Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Την απόκτηση του Σίλβιο Προτό ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός

 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Σίλβιο Προτό.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, ο έμπειρος πορτιέρο επεσήμανε:
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας;

Πανωλεθρία Σουλτς στις γερμανικές εκλογές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDQvMjUvbWVya2VsLXNjaHVsei5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center
Μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την εταιρεία Forsa δείχνει ότι οι συντηρητικοί της Μέρκελ προηγούνται με ποσοστό 39% ενώ το SPD συγκεντρώνει μόνο 22%.
Όσον αφορά την παράσταση νίκης, σχεδόν τα τρία τέταρτα των Γερμανών θεωρούν βέβαιο ότι οι Χριστιανοδημοκράτες θα κερδίσουν τις εκλογές και μόλις το 17% βλέπει νικητή τον Σουλτς.
Αν οι ψηφοφόροι μπορούσαν να επιλέξουν απευθείας τον καγκελάριο (και όχι το κόμμα), σχεδόν οι μισοί (49%) θα προτιμούσαν τη Μέρκελ, που θεωρείται παράγοντας σταθερότητας σε μια περίοδο παγκόσμιας αβεβαιότητας, ενώ μόνο το 26% θα ψήφιζε τον Σουλτς.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Forsa, περίπου οι μισοί από τους 61,5 εκατομμύρια ψηφοφόρους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν την τηλεμαχία της Κυριακής.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τι λένε τα Twitter

Μετά από 191 χρόνια η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναστηλώνει την ιστορική Μητρόπολη Πραστού



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8wPTUuFnejrIO8I2aQLy9gxZ7ojP_KBm9tn3yrOQOjucJ8j-9j9G5dOA2vFeqhzeYh7Fl8xkiJrhFnuNGz0KwoCF3mc_RMtpdB0Ggh2bmgtKasb2BpWJDYNI3iGR7qndBU-Z7d1U98w/s1600/13962631_1291337454224725_6927526148121458407_n.jpg
Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας Δρ. Άννα Καραπαναγιώτη, ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Πραστού κ. Παναγιώτης Προβατάρης και η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της μελέτης αναστήλωσης και αποκατάστασης, μετά από 191 χρόνια, του Ι.Ν. Παναγίας (Μητρόπολης) Πραστού, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 στο χώρο της Μητρόπολης

Αστέρας Δερβενίου: Τουρνουά "Κώστας Βυζάς 2017"

Φωτογραφία του χρήστη Αστέρας Δερβενίου.
Ο Αστέρας Δερβενίου διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την Κυριακή 10 / 9 / 2017 το Τουρνουά "Κώστας Βυζάς" στη μνήμη του πρώην Προέδρου.

Αυτή τη χρονιά καλεσμένες ομάδες είναι Πέλοπας Κιάτου και ο Αθλητικός 'Ομιλος Ζευγολατιού.

Αγώνες 45λεπτης διάρκειας

Τρεις συμπληρωματικές προτάσεις της ΚΕΔΕ για τις συντάξεις των αιρετών

Τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις της επί του Σχεδίου Νόμου του υπουργείου Εργασίας το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις για τους αιρετούς της ...

Συμβασιούχοι –πληρωμή: Επίτροπος ζητά κήρυξη δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (έγγραφο)

Μία προϋπόθεση-έκπληξη βάζει ο Επίτροπος του νομού Λακωνίας για να εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής για τις νέες συμβάσεις των συμβασιούχων -“παρατασιούχων” στο δήμο Σπάρτης. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr, εκτός από:

Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΟΤΖΙΑ

01.09.2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Σταλινικές πρακτικές συνεχίζονται από τον κ. Υπουργό των Εξωτερικών. Με μια πρωτοφανούς αθλιότητας κίνηση ζητά, με επιστολή υπογεγραμμένη από δικηγόρο, τον λόγο από τον επιφανή καθηγητή Πανεπιστημίου, iστορικό, κ. Θάνο Βερέμη, για δηλώσεις του που έγιναν στην διεθνούς κύρους εφημερίδα των Financial Times.
Η απόπειρα εκφοβισμού και φίμωσης κάθε ενοχλητικής για τον κ. Υπουργό

Με ένα ενδιαφέρον Φεστιβάλ η Σπάρτη στο παγκόσμιο προσκήνιο


Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης ο «Λεωνίδας», συνδιοργανώνουν το φεστιβάλ «Σπάρτη: Παγκόσμια Πόλη», σε συνεργασία με πολλούς φορείς της πόλης και της Λακωνίας.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε διάφορες περιοχές  της πόλης, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και

ΚΥΨΕΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΜΑΣΗΣ



 http://www.tharrosnews.gr/sites/default/files/styles/newsmain/public/2016/04/mel.jpg?itok=FLjjLc_P
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                      

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ/ΚΗΣ ΟΙΚ/ΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ                           


                              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


       Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ενημερώνει τους μελισσοκόμους της     ΠΕ Κορινθίας ότι:

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Να σταματήσουν οι Βουλευτές να τάζουν ψεύτικα δώρα στους πολίτες»



https://www.flynews.gr/wp-content/uploads/2017/08/nikolakakou.jpgΣχολιάζοντας την ανακοίνωση των Βουλευτών του Σύριζα στη Μεσσηνία για την ένταξη τριών νέων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου προέβη στην εξής δήλωση:
«Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται η παραπληροφόρηση και η

Γιατί είναι εύκολα τα ψέματα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Αυτές τις μέρες, ενόψει της ΔΕΘ, ακούμε πολλά και θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα – ότι η οικονομία βελτιώνεται, ότι οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης μας αναβαθμίζουν (σε κατώτερη βέβαια βαθμίδα από αυτήν του 2014, αλλά ποιος θυμάται;), ότι βελτιώνονται οι δείκτες, ότι θα έχουμε ιδιαίτερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2017, ότι πραγματοποιήθηκε μια επιτυχής έξοδος στις αγορές.
Τα είπε ήδη ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη κατά τη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς και είναι βέβαιο ότι θα τα ξαναπεί στην ομιλία του στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ – Δείτε αυτές τις φωτογραφίες και θα εκπλαγείτε!


Πέρσι ο επιχειρηματίας Jacob Laukaitis επισκέφτηκε τη Βόρεια Κορέα, σε ένα αυστηρό τουρ 7 ημερών.
Φέτος, ταξίδεψε στη Ν. Κορέα προκειμένου να συγκρίνει τη ζωή στις δύο χώρες.
Αυτό που ανακάλυψε ήταν μία ακραία και πραγματική εικόνα του τρόπου που τα δύο έθνη αντιμετωπίζουν την καθημερινή ζωή με τόσο διαφορετικό τρόπο. Το

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την «κακή» Εθνική Ελλάδας – Στο 0-0 με την Εσθονία

  Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο… δώρο που έκανε η Κύπρος, με τη νίκη της 3-2 επί της Βοσνίας, μένοντας στο «λευκό» 0-0 με την Εσθονία.
Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» δεν παρουσιάστηκε συγκεντρωμένο στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Εσθονία, έχοντας

Ο δρόμος Παραλογγοί – Τριπόταμα



 http://www.pna.gr/media/k2/items/cache/10a136166ea4d41d8376be4f9be3fe65_Generic.jpg
Οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και Υποδομών κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, σχολιάζοντας την ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το δρόμο Παραλογγοί – Τριπόταμα δήλωσαν τα εξής:

Δεν θα γίνουμε χωματερή…




Της Γιώτας  Μπάγκα

http://ekorinthos.gr/wp-content/uploads/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1-4.jpgΣε χιονοστιβάδα έχει εξελιχθεί στο ζήτημα των σκουπιδιών στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Την προσωπική μου ανησυχία έχω ήδη εκφράσει εδώ και καιρό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε άρθρο του κ. Γρ. Κλαδούχου με τίτλο: «Παραβίαση των όρων λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Ξυλοκάστρου», όπου αναδεικνύονται τεκμηριωμένα επικίνδυνες για το Δήμο μας πλευρές του ζητήματος. Ο κ. Κλαδούχος αποδεικνύει με αριθμούς ότι σε 6