Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Παγώνει η Κορίνθου-Πατρών λόγω σιδηροδρόμου;

 Πάτρα: Εμπλοκή με την ολοκλήρωση της Πατρών-Κορίνθου... λόγω σιδηροδρόμου;
Το εφιαλτικό σενάριο της μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των έργων κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα, λόγω εμπλοκής με τα έργα κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι την Πάτρα!
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα, λίγους μόλις μήνες πριν την προβλεπόμενη και πολυδιαφημισμένη ολοκλήρωση της Πατρών – Κορίνθου, αυτή ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί τελικά, καθώς σε οκτώ σημεία συναντιέται με το έργο της υπό κατασκευή νέας σιδηροδρομικής γραμμής.
Το γεγονός ότι καμία υπηρεσία, υπουργείο ή φορέας – πλην του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας - δεν έχει μπει στον κόπο μέχρι σήμερα, να ρυθμίσει ποιος από τους εμπλεκόμενος με την κατασκευή της Πατρών – Κορίνθου και του σιδηροδρόμου, θα εκτελέσει τα έργα που απαιτούνται στα σημεία όπου συγκεκριμένα σημεία, ενδέχεται να σημάνει πως η «Ολυμπία οδός» είτε δεν θα παραδοθεί μέχρι τα μέσα του 2016 ή πως θα μείνει εργοτάξιο σε οκτώ κομβικά σημεία.
Το χειρότερο όλων ωστόσο είναι, πως ενδέχεται η Πατρών – Κορίνθου να παραδοθεί, αλλά στη συνέχεια να ξηλωθεί στα οκτώ σημεία όπου υπάρχει εμπλοκή με την ΕΡΓΟΣΕ, προκειμένου να κατασκευαστεί η σιδηροδρομική γραμμή!
patrastimes.gr