Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η Εθνική μας 5 - 4 την Σερβία στο Ξυλόκαστρο Beach Soccer – Φιλικό αγώνας

Φωτογραφία του χρήστη Revista.gr.
Το Ξυλόκαστρο αγαπά τα αθλήματα άμμου εδώ και αρκετά χρόνια και το έχει αποδείξει έμπρακτα. Έτσι λοιπόν, έπειτα από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης των καλοκαιρινών αγώνων σε μπιτς σόκερ, μπιτς βόλλεϋ, μπιτς χάντμπολ και άλλες δραστηριότητες, το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με την υποδοχή της Εθνικής μας ομάδας Beach Soccer, που με την σειρά της υποδέχτηκε την αντίστοιχη της Σερβίας, σε ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό παιχνίδι που διεξήχθει νωρίτερα στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου.

Φωτογραφία του χρήστη Revista.gr.Στο γήπεδο βρέθηκε και πάλι πλήθος κόσμου που υποστήριξε τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αυτή η δυναμική φαίνεται να είναι που έχει οδηγήσει την ΕΠΟ, στην βούληση ώστε να κάνει έδρα την φημισμένη πόλη της Κορινθίας.
Φωτογραφία του χρήστη Revista.gr.Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα όμορφο και με αγωνία που κράτησε ως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Οι διεθνείς μας αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αφού έμειναν πίσω στο σκορ ακόμη και με διαφορά 2 τερμάτων (1 – 3), κατάφεραν την ανατροπή και με 5 – 4 επικράτησαν των “Πλάβι”.
Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει από το ματς ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Στέφανος Σοϊλεμές που δοκίμασε όλους τους αθλητές του και είδε την ομάδα του να παίρνει τελικά την νίκη.
Καλή η παρουσία των Σέρβων του Ντέγιαν Κνέζεβιτς, που φάνηκε πως από ένα σημείο και ύστερα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους κι ενώ αρχικά είχαν μπει δυναμικά στο ματς.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Φίτσας Βασίλειος, Φίτσας Γεώργιος, Τζαφωλιάς Βασίλειος, Μανούρας Χρήστος.
Εθνική Ελλάδος: Θωμάς, Μπιρής, Αδαμόπουλος, Λιγνός, Γκριτζάλης, Παπαναστασίου, Τριανταφυλλίδης, Νικολάου, Σταυρόπουλος, Μόνος, Παπαευστρατίου.
Εθνική Σερβίας: Μιλιβόγεβιτς, Βάλεντιτς, Μαρτίνοβιτς, Γκρούτσιτς, Γιόβαντσιτς, Κουμπρίλοβιτς, Τραϊκόβιτς, Ραντισάβλιεβιτς, Λάζιτς, Πάντελιτς.
Το δεύτερο επίσημο φιλικό της Εθνικής μας, ακολουθεί σήμερα Κυριακή και πάλι απέναντι στους Σέρβους. Σέντρα στις 19:00 μ.μ. στο γήπεδο Beach Soccer, Μαρίνα Ξυλοκάστρου.
revista.gr