Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Άυριο Τετάρτη 17/06/2020 και ώρα 8π.μ λεμε: ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ -Ανάγκη συνεχιση της λειτουργία της για λόγους οικονομικούς , αναπτυξιακούς και κοινωνικούς.

Αποφάση αποχώρησης της Τράπεζας Πειραιώς στο Δερβένι 
 Το Δερβένι και γενικά ο τέως Δήμος Ευρωστίνης δεν εχει την Πολιτέλεια να χάσει και την Τελευταία Τράπεζα του. Η τεχνολογική Εποχή προχωρά με γρήγορους ρυθμούς αλλά αυτό δεν σημαινει οτι θα αφήσουμε το Δερβένι στο έλεος του χάνοντας τα πάντα!!! Προστατέψτε Το!!!
Άυριο Τετάρτη 17/06/2020 και ώρα 8π.μ λεμε όχι στο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραίως!!!!!


Έρχονται 1η Αυγούστου Ισραηλινοί τουρίστες – Τι αποφάσισαν Μητσοτάκης-Νετανιάχου

Υπογράφεται σήμερα η συμφωνία για τον αγωγό East Med - Γιατί αλλάζει τις ισορροπίες στην Αν. Μεσόγειο

Ανοίγει ο τουρισμός μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, όπως ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου ο κ. Νετανιάχου τόνισε ότι πέρσι στην Ελλάδα έφτασαν 1,2 εκατ. ισραηλινοί τουρίστες, αριθμός τριπλάσιος σε σχέση με τους ισραηλινούς που επισκέφθηκαν στη χώρα τα προηγούμενα χρόνια.

Κοινή δήλωση Δέδε και Πετράκου για αποζημίωση ελαιοπαραγωγών



ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
Κοινή δήλωση Γιώργου Δέδε και Θανάση Πετράκου

Την ώρα που οι ελαιοπαραγωγοί αλλά και οι παραγωγοί κερασιού και βύσσινου αγωνιούν αν θα αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ για την καταστροφή που υπέστησαν από τον υπερβολικό καύσωνα και ζητούν το Περιφερειακό Συμβούλιο να διεκδικήσει ενεργά και αποφασιστικά την αποζημίωσή τους, ο κ. Νίκας και ο κ. Τατούλης για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση αρνήθηκαν να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα.
Οι παρατάξεις Δέδε και Πετράκου έθεσαν το θέμα και στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με δεδομένο ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση  το όργανο είχε αποφασίσει θετικά για τη συζήτηση. Δυστυχώς όμως οι κ. Νίκας και Τατούλης   παρέπεμψαν πάλι το θέμα για το επόμενο Συμβούλιο (ή μήπως στις καλένδες;).
Οι ελαιοπαραγωγοί όμως δεν μπορούν να περιμένουν και απαιτούν να αφήσουν την τεχνητή καθυστέρηση οι κ. Νίκας και Τατούλης και να φέρουν το θέμα προς συζήτηση άμεσα και κυρίως να αποδεχτούν τις προτάσεις μας, να υπάρξουν συγκεκριμένες ενέργειες διεκδίκησης ώστε  να αποζημιωθούν.

Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο



ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΄21: ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΩΝ - ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ / (λόγοι λαϊκής ένταξης έναντι λογίων παρακμιών)

Γράφει ο Γρηγόρης Κλαδούχος

Η πρόσκληση Ελληνικού εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την επαναστατική διαδικασία με αρχή το 1821, έφερε την σύγκλιση ανθρώπων με διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες, τρόπους ζωής. Ωστόσο η κεντρικότητα του στόχου, ο σεβασμός στις θυσίες  των αγωνιστών και το απελευθερωτικό τους πνεύμα ζωντανεύει ελπίδα και αξίες άρνησης της σημερινής παρακμής.