήταν ενήμερος.
Τώρα καταγγέλλει τις αυξήσεις των τιμολογίων από δήθεν μνημονιακούς νόμους, πράγμα το οποίο επίσης είναι ψευδές.  
Ας αφήσει τα αστεία και ας αποφασίσει: Είτε να πάρει πίσω τις αυξήσεις, είτε να μην αποπληρώσει του παραγωγούς ΑΠΕ. Και σίγουρα να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κοροϊδεύει τον κόσμο.   

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης,  σχετικά με την επιστολή της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής προς τον Α. Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η αποκάλυψη αυτή εκθέτει βαρύτατα την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.
Θα αναζητηθούν άραγε ευθύνες για τον εμπαιγμό και τα ψέματα που είπαν στους  συνταξιούχους;
Θα ασχοληθεί επιτέλους η κυβέρνηση με τα προβλήματα του κόσμου αντί να ασχολείται με την προπαγάνδα του κόμματος;

Ομιλίες του Γ. Λεκάκη και του Φ. Μαλκίδη στην Κόρινθο με θέμα την ελληνικότητα των αρβανιτών.

Εμφάνιση photo 2.JPG
Εμφάνιση photo 1.JPG 
Την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 20.00 ο Γ. Λεκάκης και ο Φ. Μαλκίδης θα μιλήσουν στην Κόρινθο με θέμα την ελληνικότητα των αρβανιτών. Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίας που ευρίσκεται στο Πανεπιστήμιο (επί της οδού Δαμάσκηνου).

Nίκη με 2 - 0 ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη επι του Εργοτέλη

Live score: Ατρόμητος-Πανθρακικός (2-0, ημ.) και ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (19:30)
Την 8η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 2 - 0 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη. Οι «πράσινοι» παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πήραν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν να κυνηγουν τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.
 Το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε μονόλογο του Παναθηναϊκού, που δημιούργησε αρκετές φάσεις και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη στο 22΄, πριν ανοίξει το σκορ με τον Μάρκους Μπεργκ. Στο 31΄ ο Σουηδός πήρε την ασίστ του Βίκτωρα Κλωναρίδη και πλάσαρε τον Σαράνοφ.
Ο γκολκίπερ των Κρητικών τραυματίστηκε λίγο αργότερα και αντικαταστάθηκε από τον Καβουσάκη. Στο 41΄ ο Ατζαγκούν με φαλτσαριστό σουτ από μακρινή απόσταση, έγραψε το 0-2 και έθεσε τα θεμέλια της νίκης.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να εκμεταλλλευτεί την κάμψη των φιλοξενούμενων. Εντελώς ακίνδυνη η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, δεν απείλησε και έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το "Παγκρήτιο" με την 8η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης):
Σαράνοφ (37΄λ.τρ. Καβουσάκης), Ρέντζας, Λουβιόν, Γκοργκς, Πίτσος, Γκέντσογλου, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ουλά, Χαλκιαδάκης (67΄ Ολαϊτάν), Σολάρι (57΄ Τζίλας)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Δώνης (86΄ Νίνης), Λαγός (80΄ Ντα Σίλβα), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (55΄ Μαυρίας), Μπεργκ, Πέτριτς

Δυο ακόμα ματς σήμερα στην 28η αγωνιστική η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από υπουργική απόφαση.  Στις 17:15 Ατρόμητος - Πανθρακικός και στις 19:30 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Την Κυριακή, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει να συνεχίσει με νίκες, όπως και μεσοβδόμαδα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται και ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανατωλικό.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα γίνουν οι αγώνες Καλλονή-Βέροια, Κέρκυρα-ΟΦΗ και Πανιώνιος-Πλατανιάς. Ο Λεβαδειακός θα πάρει «ξεκούραστα» τρεις βαθμούς, καθώς ο αγώνας με την υποβιβασθείσα Νίκη Βόλου δεν θα διεξαχθεί.

Το πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/3

Εργοτέλης - Παναθηναϊκός 0-2
17:15 Ατρόμητος - Πανθρακικός (Δημ. Στάδιο Περιστερίου)
19:30 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (Γηπ. Τούμπας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/3
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες")
17:15 Καλλονή-Βέροια (Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)
17:15 Κέρκυρα-ΟΦΗ (ΕΑΚ Κέρκυρας)
17:15 Πανιώνιος-Πλατανιάς (Γηπ. Νέας Σμύρνης)
19:30 Ολυμπιακός-Ξάνθη (Γηπ. "Γ. Καραϊσκάκης")
Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου 3-0 (α.α)

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παγώσει τις προεκλογικές υποσχέσεις

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παγώσει τις προεκλογικές υποσχέσεις
Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη "να αναστείλει την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών υποσχέσεων" για αργότερα ώστε να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των ευρωπαίων εταίρων της, δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, τον οποίο επικαλείται σήμερα η ιταλική εφημερίδα "Κοριέρε ντέλα Σέρα".

"Δεν είμαστε λαϊκιστές, δεν υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν", δήλωσε χθες, Παρασκευή, το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση οικονομικών ηγετών που οργανώθηκε στο Τσερνόμπιο, στην επαρχία του Κόμο, στη βόρεια Ιταλία.

Έχασε ο Πανευρωστινιακός στα Εξαμίλια με το φάσμα του υποβιβασμού να τον απειλεί

http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDEzLTEwLTI2LzE3MzYvMTgwMDAwNTQuanBn&t=635184205319538050&w=300&h=204
Στην αυλαία της 20ης  αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας Κορινθίας,  στα Εξαμίλια η τοπική Δάφνη επικράτησε επικράτησε με 2 - 1 επί του Πανευρωστινιακού. Η Δάφνη Εξαμιλίων έφτασε στο 1- 0 με πέναλτι του Μπόρση, με τους Ευρωστίνιους να αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή Φραντζή, για να κάνει το 2 - 0 ο Μπέτσος με κοντινή προβολή.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Πανευρωστινιακού προσπάθησαν, μείωσαν με πέναλτι του Κέσκου, σε παράβαση που κέρδισε ο Βλάχος, θέλησαν να φτάσουν και στην ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά  την ήττα της αυτή  το φάσμα του υποβιβασμού για  ομάδα της Ευρωστίνης βρίσκεται όλο και πιό κοντά
Κατά τα άλλα η  20η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή,  με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λεχαίου να δοκιμάζεται στο Σολομό κόντρα στην τοπική ομάδα που ψάχνει βαθμούς παραμονής στην κατηγορία. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Άσσου που καραδοκεί για την πρωτιά αντιμετωπίζει στην έδρα του , τον Πανσολυγειακό,  ενώ στο "Γιάννης Στέφας" ο τυπικά γηπεδούχος Ισθμιακό, υποδέχεται την τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Α.Ο. Περαχώρας. Εκτός έδρας η Θύελλα Κ. Διμηνιού αντιμετωπίζει τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ τα Ταρσινά 97΄ υποδέχονται τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης μάχεται με την Δάφνη Πουλίτσας

 Η 20η αγωνιστική
Σάββατο 14/03/2015 15.00
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ2 - 1

Κυριακή 15/03/2015 15.00
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΑΡΣΙΝΑ ’97 – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

Προχώρησαν με μεγάλες εκτός έδρας νίκες Ζευγολατιό και Κόρινθος 2006 και ελπίζουν για τον τίτλο

Με νίκες συνέχισαν , στα πλαίσια της  25ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορίνθίας, οι  δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου όπου επικράτησαν, εκτός έδρας  κόντρα σε δυνατους αντιπάλους . Ο πρωτοπόρος και Κυπελλούχος Κορινθίας Α.Ο. Ζευγολατιού πέρασε σαν "σίφουνας μέσα από το Πετρί σκορπώντας με 5 - 0 την τοπική Θύελλα, ενώ η Κόρινθος 2006 επικράτησε με 4 - 2, στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό. 
Σε αγώνα ντέρμπι στο Βέλο η  Ελλάδα νίκησε με 1 - 0 τονΤενεάτη Αθικίων, σκορ με το οποίο επικράτησε ο Αστέρας Δερβενίου, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" επί του Παννεμεατικού. 
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος έχασε με σκορ 1 - 2 από τον Πέλοπα Κιάτου και από ότι φαίνεται η παραμονή του στην κατηγορία θεωρείται δύσκολή. Αντίθετα βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου , στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" με την νίκη του με 3 - 0 απέναντι στην Κόρινθο. Τα τέρματα γιά την "ερυθρόλευκη" ομάδα πέτυχαν δύο ο Παπαδημητρίου και ένα ο Πανουτσόπουλος, ενώ η Κόρινθος είχε δοκάρι με τον Δήμα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός τελείωσε τον άγώνα με 10 παίκτες καθώς στο τελευταίο δεκαλεπτο του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη  ο Αντωνίου
Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" επικράτησαν με 2 -  1 επί του  ΑΟ. Σπαθοβουνίου, ενώ τέλος στο Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου συνέτριψε με 7 - 0 τον ουραγό Ηρακλη Ξυλοκάστρου.

Η 25η αγωνιστική
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 2 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  0 - 5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ - ΠΕΛΟΠΑΣ  1 - 2
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ  7 - 0
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3 - 0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 2 - 4
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ  1 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1 - 0

Η Βαθμολογία 
( Σε 25 αγώνες)
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
52-
11
56
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
56-
19
54
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
37-
23
45
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
40-
24
44
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
35-
28
43
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
38-
37
42
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
38-
32
40
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
39-
31
34
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
35-
46
34
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
31-
24
33
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
39-
39
33
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
36-
40
31
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
26-
36
31
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
30-
33
24
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
34-
66
19
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
21-
98
3

Η σκέψη Σαμαρά για δήμαρχο… αντιπρόεδρο της ΝΔ

Η σκέψη Σαμαρά για δήμαρχο… αντιπρόεδρο της ΝΔ 
 Πηγή: Εφημερίδα Παρασκήνιο
Η παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας, και η παράλληλη απενεργοποίηση του Σταύρου Δήμα, επέτρεψε στον Αντώνη Σαμαρά να έχει στη διάθεσή του δυο πολιτικές θέσεις για να τις διαχειριστεί σε εσωκομματικό επίπεδο.
 Για την πλήρωσή τους, έχει ακουστεί η… μισή Κεντροδεξιά. Από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανάλογα με τη στρατηγική και επικοινωνιακή στόχευση που θα επιδιώξει να έχει με τις τελικές επιλογές του ο Αντώνης Σαμαράς.
 Ο πρώην πρωθυπουργός ωστόσο θα ήθελε να αιφνιδιάσει, τουλάχιστον με τη μια θέση, καλύπτοντάς τη με έναν νέο πολιτικό, και με ισχυρή σημειολογία, κυρίως στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καραμανλικού… από κούνια, ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και… από τη Γενιά του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία φλερτάρουν πολλοί στην Κεντροδεξιά, σε επίπεδο σημειολογίας τουλάχιστον.
 Η επιλογή Παπανικολάου μάλιστα θα διευκόλυνε πολλαπλώς τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς θα λειτουργούσε ως αντίβαρο για άλλες… αντίστοιχης στόχευσης υποψηφιότητες, όπως του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

ysterografa.gr

18η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Β1και Β2 Κατηγορίας Κορινθίας

Με τους αγώνες της  18ης αγωνιστικής συνεχίζονται , αύριο Κυριακή, τα πρωταθλήματα της Β1και Β2 Κατηγορίας Κορινθίας

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Α.Ο. ΜΑΨΟΥ
Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Α.Ο. ΡΟΜΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ
Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ – ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ - Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΛΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
.