Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: Με Βέρμπιτς η τρίτη νίκη και το απόλυτο στη Super League 1

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: Με Βέρμπιτς η τρίτη νίκη και το απόλυτο στη Super League 1 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στην τρίτη αγωνιστική της Super League 1 και συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον Βέρμπιτς κι αυτός πέτυχε το μοναδικό γκολ στο Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι “πράσινοι” δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή

Θλίψη: Πέθανε η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη - Οι μυθικές ατάκες που μας χάρισε [βίντεο]

 Θλίψη: Πέθανε η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη  Οι μυθικές ατάκες που μας χάρισε [βίντεο]  

Η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη έφυγε από τη ζωή, στα 78 της χρόνια. Έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα από τη συμμετοχή της, σε ταινίες της δεκαετίας του ’80. 

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον κορονοϊό και τελικά κατέληξε. Την είδηση που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, που όπως έγραψε μίλησε με την κόρη της.

«Με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγαλη μαχη με τον κορονοϊό. Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλο ταξιδι αγαπημένη μας Φρύνη» γράφει στην ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η αγαπημένη ηθοποιός

Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1: Με «ζωγραφιές» του Μπιέλ!

 Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1: Με «ζωγραφιές» του Μπιέλ! 

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Ιωνικό (3-1), ασχέτως αν είχε κάποια κενά διαστήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στον εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλό του να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ο Πεπ Μπιελ έκανε ιδανικό ντεμπούτο με ένα γκολ και μία ασίστ, ο Ελ Αραμπί ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Ιωνικός σίγουρα φεύγει από το Καραϊσκάκη με ένα χαμόγελο, καθώς η εικόνα του μόνο αισιόδοξα μηνύματα μπορεί να δώσει. Πονοκεφάλιασε τους πρωταθλητές στο β’ μέρος σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τους Μεντόσα και Μύγα.

Οικονομική ενίσχυση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις τις ανάγκες της δακοκτονίας

  

Πίστωση, ύψους 1 εκατ. ευρώ, δίδεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απ’ το Υπουργείο Εσωτερικών. Τα χρήματα έχουν να κάνουν με την κάλυψη των δαπανών δακοκτονίας.

Η πίστωση αυτή, (6 εκατ. ευρώ δίνει, πανελλαδικά το Υπουργείο), προέρχεται απ΄τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του 2022.

Η διαδικασία της δακοκτονίας, εξελίσσεται ομαλά στην Πελοπόννησο, ωστόσο, εκφράζεται ανησυχία, σε σχέση με τις τελευταίες κλιματικές συνθήκες.Ο συνδυασμός ζέστης, βροχής και υγρασίας, ανησυχεί τους καλλιεργητές της ελιάς.

Ακόμα ψάχνουν την νίκη ( 0 - 0) Λαμία και Αστέρας Τρίπολης.

 Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Συνε«Χ»ίζεται η αναζήτηση της νίκης... (vid) 

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν (παρά τις αρκετές ευκαιρίες...) στη λευκή ισοπαλία και συνεχίζουν ν' αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία μετά από τρεις αγωνιστικές στην τρέχουσα Super League. 

Το δημοσιογραφικό κλισέ ότι μόνο το γκολ έλειψε στη Λαμία περιγράφει το τι συνέβη στην αναμέτρηση

Κόρινθος: Είδε το πανάκριβο ταξί του να καταστρέφεται την ώρα που περίμενε πελάτη στην πιάτσα

 Κόρινθος: Είδε το πανάκριβο ταξί του να καταστρέφεται την ώρα που περίμενε πελάτη στην πιάτσα

Η Κόρινθος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν το μεσημέρι σε πιάτσα ταξί της πόλης. Τα έχασε ο οδηγός από τα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη…

Μια μεγάλη κλάρα από δέντρο, έσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πιάτσα των ταξί στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως μπροστά στα δικαστήρια στην Κόρινθο και έπεσε πάνω σε ταξί ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. 

Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο ταξί. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν πέρναγε κανείς, στο πεζοδρόμιο και ποδηλατόδρομο. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας και όχημα της Πυροσβεστικής για να απομακρύνει τη σπασμένη κλάρα. Δείτε τις εικόνες του korinthostv.gr


 


Super League 2: Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος

 Super League 2: Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος

Την προσεχή Δευτέρα (05/9) θα διεξαχθεί η κλήρωση της Super League 2, σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας. Η διαδικασία θα ξεκινήσει μετά το τέλος του Δ.Σ. που θα λάβει χώρα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Πλέον, μένει να φανεί το… τοπίο και το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.


EuroBasket 2022: Η εθνική για το ντουμπλάρισμα κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα»

EuroBasket 2022: Για το ντουμπλάρισμα κόντρα στον ΙταλίαΕλλάδα – Ιταλία: Η εθνική μπάσκετ αναλύει την «σκουάντρα ατζούρα» 

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ δίνει απόψε (03/09, 22.00) τον δεύτερο αγώνα της στο Eurobasket 2022, με αντίπαλο αυτή τη φορά την «οικοδέσποινα» του ομίλου, Ιταλία

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κροατίας, η Εθνική ομάδα μπάσκετ κοιτάζει το επόμενο ματς. Παρά τις απουσίες η «γαλανόλευκοι» νίκησε τους Κροάτες και απόψε (3/9, 22.00) αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την οικοδέσποινα Ιταλία με φόντο το «2 στα 2».

Η αναμέτρηση αυτή θα κρίνει πιθανώς την πρώτη θέση του ομίλου, αφού σε περίπτωση νίκης η ελληνική ομάδα θα αγκαλιάσει την κορυφή έχοντας μετά μπροστά της τα παιχνίδια με Μ. Βρετανία (5/9), Ουκρανία (6/9) και Εσθονία (8/9). Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας, ο αγώνας Ιταλία-Κροατία την Τρίτη θα κρίνει την τελική κατάταξη.

 Ο Δημήτρης Ιτούδης πιθανώς να έχει στη διάθεσή του για κάποια λεπτά τον Γιώργο Παπαγιάννη, σε αντίθεση με τον Κώστα Αντετοκούνμπο που λογικά θα μείνει και πάλι εκτός. 

Super League 1: Μάχες σε Φάληρο, Λεωφόρο και Λαμία

Super League 1: Μάχες σε Φάληρο, Λεωφόρο και Λαμία 

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (3/9) η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League 1.  Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 17:45 στο ΔΑΚ της πόλης, με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από μία ισοπαλία και μία ήττα.Την πρώτη τους νίκη ψάχνουν και οι Αρκάδες, ύστερα από ισάριθμες ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στις 19:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη τον Ιωνικό, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά το 0-0 στην Τρίπολη, για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα , παίρνοντας… φόρα ενόψει και της πρεμιέρας τους στους ομίλους του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Ναντ (Πέμπτη 8/9, 22:00 – «Μποζουάρ»). Η ομάδας της Νίκαιας, από την άλλη, θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική και να κάνει την υπέρβαση για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, φεύγοντας από το Φάληρο.

Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού στις 20:30. Οι «πράσινοι» θα ψάξουν ένα ακόμα τρίποντο για να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας κόντρα στους προτελευταίους Βοιωτούς, οι οποίοι έχουν δεδομένα εξαιρετικά δύσκολα αποστολή στην Αθήνα.

Tο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Superleague 1

Ρήξη χιαστού έπαθε ο Νίκος Ανδρουλάκης - Στον «αέρα» το αν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Ρήξη χιαστού έπαθε ο Νίκος Ανδρουλάκης  Στον «αέρα» το αν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ 

Ρήξη χιαστού είναι η διάγνωση του τραυματισμού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη χθες το βράδυ στις εκδηλώσεις του κόμματος για τη 3η Σεπτεμβρη, στο Ζάππειο

Ο κ. Ανδρουλάκης μετείχε για λίγα λεπτά σε αγώνα μπάσκετ στο γηπεδάκι που έχει στηθεί στον περίβολο του Ζαππείου όταν τραυματίστηκε.

Έτσι είναι στο «αέρα» το άν θα γίνει η ομιλία του απόψε στον ίδιο χώρο με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τη 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τη τελευταία στιγμή μετά την τελική σύσταση των γιατρών.