Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τι κρύβει το τελεσίγραφο Πανούση Αποφασισμένος να παραιτηθεί, αν δεν αναλάβει τα ηνία της ΕΛ.ΑΣ.

Αποφασισμένος να παραιτηθεί, αν δεν αναλάβει τα ηνία της ΕΛ.ΑΣ.
Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος από «δεύτερο βιολί» στην κυβέρνηση επιθυμεί να αναλάβει πρωταγωνιστικό πολιτικό ρόλο. 
Η επιστολή του προς την εφημερίδα «Τα Νέα», που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ερμηνεύεται από πολιτικούς κύκλους ως μια προσπάθειά του να βάλει ένα τέλος στο «καπέλωμά» του από κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης. 

Και πάλι καλά να... λέει ο Πάο που δέν έχασε από τον Αστέρα που το 2 - 2 τον αδικεί

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 στο 45+2; Το τελικό 2-2 στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι ένα αποτέλεσμα που αδικεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι 23 τελικές (οι 15 στην εστία) έναντι των 7 (οι έξι στην εστία, με μόλις μία τελική στο β' μέρος) των «πράσινων» τα λέει όλα.
Το… μόνο που είχε να παραθέσει ο πολύ κακός Παναθηναϊκός έναντι στους Αρκάδες ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός έφτασε τα 13 γκολ στη Superleague σκοράροντας στο 6' έπειτα από μαγικό συνδυασμό με Χουχούμη- Πράνιτς – Κλωναρίδη και (κόντρα στη ροή του αγώνα) στο 45+2 με πλασέ σε αντεπίθεση (μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Ζέκα και λάθος του Μουνάφο), βάζοντας το «τριφύλλι» με 2-0 μπροστά στο σκορ
Οι σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φιλοξενούμενοι είχαν, όμως, απάντηση. Κι αυτή ακούει στο όνομα του Τζερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός μείωσε με εκπληκτική κεφαλιά ανάμεσα από Ταυλαρίδη - Σίλντελφελντ στο 68' και στο 71' ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κροάτη στόπερ των γηπεδούχων. Με αυτά τα δύο γκολ έφτασε τα 16 στο φετινό πρωτάθλημα!
 «Φοβηθήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο» είπε στο συνδρομητικό ο Γιάννης Αναστασίου και είχε απόλυτο δίκιο. Διότι μετά το 6' μόνο η μία ομάδα το προσπάθησε και αυτή ήταν ο Αστέρας. Η κατοχή του 62% υπέρ των Αρκάδων… μιλά από μόνη της, με τους φιλοξενούμενους να απειλού στο 18', στο 38' και στο 42΄με σουτ εκτός περιοχής των Γιαννιώτα, Ιγκλέσιας και Μάσα.
Το δεύτερο μέρος είχε την ίδια εικόνα. Οι Αρκάδες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς καμία διάθεση να εγκαταλείψουν το ματς. Στο 54' είχαν την κορυφαία τους ευκαιρία με το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτα, ενώ στο έφτασαν στην ισοφάριση στο 68' και στο 71' με τον Μπαράλες.
Ο Παναθηναϊκός το μόνο που είχε να επιδείξει στο β' μέρος ήταν η κεφαλιά - άουτ εξ επαφής του Ταυλαρίδη σε φάουλ του Πράνιτς στο 64'. Από την άλλη ο Αστέρας μετά το 2-2 είχε μια ακόμη καλή φάση με γυριστή κεφαλιά του Μπαράλες στο 84' με τον Στιλ να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία.
Στην εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι, με τον Σίλντενφελντ να σπρώχνει στο πρώτο δοκάρι τον Μπαράλες, που έπεσε στο έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι.

Εν κατακλείδι το αποτέλεσμα – όπως αναφέραμε και στον πρόλογο – αδικεί τους φιλοξενούμενους, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ειδικά στο β' μέρος να βρει… γιατρειά στην πίεση του Αστέρα. Ούτε με τις αλλαγές του Αναστασίου, ο οποίος στο 72' πέρασε στη θέση του Μπεργκ τον Καρέλη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης (24 λ.τρ. Νάνο), Κλωναρίδης (61΄Δώνης), Λαγός, Μπεργκ (72' Καρέλης), Ζέκα, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Πράνιτς, Πέτριτς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο (72' Αλόκο), Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87' Πάρα).

Παραίτηση Διακουμόπουλου με αιχμές από την Κόρινθο 2006

Παραίτηση Διακουμόπουλου με αιχμέςΜετά το τέλος της αναμέτρησης της Κορίνθου με την Κόρινθο 2006 και την επικράτηση της πρώτης, με 3-2, ο αντιπρόεδρος της δεύτερης, Φάνης Διακουμόπουλος, υπέβαλλε την παραίτησή του, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ πάλι με το κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Διακουμόπουλος, με δηλώσεις του τόνισε: «Υπέβαλλα την παραίτησή μου από το ΔΣ της Κορίνθου 2006 και δεν σκοπεύω μελλοντικά να ασχοληθώ με το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω «συγχαρητήρια» στην ΕΠΣΚ και τον κ. Τσιχριτζή να την … πολύ καλή σχέση που είχαν φέτος με την Κόρινθο και τους κ. Μαυρονάσιο και Λέκκα και ελπίζω πλέον μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η Κόρινθος 2006 να έχει γήπεδο και να χρησιμοποιεί αυτό του Συνοικισμού και τη νέα σεζόν, παρά τα όσα ακούσαμε την εβδομάδα που πέρασε».

apopsi24.gr

Η γερμανική εισβολή στην Ελλάδα που πολεμούσε δύο αντιπάλους. Οι ηρωικές μάχες στα οχυρά και η συγκινητική αντίσταση στο Ρούπελ, στη «Μηχανή του Χρόνου»...

roupel nazi_mtx
Τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941 και το έπος της μάχης των οχυρών παρουσιάζει η «Μηχανή του Χρόνου» το Σάββατο του Λαζάρου, 4 Απριλίου, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. H εκπομπή παρουσιάζει όλο το δραματικό παρασκήνιο της γερμανικής επίθεσης, τον διπλωματικό πόλεμο και την στάση των Βαλκάνιων γειτόνων μας, όταν ο Χίτλερ τους ζήτησε να επιτρέψουν στο στρατό του να περάσει ανεμπόδιστα με αντάλλαγμα τη Θεσσαλονίκη και τον Έβρο. Η έρευνα επικεντρώνεται στην ηρωική άμυνα του ελληνικού στρατού στην περίφημη «γραμμή Μεταξά» στη Μακεδονία και τις αιματηρές μάχες στα οχυρά, που άντεξαν στην τρομακτική δύναμη πυρός της Βέρμαχτ. Η οχυρωματική γραμμή εκτείνεται από τις Σέρρες μέχρι την Κομοτηνή και αποτελείται από 21 αυτόνομα οχυρά τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με υπόγειες στοές. Η «Μηχανή του Χρόνου» βρέθηκε μέσα στις περίφημες στοές του Οχυρού Ρούπελ, μίλησε με αξιωματικούς, ερευνητές, ιστορικούς, καθώς και με συγγενικά πρόσωπα μαχητών για το δεύτερο «ΟΧΙ» στις δυνάμεις του άξονα....

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr
Ένοχοι και Αθώοι Τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941 και το έπος της μάχης των οχυρών παρουσιάζει η «Μηχανή του Χρόνου» το Σάββατο του Λαζάρου, 4 Απριλίου, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. H εκπομπή παρουσιάζει όλο το δραματικό παρασκήνιο της γερμανικής επίθεσης, τον διπλωματικό πόλεμο και την στάση των Βαλκάνιων γειτόνων μας, όταν ο Χίτλερ τους ζήτησε να επιτρέψουν στο στρατό του να περάσει ανεμπόδιστα με αντάλλαγμα τη Θεσσαλονίκη και τον Έβρο. Η έρευνα επικεντρώνεται στην ηρωική άμυνα του ελληνικού στρατού στην περίφημη «γραμμή Μεταξά» στη Μακεδονία και τις αιματηρές μάχες στα οχυρά, που άντεξαν στην τρομακτική δύναμη πυρός της Βέρμαχτ. Η οχυρωματική γραμμή εκτείνεται από τις Σέρρες μέχρι την Κομοτηνή και αποτελείται από 21 αυτόνομα οχυρά τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με υπόγειες στοές. Η «Μηχανή του Χρόνου» βρέθηκε μέσα στις περίφημες στοές του Οχυρού Ρούπελ, μίλησε με αξιωματικούς, ερευνητές, ιστορικούς, καθώς και με συγγενικά πρόσωπα μαχητών για το δεύτερο «ΟΧΙ» στις δυνάμεις του άξονα....

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-germaniki-isvoli-stin-ellada-pou-polemouse-dio-antipalous-i-iroikes-maches-sta-ochira-ke-i-sigkinitiki-antistasi-sto-roupel-sti-michani-tou-chronou/

roupel nazi_mtx Ένοχοι και Αθώοι Τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941 και το έπος της μάχης των οχυρών παρουσιάζει η «Μηχανή του Χρόνου» το Σάββατο του Λαζάρου, 4 Απριλίου, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. H εκπομπή παρουσιάζει όλο το δραματικό παρασκήνιο της γερμανικής επίθεσης, τον διπλωματικό πόλεμο και την στάση των Βαλκάνιων γειτόνων μας, όταν ο Χίτλερ τους ζήτησε να επιτρέψουν στο στρατό του να περάσει ανεμπόδιστα με αντάλλαγμα τη Θεσσαλονίκη και τον Έβρο. Η έρευνα επικεντρώνεται στην ηρωική άμυνα του ελληνικού στρατού στην περίφημη «γραμμή Μεταξά» στη Μακεδονία και τις αιματηρές μάχες στα οχυρά, που άντεξαν στην τρομακτική δύναμη πυρός της Βέρμαχτ. Η οχυρωματική γραμμή εκτείνεται από τις Σέρρες μέχρι την Κομοτηνή και αποτελείται από 21 αυτόνομα οχυρά τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με υπόγειες στοές. Η «Μηχανή του Χρόνου» βρέθηκε μέσα στις περίφημες στοές του Οχυρού Ρούπελ, μίλησε με αξιωματικούς, ερευνητές, ιστορικούς, καθώς και με συγγενικά πρόσωπα μαχητών για το δεύτερο «ΟΧΙ» στις δυνάμεις του άξονα.roupel trailer 3 Η γερμανική επίθεση με τον κωδικό «Μαρίτα» εναντίον της Ελλάδας ξεκίνησε Κυριακή 6 Απριλίου του 1941....

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-germaniki-isvoli-stin-ellada-pou-polemouse-dio-antipalous-i-iroikes-maches-sta-ochira-ke-i-sigkinitiki-antistasi-sto-roupel-sti-michani-tou-chronou/

«Φαρμακερό» tweet Κύρτσου κατά Παυλόπουλου

«Φαρμακερό» tweet Κύρτσου για τον Προκόπη Παυλόπουλο [εικόνα]   

Ευθεία επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Κριτικάροντας την παρουσία του κ. Παυλόπουλου στην επιτροπή για το χρέος, ο κ. Κύρτσος ανάρτησε ένα φαρμακερό... τιτίβισμα.

«Λογική η παρουσία Παυλόπουλου στην επιτροπή για το χρέος. Με τόσους διορισμούς συνέβαλε στην αύξησή του», έγραψε συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.



Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα

https://gm1.ggpht.com/-RGpEfRypojQoXEo6vqgABUCaLToowqEBsJtkNUjC4jKeHJMog1tbZm7brLyGqy2eik--iLBKoHvsTSCIJIbgFVnidRgPsSKt-Df-Nbh7IRiV6QA8RIetdk3zpy8svcz0vBPIDr6nGsokeuiKm6faY_GKlKMKboeJoGnFyqbjTrufvE-bxNQg7IZNvBc7YHUy3_vQY4U_aQZb68cSVSieZJv7pU83hCG3qYSB8V2IBg4F4tqtx6x3Iy6fgrNaRG2MnEd2f1dLvGJFJWkcMAHokxgkVaJF8wBvdXsOW1j47UDwhzABdGr0Evn_ZixF1jJQQyUbPavmsnokPSA0vsaR87Gmi0h40JQ7a5sGlgUI2xJWveayVRahk8q2xCgbz9y_icQKsLvFRs6V_CKXkPzn129k-3poAY9IcO9yf0pMUldDsWLkiCBJJXIpGG9u4PxXyzHnJOOqSCdpYkfa8GmQnnM4Wok7fAeAu4M2L9h2ZUbFIK_5d2-Ey37DNZnbhPa-Zl0Dbtw1w3aKtPen5mgh5HfqOQKPKHoOy2O1_1N-x8HMNQVZYiGxBq99eheO3pcbbQyM6wRmZg=w1332-h498-l75-ftΗ Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος σαν σήμερα, στις 4 Απριλίου του 2012, έβαλε τέλος στη ζωή του στην Πλατεία Συντάγματος, αρνούμενος να καταρρακωθεί η ύπαρξη και η αξιοπρέπειά του.
Η κα Κωνσταντοπούλου μετέβη στον τόπο μνήμης με την Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Σοφία Σακοράφα, το Γενικό Γραμματέα της Βουλής Γιώργο Θαλάσση και τα μέλη της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.
Στον τόπο μνήμης, συναντήθηκαν με την κόρη του Δημήτρη Χριστούλα, Έμυ, και πλήθος πολιτών που είχε συγκεντρωθεί για να τιμήσει τη μνήμη του.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ . Συγκροτήθηκε η «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»

Εμφάνιση IMG_2015_04_04_070.jpgTη σύσταση Ειδικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους, με την επωνυμία «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», ανακοίνωσε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη των εργασιών της, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπουργών της κυβέρνησης.
Αποστολή της διεθνούς διεπιστημονικής επιτροπής είναι η διερεύνηση της αλήθειας σχετικά με τη δημιουργία και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους της χώρας μας. 

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

Εμφάνιση IMG_2015_04_04_410.jpg
H Ομιλία της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλο
 
 Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στη σημερινή, ιστορικής σημασίας, διαδικασία, που σηματοδοτεί την έναρξη της αποπληρωμής μιας πραγματικής οφειλής: της οφειλής αλήθειας και λογοδοσίας προς τον ελληνικό λαό και την κοινωνία, σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε και πώς διογκώθηκε το δημόσιο χρέος, που σήμερα επικρέμαται, ως δαμόκλειος σπάθη, πάνω από τα κεφάλια των πολιτών και των νεότερων γενεών. Το δημόσιο χρέος που χρησιμοποιείται ως εργαλείο εκβιασμού και εξανδραποδισμού, ως μέσο υποταγής, σε συνθήκες που πόρρω απέχουν από τον ευρωπαϊκό καταστατικό σκοπό της ευημερίας των λαών και των κοινωνιών, συνθήκες που, αντί να εγγυώνται την υπηρέτηση των οικουμενικών αρχών της δημοκρατίας, της ισότητας, της ισοτιμίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και της κοινωνικής προκοπής, παράγουν περιστολή των δημοκρατικών λειτουργιών, διακρίσεις, αποκλεισμούς, δυστυχία, ανθρωπιστική κρίση.

Ο Α. Ο. Ζευγολατιού πέτυχε το νταμπλ στην Κορινθία μετά την νίκη του ΠΑΣ Κόρινθος με 3 - 2 επί της Κορίνθου ΄06

C56fsmk5













Στα πλαίσια της 28η αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας, ο Α. Ο. Ζευγολατιού,  σε αγώνα ντέρμπι νίκησε με 3 - 1τον Αστέρα Δερβενίου, και μετά το κύπελλο , κατακτά και τον τίτλο του πρωταθλητή καθώς ξέφυγε στο + 7 από την Κόρινθο΄06 που στο Δ. Α. Κορίνθου στο ντέρμπι της κορινθιακής πρωτεύουσας , έχασε με 3 - 2  απο τον ΠΑΣ Κόρινθος  
Στο ντέρμπι της Κορίνθου ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει σωτήριο τρίποντο σημειώνοντας ολική ανατροπή στο σκορ. 
Η Κόρινθος '06 είχε τη πρωτοβουλία του αγώνα και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Αράπογλου στο 18΄, ενώ έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Χατζόπουλου στο 28’ & στο 30.

Στο 34 ' ο διαιτητής Χονδρόπουλος απέβαλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων  Ζιώγκα για απόκρουση με χέρι εκτός περιοχής  έξοδος . Από τον αγώνα βγήκε ο Σπηλιώτης, ενώ τερματοφύλακας πέρασε ο Τσιαντάκης. Στο 42΄ ο Καρβούνης είχε οριζόντιο δοκάρι για τον ΠΑΣ , ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ισοφάρισε σε 1 - 1.
Στο 63΄ο Ραμαντάν με σουτ έδωσε προβάδισμα εκ νέου στην Κόρινθο ΄06. Ομως ο ΠΑΣ με πλασέ του Ντερβίσι στο 73’ισοφάρισε σε 2 - 2 και έκανε την ολική ανατροπή στο 77' με τον Δήμα γράφοντας το τελικό 3 - 2 αφού ένα λεπτό πριν ο Πεπονής σε τετ α τετ έχασε και προ κενου τέρματος να σκοράρει, περνόντας τη μπάλα πανω από τα δοκάρια


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διαμαντάρας, Κρούγιος (Τσιγκόπουλος,),  Λαφαζάνος, Ταμπάκης Αν., Μαυρέλης Γ., Ντερβίσι, Μέτσκα( 78΄ λ. τρ Πητερός), Καρβούνης (80 ’ Σοφός), Δήμας, Πεπονής, Παππάς Γ.  

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Ζιώγκας ( 35΄ λ. απ.Τσιαντάκης), Νεντέλτσεφ, Φίλης (70΄ Πετρόπουλος), Παππάς Τ., Οικονόμου, Αράπογλου, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζόπουλος,  Ραμαντάν   (68΄Καλλάς)

Στους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος η Θύελλα Πετρίου έχασε στην έδρα της με 2 - 3 από τον Πανκαμαριακό, ενώ στο Κιάτο Πέλοπας και Παννεμεατικός έμειναν σε "στείρα" ισοπαλία. Στον Συνοικισμό ο Κύψελος Κορίνθου νίκησε με 4 - 1 την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
Τέλος από τις  ομάδες της ουράς ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου νίκησε με 1 - 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου έχασε με 2 - 5 από την Ελλάδα Βέλου και ο ουραγός Ηρακλής Ξυλοκάστρου που ηττήθηκε  με 1 - 3 από τον Τενεάτη Αθικίων.


Η 28η αγωνιστική
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 4 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1 - 0
 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ  2 - 3
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  2 - 5
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ  3 - 1
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  0 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ  1 - 3
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06  3 - 2

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 28 αγώνες)


Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
56
-13

62
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
59
-26

55
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
46
-29

51
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
46
-34

49
Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
47
-28

48
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
40
-32

47
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
44
-45

45
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
42
-49

43
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
34
-26

37
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
44
-43

37
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
33
-39

37
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
42
-46

36
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
43
-41

34
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
36
-35

33
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
37
-77

19
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
23
--109

3
 


Η 29η ( πρωτελευταία) αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα τη Μεγάλη Τετάρτη στις 8 Απριλίου και περιλαμβάνει τους αγώνες:

 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΕΛΟΠΑΣ 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 

ΑΙΓΙΟ: Πάνω από 25 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στη Γέφυρα του Σελινούντα

ΑΙΓΙΟ: Πάνω από 25 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στη Γέφυρα του ΣελινούνταΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη παράνομων μεταναστών και του δουλέμπορου που τους μετέφερε, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, στη γέφυρα του Σελινούντα, στο Αίγιο.

Σε τυχαίο έλεγχο φορτηγού αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν πάνω από 25 παράνομοι μετανάστες, στοιβαγμένοι μέσα στο φορτηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό είδαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.
Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και διενεργεί έλεγχο.

aigialeia24.gr

Με τον Κώστα Φορτούνη η αποστολή του Ολυμπιακού στα Γιάννενα

Η αποστολή του Ολυμπιακού στα Γιάννενα Με τον Κώστα Φορτούνη και χωρίς τους γνωστούς τραυματίες (Μήτρογλου, Μανιάτης, Ντουρμάζ και Ομάρ) θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων για την αυριανή (19.30) αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος, Χάρα.

Τρίποντο "χρυσάφι" για Πλατανιά επί της Βέροιας

Τρίποντο `χρυσάφι` για Πλατανιά επί της Βέροιας
 Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, στην προσπάθειά του ν' αποφύγει τις περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία, πήρε ο Πλατανιάς κόντρα στη Βέροια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Σουπερλιγκ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Κρητικών, μετά γύρισμα του Αποστολόπουλου,  ο Τόρες στο 21' που νίκησε τον Καντιμοίρη, που δε μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα εκτός εστίας.
Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε καλύτερα στο ματς, και έχασε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπεν επιχείρησε να βάλει ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης, αλλά η μπάλα δε του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι. Λίγο μετά, ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ, με τον Μπεν που παίρνει την κεφαλιά να καλύπτεται εμφανώς.
Πλατανιάς: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Νεπλιάκ, Τετέ, Μαχαμάτ, Μενδρινός (92' Δημήτρης), Γκαβιλάν (64' Κουλιμπαλί), Κάσιο (71' Μιλούνοβιτς), Τόρες
Βέροια: Καντιμοίρης, Τάτος (57' Καμπαγιέρο), Μαλόν (86' Ναζλίδης), Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Μαραγκός, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (70' Ντουμίτρου)