Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ιδιαίτερα κινητικός ο Χρήστος Δημητρόπουλος σε Ανατολική και Δυτική Κορινθία

 

Μετά τις όποιες εκλογές συνηθίζεται στην Κορινθία να βλέπουμε τους υποψηφίους και τα στελέχη των παρατάξεων- κομμάτων με ….κυάλια ! Τους είδαμε και τους …χάσαμε σχεδόν όλους και στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές!
Οι βουλευτές μας ενώ πριν από 2,5 περίπου μήνες δεν άφηναν καφενείο για καφενείο, τώρα δεν βρίσκονται -ορισμένοι εξ αυτών, ούτε στην Κορινθία.
Παρατηρήσαμε όμως τελευταία την διαρκή κινητικότητα του νεαρού επικεφαλής της ΝΔ στην Κορινθία , κ. Χρήστου Δημητρόπουλου, ο οποίος δείχνει να μην έχει κατεβάσει ταχύτητα…
Εμφανίζεται και συμμετέχει, μαζί με τους συνεργάτες του ανά περιοχή, σε δράσεις κοινωνικού -οικονομικού χαρακτήρα, δείχνει να ακούει με προσοχή τα αιτήματα και τις προτάσεις των συμπολιτών, των εμπόρων, των αγροτών, των επαγγελματιών του σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, στα χωριά των περιοχών αυτών  αλλά και στην υπόλοιπη Κορινθία.
Στην Δυτική Κορινθία πρόσφατα, όπου εμφανίζεται μαζί με τον γενικό του γραμματέα, Ξυλοκαστρίτη,  κ. Χρήστο Γούλα συμμετείχε σε συζήτηση για την διαχείριση των απορριμάτων, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις που του τέθηκαν, μιας και όπως έχουμε ξαναγράψει διαθέτει επιστημονική κατάρτιση στην διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων.
Από ότι τουλάχιστον ακούγεται κερδίζει τον κάθε συνομιλητή του γιατί ξεπερνά την στενή κομματική κουβέντα και εστιάζει στα προβλήματα της κάθε περιοχής και του κάθε συμπολίτη του.
Ως γεγονός είναι ελπιδοφόρο. Δείχνει να βρίσκεται κοντά στη νεολαία της περιοχής μας. Δείχνει πως ήρθε για να μείνει. Ο δρόμος όμως είναι ανηφορικός και ήδη ενοχλεί κάποιους βολεμένους …


ΣΣ. Σαφέστατα υπάρχει πολύς δρόμος για τον νεαρό Δημητρόπουλο, ο οποίος με την εμπειρία που απέκτησε τον τελευταίο χρόνο από τις περιοδείες του ανά τις περιοχές τις Κορινθίας έχει αποκτήσει ισχυρούς φίλους και ακόμα περισσότερους υποστηρικτές. Αν καταφέρει και επενδύσει για τον τόπο μας και με τις διασυνδέσεις του σε πολιτικό επίπεδο από την κεντρική πολιτική σκηνή μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει! Ίδωμεν …
Κ.Ν

korinthiannews.gr