Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Οδηγούς επιθυμεί να προσλάβει ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group)

 
 
Οδηγούς  επιθυμεί να προσλάβει  ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group)

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη (Rap Group), στo πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του, ζητά να προσλάβει οδηγούς οχήματός Γ' ή Ε' κατηγορίας με γνώσεις χειρισμού κλάρκ
Τηλέφωνο επικοινωνίας - πληροφορίες: 27410 56001
Βιογραφικά στο email: info@rapgroup.gr 

Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη

13η σύνταξη: Νέα παραδείγματα -Ποιοι θα πάρουν 310 ευρώ & ποιοι 798 ευρώ

 
Από 310 ευρώ ως 798 ευρώ για 2.523.038 συνταξιούχους δίνει η κυβέρνηση με πληρωμή ως τις 26 Μαΐου, ημέρα των ευρωεκλογών του 2019. Το ποσό έχει πλαφόν τα 800 εκατ. ευρώ και θα δοθεί σε μία μόνο κύρια σύνταξη, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τον Μάιο του 2019 με βάση το μικτό ποσό, και θα έχει κράτηση ασθένειας 6% και φόρο.
Κλίμακα

Νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Μπρούλιας -Αναλυτικά οι ψήφοι

 
Νέος δήμαρχος Αθηναίων με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο εξελέγη ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων Γιώργος Μπρούλιας που, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, είχε το προβάδισμα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μπρούλιας έλαβε 18 ψήφους έναντι 7 ψήφων του προέδρου του ΔΣ Νώντα Λαμπρακάκη, ενώ υπήρξε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπρούλιας που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και

ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά


Τη μεγαλύτερη αλήθεια της Μεταπολίτευσης αποκάλυψε ο Υπουργός Υγείας του Αλέξη Τσίπρα κ.Πολάκης από το βήμα της Βουλής. Τη σημερινή δημοκρατία που ζούμε στην Ελλάδα και ντρεπόμαστε και τη δημοκρατία που ψάχνει η Ελλάδα από το 1974 και δεν βρίσκει ποτέ όσο και

Πέτρος Τατούλης από το ΤΕΙ Πελοποννήσου «Διεκδικούμε ισχυρό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για να μετατρέψουμε την Πελοπόννησο σε «Έξυπνη και Ανταγωνιστική Περιφέρεια»



Το στόχο της μετατροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια «Έξυπνη» Περιφέρεια που θα προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες μέσα από την περιφερειακή της οικονομία, ώστε να προσδώσει προστιθέμενη αξία στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την επίσκεψή του στο ΤΕΙ Πελοποννήσου και τη συνάντησή του με τον Πρύτανη κ. Ιωάννη Καπόλο, τη διοίκηση του ΤΕΙ και το Προεδρείο των

Πέτρος Τατούλης από την Καλαμάτα: Όλα τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 9 χρόνια φέρουν την σφραγίδα μας



Μαζί με πλήθος πιστών, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συμμετείχε χθες στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Ιωάννη του Θεολόγου, ενώ μετά βρέθηκε και στον Αριστομένη, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες.
Ο Πέτρος Τατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπατριώτες του και να μιλήσει μαζί τους για τα έργα που έχουν γίνει τα εννιά χρόνια που βρίσκεται στο

Ομιλία Γ. Ψυχογιού στην Ολομέλεια «Ψήφος εμπιστοσύνης για μια πιο δίκαιη κοινωνία, που οι εικόνες της έχουν ήδη φανεί»


Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, αφιέρωσε την αρχή της ομιλίας του στη σημερινή ημέρα, που συμπληρώνονται 74 χρόνια από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των Λαών και το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα κατά του φασισμού που είναι πάντα

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Ψήφο εμπιστοσύνης και από τη Ryanair στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»


Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της επικεφαλής  Sales & Marketing της αεροπορικής εταιρείας Ryanair κας. Chiara Ravara όσον αφορά τα 4 νέα δρομολόγια σύνδεσης του Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας με το Λονδίνο (Στάνσεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο), Πίζα και Σόφια έως και τον Μάρτιο του 2020, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

Σημαντικό αρδευτικό έργο στο Δάρα και στο Πράσινο Αρκαδίας υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης


Σχετική εικόνα
Τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή αρδευτικών τσιμενταυλάκων στις Τ.Κ. Δάρα Δήμου Τρίπολης και Πράσινου Δήμου Γορτυνίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.


Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Kορινθίας / 9-10 Μαΐου



Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Συνεχίζουν το πρόγραμμα των επισκέψεών τους σε χωριά του Νομού Κορινθίας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε.
Για  το διήμερο 9-10 Μαΐου, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες περιοδείες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ "Μαζί με το αυτονόητο" ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την πραγματοποίηση του οδοιπορικού διαβούλευσής μας με τους πολίτες -με το #vanaki μας- βρεθήκαμε σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και συνδιαμορφώσαμε μαζί τους το Πρόγραμμά μας για την εξέλιξη του τόπου μας. 
Επιστρέφουμε στις ίδιες περιοχές για μια δέσμευση τιμής ενώπιον των συντοπιτών μας για τη συνεπή υλοποίησή του Προγράμματός μας με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες. Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος. Για να κάνουμε πράξη το αυτονόητο. Για την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ


Σε ποιες πόλεις θα ψηφίσουν οι Έλληνες στο εξωτερικό την 25η Μαΐου


Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών καθορίστηκαν την 8η Μαΐου τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας στα λοιπά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Σε αυτά θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές το Σάββατο 25 Μαΐου:

. Κωνσταντίνα Νικολάκου: “Οι μουσαφιραίοι της Πελοποννήσου”


Ντ.Νικολάκου: “Δεν γίνεται να έχουν αλλάξει στόχο Καλλίρης-Χειβιδόπουλος και να ασκούν εξουσία ως Αντιπεριφερειάρχες” (Βίντεο)Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις αιτιάσεις του γενικού γραμματέα και υποψήφιου περιφερειάρχη, κ. Γιώργου Δέδε αναφορικά με την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή, η υπεύθυνη επικοινωνίας της “Νέας Πελοποννήσου” έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η “μαύρη σελίδα” στην Πελοπόννησο θα κλείσει οριστικά την Κυριακή 26 Μαΐου”


Αποτέλεσμα εικόνας για νεα πελοποννησοσ
Τη σαρωτική νίκη της “Νέας Πελοποννήσου” και του Πέτρου Τατούλη επιχειρούν να περιορίσουν με “κολπάκια” αντιθεσμικής συμπεριφοράς οι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανεξαρτητοποιήθηκαν όψιμα υπό την “σκοτεινή” καθοδήγηση του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας.  Η κατ' εξακολούθηση απουσία τους εδώ και καιρό από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ομολογεί την πλήρη πολιτική τους αδυναμία να αντιπαρατεθούν ή να συνεννοηθούν για το μέλλον

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ

Picture
Από τον φίλο αναγνώστη μας κ. Νίκο Ζάβαλη , κάτοικο Μαυρολιθαρίων, λάβαμε την παρακάτω επιστολή και την οποία δημοσιοποιούμαι:

"Σου στέλνω τις προτάσεις μου για το Δερβένι.. Δεν είναι όλα άμεσης επέμβασης ,μερικά είναι προβλέψεις
για την επόμενη 10ετία.
Θα ήθελα εδώ να εκφράσω ένα παράπονο για τον Τατούλη. Εστειλε επ/λή στους Μαυραλιθαρίτες που λέει:

Περιοδεία Πέτρου Τατούλη στο Λέχαιο, Περιγιάλι, Βραχάτι, Βέλο, Ζευγολατιό, Άσσο, Βόχα


Περιοδεία στο Λέχαιο, Περιγιάλι, Άσσο, Βέλο, Ζευγολατιό, Βόχα και Βραχάτι πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του.
Ο Πέτρος Τατούλης συνομίλησε με συμπατριώτες του, ακούγοντας τις ανησυχίες τους και ανέπτυξε το όραμά του για το αύριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόσκληση για την ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Αθήνα


Πρόσκληση για την ομιλία του  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Caravel και ώρα 20:00 μ.μ.

Ξυλόκαστρο: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                             Ξυλόκαστρο, 09/05/2019



Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του, εκπροσωπούμενος από την Πρόεδρο κα Αναστασία Λάμπου και τα Μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Καλλιόλια Γεώργιο και Χαβέλη Νικόλαο, επισκέφτηκαν το Α.Τ. Ξυλοκάστρου, την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψης, ανέπτυξαν εποικοδομητικό διάλογο και επέδωσαν, ως δωρεά, γραφική ύλη και σχετικά αναλώσιμα, τα οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Ξυλοκάστρου – Υποδιοικητής κος Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος.
Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου: “η συνεργασία μας με το Α.Τ. Ξυλοκάστρου