Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Απίστευτο παιχνίδι και προβάδισμα πρόκρισης για τους Πολίτες στον τελικό του Champions League

 Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Απίστευτο παιχνίδι και προβάδισμα πρόκρισης για τους Πολίτες στον τελικό του Champions League 

Έπειτα από ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια για να το ξεχάσουμε, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-3 στο Έτιχαντ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει τρεις φορές προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τις απαντήσεις με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά. 

Σεισμός τώρα ταρακούνησε την Κύπρο

 

Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Κύπρο.

Ο σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, ανοιχτά της Πάφου.

Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ήταν στα 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πάφου και στα 56 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λευκωσίας. Το δε εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 60 χιλιόμετρα.

🔔#Earthquake (#σεισμός) M4.9 occurred 18 km S of #Timi (#Cyprus) 4 min ago (local time 22:11:37). More info at:
📱https://t.co/LBaVNedgF9
🌐https://t.co/gfPX0L6NnE
🖥https://t.co/IeKyzcJKlt pic.twitter.com/nUuCZ3pvAL

— EMSC (@LastQuake) April 26, 2022

 

Τροχαία: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και την Πρωτομαγιά

Τροχαία: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και την Πρωτομαγιά 

 Τα αυξημένα μέτρα τροχαίας που εφάρμοσε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση εν όψει και της εορταστικής περιόδου της Πρωτομαγιάς. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ

 

Μετά από την επιτυχημένη εμφάνιση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου στις Εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, για πρώτη φορά από ιδρύσεώς της, η Φιλαρμονική είχε την τιμή να συνοδεύσει και πάλι τον Επιτάφιο του Ι.Ν. Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου, ύστερα από δύο χρόνια αποχής, εξαιτίας του κορωνοϊού.
Η πομπή πραγματοποιήθηκε με κατάνυξη, κάτι στο οποίο συνέβαλε και η συμμετοχή του κόσμου του Ξυλοκάστρου.

«Ω γλυκύ μου έαρ»: Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

 

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η Ακολουθία του Επιταφίου στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου  - Ευρωστίνης .

Στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και χοροστατούντος του εφημέριου του Ιερού Ναού και Αρχιερατικού Επιτρόπου Ευρωστίνης π. Ιωάννη Γιαννακά, ξεκίνησαν οι Ιερές Ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών, ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως και η κορύφωση του Θείου δράματος.