Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα ξεκίνησε γυρίσματα δίπλα στον Ρίτζ! Πρωταγωνιστεί στην θρυλική σειρά "Τόλμη και γοητεία"!

Eνταντικά γυρίσματα ξεκίνησε η πριγκίπισσα Θεοδώρα από τις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρολό στη θρυλική σειρά "Τόλμη και γοητεία", η οποία προβάλλεται για τουλάχιστον 25 χρόνια.

Η Θεοδώρα υποδύεται μια όμορφη και έξυπνη γραμματέα, την Άλισον, η οποία είναι Αγγλίδα στην καταγωγή και ζεί από κοντά τις ίντριγκες, σκάνδαλα και τις πίκρες της οικογένειας Φόρεστερ. Η πριγκίπισα Θεοδώρα μιλώντας στο ολλανδικό περιοδικό Royalty, αποκάλυψε: "Πέρασα από οντισιόν και όταν μου δόθηκε ο ρόλος προετοιμάστηκα κατάλληλα γι' αυτόν."

Για την πρώτη της μέρα στο πλατό των γυρισμάτων είπε στην συνέντευξή της αναδημοσιεύει σήμερα η Real Life: ΄Ήμουν αρκετά νευρική, αλλά όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί μου φέρθηκαν σαν να ήταν οικογένεια μου. Περνάω πλεόν πολύ καλά. Έχω, βέβαια, να μάθω ακόμα πολλά και είναι γεγονός όι όλοι μου φέρονται πολύ καλά.

Πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια που ακούει για τα πρώτα επιτυχημένα βήματα της καριέρας της; " Δεν είναι αλήθεια ότι πήρα τον ρόλο στην Τόλμη και γοητεία λόγω του ονόματος μου. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Ακόμα και αν ήμουν κακή ηθοποιός, κάποια στιγμή θα με απέκλειε ο χώρος. Δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια, γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Ξέρω, όμως, ότι πάντα θα υπάρχουν  άνθρωποι π με προκατάληψη απέναντι μου. Για την απόφαση της να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ με το όνομα Θεοδώρα Ελλάδα... Το όνομα Θεοδώρα το είχα αποκτήσει απ΄όταν ήμουν στο Γυμνάσιο.\'Αλλωστε, είμαι περίφανη για την καταγωγή μου και δεν έχω κάτι να κρύψω", απάντησε η Θεοδώρα.

Πώς αντιμετώπισαν οι γονείς τηςτην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και τώρα να πρωταγωνιστεί σε σαπουνόπερα; "Οι γονείς μου γνωρίζουν για τη συμμετοχή μου στην τηλεόραση και είναι πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό. Θέλουν να ξέρουν πότε προβάλλονται τα επεισόδια στα οποία συμμετλεχω και συγκεντρώνονται μπροστά από την τηλεόραση για να τα παρακολουθήσουν. Δεν είμαι μια απλή πριγκίπισσα που σκοπεύει να ασχοληθεί περιστασιακά με την υποκριτική και ύστερα να την αφήσει. Είμαι σίγουρα για την επιλογή μου, έχω σπουδάσει το αντικείεμνο και η οικογένεια μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει."

Λουκέτο στη ΔΟΥ Κιάτου – Παραμένει η ΔΟΥ Ξυλοκάστρου…

Την αναστολή λειτουργίας για 49 ΔΟΥ από την 1η Οκτωβρίου και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους σε άλλες ΔΟΥ, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη.
Οι ΔΟΥ στις οποίες μεταφέρονται οι αρμοδιότητες των εφοριών που κλείνουν, μετανομάζονται.
Επίσης, ανακαθορίζεται η έδρα των ΔΟΥ υποδοχής όλων των νομών της χώρας, η οποία εκτείνεται εντός των ορίων των Δημοτικών Κοινοτήτων της πρωτεύουσας κάθε νομού.  Οι οργανικές θέσεις των ΔΟΥ, των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, περιέρχονται στις ΔΟΥ στις οποίες μεταφέρεται η κατά τόπον και καθ' ύλην αρμοδιότητά τους, προσαυξάνοντας, αντίστοιχα, τις οργανικές θέσεις τους. Η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων των οργανικών μονάδων, των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, καθώς και η έκδοση των σχετικών πράξεων επιβολής φόρων ή προστίμων και λήψης μέτρων είσπραξης, περιέρχεται στις οργανικές μονάδες υποδοχής αυτών.  Ο προϊστάμενος της οργανικής μονάδας, στην οποία μεταφέρεται η αρμοδιότητα, καθίσταται αρμόδιος για την έκδοση των οικείων καταλογιστικών πράξεων, την επίλυση των διαφορών, τη βεβαίωση και είσπραξη των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων, για τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων είσπραξης σε βάρος των οφειλετών και των περιουσιακών στοιχείων αυτών και είναι υπεύθυνος για το συντονισμό και τη διεκπεραίωση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την επιτυχή εφαρμογή της παρούσας.  Όλα τα εκδιδόμενα παραστατικά και οι βεβαιώσεις φέρουν την επωνυμία της ΔΟΥ υποδοχής.  Τέλος, σε όσες ΔΟΥ υποδοχής έχει ανασταλεί η λειτουργία του Τμήματος εξόδων, μεταφέρεται το Τμήμα Εξόδων της ΔΟΥ της οποίας αναστέλλεται.
Όσον αφορά στην Κορινθία, λουκέτο οριστικά βάζει η ΔΟΥ Κιάτου η οποία πλέον συγχωνεύεται με τη ΔΟΥ Κορίνθου –Νεμέας και θα μετονομαστεί σε ΔΟΥ Κορίνθου – Νεμέας – Κιάτου. Όπως φαίνεται από την τελευταία απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, παραμένει σε λειτουργία η ΔΟΥ Ξυλοκάστρου...

Κόβουν τα δάση της Ελλάδας για να τα πουλήσουν ως καυσόξυλα – Πυροβολούν ακόμη και τους δασοφύλακες για να ξεφύγουν

- Η μαφία της ξυλείας απειλεί τα δάση της χώρας
- Όργανωμένα κυκλώματα εξοπλισμένα με αλυσοπρίονα κερδοσκοπούν από το παραεμπόριο καυσόξυλων
- Νόμος - εξπρές έλυσε τα χέρια των λαθρεμπόρων καυσόξυλων
Η οικονομική στενότητα και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου προκαλούν έκρηξη στην παράνομη υλοτομία, ενώ παράγοντες των δασαρχείων φοβούνται ότι η κατάσταση θα πάρει το επόμενο διάστημα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κόρινθος: "Νταής" με καραμπίνα τραυμάτισε πέντε άτομα!

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στα Εξαμίλια Κορινθίας ενώ τα σκάγια βρήκαν κι ένα 12χρονο αγόρι...
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 39χρονος άνδρας, ενώ οδηγούσε το φορτηγό του διαπληκτίστηκε με έναν 29χρονο τσιγγάνο.

Ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα του και πυροβόλησε προς το μέρος του αθίγγανου με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στα άκρα και άλλοι τέσσερις ρομά ηλικίας 54, 88, 19 και 12 ετών που βρίσκονταν κοντά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 39χρονος συνελήφθη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, από το οποίο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και οκτώ  φυσίγγια.

Ο 39χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

H πρεμιέρα της Α2΄ (Β΄) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κορινθίας

Πρεμιέρα το Σαββατοκύρικο στην Α2΄ (Β΄) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ όπο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 3 - 2
ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ  2 - 2
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 2- 1
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1 - 1
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 1 - 0
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 1 - 0
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 2 - 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ 1 - 1

Πάγκαλος: Αν η Χρυσή Αυγή είναι τα SS, τα παρδαλά στίφη του Τσίπρα είναι τα SA της Βαϊμάρης

Με άρθρο του υπό τον τίτλο «Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων», που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής» ο Θεόδωρος Πάγκαλος ασκεί χειμαρρώδη πολιτική κριτική.

«Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια σύσσωμου του αντιεξουσιαστικού χώρου και των αναρχικών, αλλά και με τη συμμετοχή νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής ή ακροδεξιών οπαδών του Παναγιώτη Καμμένου» και προσθέτει:
 
«Είχα προσωπικά την τύχη να υποστώ αποδοκιμασίες σε δύο ή τρεις δημόσιους χώρους της Αθήνας, αλλά και στην Οξφόρδη, το Παρίσι και το Βερολίνο. Οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούσαν ποτέ τα 20-30 άτομα.
 
Είχαν σχεδόν πάντα την ίδια αξιοθρήνητη εμφάνιση, ατημέλητοι, με χλωμά πρόσωπα και πλήρη απουσία επιχειρημάτων ή έστω οποιουδήποτε συνθήματος που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον.
 
Όποτε άρθρωναν λόγο, αυτός ήταν ασυνάρτητος και όποτε τους προσφέρθηκε η δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους προτίμησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση με άναρχες κραυγές και πράξεις που δεν είχαν καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτική άποψη».
 
Σε ένα άλλο σημείο του άρθρου του υποστηρίζει ότι: «Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης».
 
O κ. Πάγκαλος κάνει αναφορά και στη χρήση της κάμερας η οποία έχει γίνει, όπως λέει, από όργανο πολιτικής πάλης και ενημέρωσης, εργαλείο διαστροφής της πραγματικότητας και αυτοσκοπός.
 
Η κινητή κάμερα αντικατέστησε τη ράβδο των παλιών τραμπούκων. Όχι όμως και την ψυχοσύνθεση τους. Απλώς τους έκανε πιο θρασείς, μοχθηρούς και δειλούς. Αν πάει ποτέ ο κ. Τσίπρας στην Κούβα, ας αγοράσει μερικά trabuco Αβάνας για τα στελέχη του» καταλήγει ο Θεόδωρος Πάγκαλος

newsit.gr

Ακράτα: Έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο γκρεμό!

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Κάτω Ποταμιάς Ακράτας.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 60 ετών, βρέθηκε στο γκρεμό, όταν όπως γράφει το patrastimes.gr ο οδηγός για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχό του.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και αστυνομία, ειδοποιημένοι από οδηγό άλλου οχήματος που είδε το περιστατικό αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον άτυχο 60χρονο...

Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ΠΑΟ Λουτράκι παρέμειναν επικεφαλής στην Α1' Κορινθίας μετά τις ήττες Αστέρα και Πανσολυγειακού

Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ΠΑΟ Λουτράκι παρέμειναν επικεφαλής στο πρωτάθλημα της Α1΄ κατηγορίας Κορινθίας, καθώς στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος πήρε στα "χαρτιά" , εκτός έδρας , άκοπο τρίποντο ( 3 - 0 ) από την Προοδευτική Περιγιαλίου , ενώ ο Α. Ο. Λουτρακίου επικράτησε με 4 - 3 στο Σοφικό του τοπικού Πανσολυγειακού.
Ο Αστέρας Δερβενίου ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο των Εξαμιλίων, από τον Ολυμπιακού Λουτρακίου και απογοήτευσε τους 30 και πλέον φίλους του που βρέθηκαν . Ήταν ένα κακό απόγευμα για τους περισσότερους παίκτες του Αστέρα και το αποτέλεσμα ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο.
Παρά τη κακή εμφάνιση, ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αν οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι στη τελική προσπάθεια.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και τους παίκτες του Αστέρα να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Η πίεση από τους γηπεδούχους εκδηλωνόταν κυρίως από στημένες φάσεις με τον Κολλιάκο. Οι παίκτες του Αστέρα έπαιζαν φοβισμένα και μετά το 20’ αναθάρρησαν και έψαξαν το γκολ. Λίγο έλειψε μάλιστα να το πετύχουν όταν στο 30’ ο Γιαννακόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μυργιώτης αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Το 1 – 0 έγινε στο 37’, όταν σε φάουλ-κομπίνα του Κολλιάκου με τον Κριαρά, ο τελευταίος βρέθηκε μέσα στη περιοχή από πλάγια δεξιά θέση επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μετεβελή και ξεγέλασε Κολιμάδη.
Στο Β’ μέρος οι παίκτες του Αστέρα μπήκαν πιο ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να ανακτήσουν τη κατοχή και να πιέσουν για την ισοφάριση. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν αυτός που βρέθηκε κοντά στο γκολ, όταν ο Κολιμάδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπεκάι και στην αμέσως επόμενη φάση ο Κολλιάκος αστόχησε με κεφαλιά από πολύ πλεονεκτική θέση. Στο 62’ ο Αναγνωστόπουλος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει όταν έπιασε μια δυνατή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Το 2-0 ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 68’ από κεφαλιά του Κολλυρόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, σε κόρνερ του Κολλιάκου (βλέπε φωτο δίπλα). Οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τόλια που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Και τις δύο φορές όμως ο Κόντης απέκρουσε, πρώτα το κοντινό σουτ με δύσκολη απόκρουση στη δεξιά γωνία του και έπειτα το πλασέ του σε τετ-α-τετ.

Στο 85΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κόντης έδιωξε τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Αναγνωστόπουλο, που σούταρε δυνατά με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα. Ο Κορδαλής απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή του τέρματος και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μυργιώτης και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα (βλέπε φωτο δίπλα).
Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή, αλλά δε κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες στη σφιχτή άμυνα του Ολυμπιακού. Μοναδική καλή στιγμή ήταν μια κεφαλιά του Μυργιώτη από δύσκολη θέση που κατέληξε άουτ. Στο 92’ μάλιστα ο Ολυμπιακός έμεινε με 9 παίκτες όταν ο Στυλιανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω καθυστέρησης. Το παιχνίδι έληξε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν τη νίκη τους, ενώ αυτούς του Αστέρα να προβληματίζονται για την εμφάνισή τους κυρίως στο νεκρό πρώτο ημίχρονο.
Η διαιτησία του κ. Δασκαλόπουλου ήταν πολύ καλή, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων λόγω των πολλών κίτρινων καρτών που έδειξε στους παίκτες. Όμως η συντριπτική πλειοφηψία τους ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Οι βοηθοί κ.κ. Μπετσόγλου και Ψυχογιός ήταν πολύ καλοί.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κολιμάδης, Γιαννακόπουλος (69’ Στεφανάκος), Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος, Μετεβελής, Αναγνωστόπουλος, Παπαδημητρίου (83’ Βυζάς), Δημόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Μυργιώτης, Κουτρούλης (46’ Τόλιας).
Στους άλλους αγώνες Πανεμεατικός και Ελλάδα Βέλου εμειναν ισόπαλοι 2 - 2, όπως και ο Σαρωνικός με την Θύελλα Πετρίου αλλά με σκορ 1 - 1. Ο ΠΑΣ Κλένια νίκησε με 3 - 0 τον Εθνικό Ξυλοκερίζης. Τέλος εκτός έδρας νίκες σημείωσαν ο Ηρακλής Λεχαίου στους Αγίους Θεοδώρους με 2 - 0 επί της τοπικής ομάδας και ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου με 3 - 2 , στο Ξυλόκαστρο επί του Πανκαμαριακού.

Η 2η αγωνιστική στην Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 2 - 1
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                                     2 - 2
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ                             3 - 0
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                                   0 - 2
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.          0 - 3(α.α)
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                                3 - 4
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                                         1 - 1
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ                                    2 - 3

Η Βαθμολογία
( Σε 2 αγώνες)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ     6      6 - 1

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                           6     6 - 3
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ                                 4      4 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                       4      3 - 2
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ                       4      3 - 2
ΠΑΝΣΛΥΓΕΙΑΚΟΣ                        3      6 - 4
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ                      3      4 - 2
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ                  3      4 - 4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ   3      2 - 2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ           3      2 - 3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                   3      2 - 3
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                    2      3 - 3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ       1      2 - 4
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ                     0      2 - 5
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ                         0     0 - 4
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ  0      0 - 6