Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η αστοχία του Ολυμπιακού ανέδειξε τον Παναθηναικό πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2016-17 !

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/epeisodia-12300.jpg

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον πέμπτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε με 51-66. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε την κορυφή του ελληνικού μπάσκετ μετά απο τρία χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν χωρίς ενέργεια στο παρκέ και πλήρωσαν ακριβά την αστοχία τους.

Τεραστια η αποχη Εxit polls γαλλικών εκλογών: Πρωτιά για το κόμμα του Μακρόν με 32,2%

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/makron-1000.jpg
Πρωτιά στο κόμμα του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν με 32,2%  δίνουν τα exit polls τα οποία ανακοινώθηκαν με το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία. Στη δεύτερη θέση το κόμμα οι Ρεμπουμπλικάνοι με 21,5%.
Νίκη Μακρόν με 32,9% προβλέπει στον πρώτο γύρο των γαλλικών βουλευτικών εκλογών και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro βάσει της εκτίμησης του Ινστιτούτου Kantar-Sofres. Αυτό σημαίνει ότι το κόμμα του Γάλλου προέδρου καταλαμβάνει 400 έως 440 έδρες στη Βουλή.

Ήττα της Λαμίας στο φινάλε της Β΄Εθνικής

Κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε ο φετινός μαραθώνιος της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η τελευταία αγωνιστική, που διεξήχθη σήμερα δεν έκρινε τίποτα, μιας και ο Απόλλων Σμύρνης με την Λαμία είχαν ήδη τσεκάρει ήδη το εισιτήριο για την Super League ενώ Καλλιθέα και Πανελευσινιακός ακολούθησαν τις Καλλονή και Πανθρακικό στην Γ’ Εθνική.

Ισχυρή καταιγίδα... θυμίζει φθινόπωρο


Μικρής διάρκειας το "διάλειμμα" που θυμίζει φθινόπωρο, καθώς από την αρχή της εβδομάδας αναμένεται να μυρίσει πάλι καλοκαίρι.
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα. 
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 19 ως 26 βαθμούς κελσίου.

Την Δευτέρα στην κεντρική και νότια χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος με πρόσκαιρους όμβρους τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη μέχρι 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Μικρή άνοδος στα δυτικά και βόρεια.

Παραλίες στην Πελοπόννησο για ... "φίλημα"...


Ο Ιούνιος έχει μπει και πολλοί θα πάμε να κάνουμε ασκήσεις… «αραχτικής» στις παραλίες. Ωραίες παραλίες, έχει  η Πελοπόννησος και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 6 από αυτές.
Ξεκινάμε… την περιήγησή μας από την παραλία της Κουρούτας , η οποία κατέχει περίοπτη θέση στις παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου.

Έγκλημα-σοκ στη Φθιώτιδα: Τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με αυτοκίνητο

Ένα έγκλημα απίστευτης αγριότητας έχει σοκάρει την περιοχή του Αγιου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα με θύμα έναν άνδρα που βρέθηκε στην άκρη του δρόμου το πρωί της Κυριακής.
Ενας πολίτης, που έκανε τον πρωινό περίπατό του, βρήκε τον άτυχο άνδρα στο 167 χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, μέσα σε μία λίμνη αίματος, σε πάρκινγκ δίπλα στον δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport, το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ τον είχαν πατήσει και με αυτοκίνητο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 57χρονο από τη Γλυφάδα.

Στις κάλπες οι Γάλλοι για τον α’ γύρο των βουλευτικών εκλογών

Γαλλία - Βουλευτικές εκλογές Live: Ρεκόρ... υποψηφίων στον πρώτο γύρο!Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα το πρωί οι Γάλλοι για τον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών.
Πραγματοποιούνται λίγες εβδομάδες μετά από τις προεδρικές και αποτελούν μεγάλο στοίχημα για τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν που επιδιώκει την απόλυτη πλειοψηφία εδρών στην Εθνοσυνέλευση, προκειμένου να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπει χωρίς εμπόδια. 

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού των αιωνίων απόψε στο ΣΕΦ Ο πέμπτος αγώνας θα κρίνει τον πρωταθλητή

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού των αιωνίων απόψε στο ΣΕΦ
Η ώρα του μεγάλου τελικού, έφτασε! Αφού σε 40 (ή και περισσότερα) λεπτά κρίνονται οι κόποι και ο ιδρώτας μιας ολόκληρης χρονιάς.
Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της σειράς και με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος (11/6, 21:00).
Μέχρι στιγμής οι έδρες ήταν εκείνες που είχαν τον πρώτο λόγο στους τελικούς, αφού

Σεισμός αισθητός στην Αθήνα

Σεισμός ΤΩΡΑ αισθητός στην ΑθήναΣεισμός 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:18 το μεσημέρι της Κυριακής (11/06/2017) στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του εντοπίζεται 34 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα πέντε χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να γίνει αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Διατροφή για ένα καλοκαίρι γεμάτο υγεία!

earrtyase53ytcxzfgsze5ryhcxvbgsze54tgye.jpg

Διατροφή για ένα καλοκαίρι γεμάτο υγεία!


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Οι παραλίες είναι γεμάτες και όπως είναι φυσικό όλοι προσπαθούν να χάσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το μέγιστο δυνατό βάρος. Πολλές φορές ωστόσο καταλήγουμε στο τέλος του καλοκαιριού με περισσότερο βάρος. Γιατί όμως; Πόσο βάρος μπορώ να χάσω και πόσο σύντομα; μας εξηγεί ο κύριος ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα 

Χλαμύδια: Πώς μεταδίδονται και πώς θα απαλλαγείτε

chlamydia-womenretywe5yw5rte4ywrty.jpg
Η λοίμωξη από χλαμύδια αποτελεί σήμερα το συχνότερα εμφανιζόμενο αφροδίσιο νόσημα. Προκαλείται από το βακτήριο Chlamydia trachomatis και παρουσιάζεται συχνότερα σε νεαρά άτομα που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή, και ιδίως πολλούς συντρόφους. Η ονομασία του βακτηρίου αυτού

Κανείς στη σύνταξη πριν τα 62 -Τροποποίηση και για Δημόσιο

Διάταξη με στόχο να μπει το οριστικό τέλος στις πρόωρες συντάξεις προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής».
Η εφημερίδα αναφέρει ότι με τη διάταξη θα μπορούν μεν οι ασφαλισμένοι να

Η Εθνική μας 5 - 4 την Σερβία στο Ξυλόκαστρο Beach Soccer – Φιλικό αγώνας

Φωτογραφία του χρήστη Revista.gr.
Το Ξυλόκαστρο αγαπά τα αθλήματα άμμου εδώ και αρκετά χρόνια και το έχει αποδείξει έμπρακτα. Έτσι λοιπόν, έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης των καλοκαιρινών αγώνων σε μπιτς σόκερ, μπιτς βόλλεϋ, μπιτς χάντμπολ και άλλες δραστηριότητες, το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με την υποδοχή της Εθνικής μας ομάδας Beach Soccer, που με την σειρά της υποδέχτηκε την αντίστοιχη της Σερβίας, σε ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξήχθει νωρίτερα στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου.

Σήμερα το φινάλε στη Β' Εθνική

Χωρίς τερματοφύλακα στο φινάλε ομάδα της Football League;

Τελευταία αγωνιστική (34η): 
Καλλονή – Πανσερραϊκός, 0 -  3 α.α
Αχαρναϊκός – Κισσαμικός, 
Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας, 
ΟΦΗ – Αιγινιακός, 
Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας, 
ΑΟ Τρίκαλα – Παναιγιάλειος, 
Χανιά – Καλλιθέα, 
Άρης – ΑΕ Σπάρτη, 
Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης. 0 - 3 α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 33 αγ.)
1. Απόλλων Σμύρνης       80
2. Λαμία                 80

3. Άρης                  74
4. ΟΦΗ                   69
5. Τρίκαλα               68
6. Αγροτικός Αστέρας     49
7. Σπάρτη                45
8. Παναιγιάλειος         44
9. Αιγινιακός            41
10. Πανσερραϊκός          41
11. Χανιά                 38
12. Κισσαμικός            37
13. Αναγέννηση Καρδίτσας  36
14. Αχαρναϊκός            36

15. Καλλιθέα              30
16. Πανελευσινιακός       28
17. Καλλονή                4
18. Πανθρακικός           -6
** Ο Αχαρναϊκός έχει -2 βαθμούς, η Καλλονή -3 βαθμούς ενώ μαζί με τον Πανθρακικό αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.