Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Οδηγίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών από Δευτέρα

 Κορωνοϊός: Οδηγίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών από Δευτέρα 

 Οδηγίες που αφορούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας τους, παρέχονται με νέα απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και της Υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, ενώ έχει ήδη σταλεί η σχετική διευκρινιστική εγκύκλιος στα σχολεία από την Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Γκίκα.

Ειδικότερα, προβλέπονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Η έναρξη των μαθημάτων μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ορίζεται στις 8:00 για τα Λύκεια και στις 8:30 για τα Γυμνάσια, και η διάρκεια της διδακτικής περιόδου στα 40 λεπτά. Η διαμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος θα γίνεται σύμφωνα με τα παρακάτω προγράμματα:

Μήνυμα από το 112 για το lockdown σε ολόκληρη την χώρα: «Μείνετε σπίτι»

 https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2020/11/sms-112-5-960x634.jpg 

Έκτακτο μήνυμα από το 112 για την εφαρμογή των μέτρων απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω της υπηρεσίας με αφορμή την επιβολή του δεύτερου εθνικού lockdown σε ολόκληρη την χώρα.

Στο μήνυμα αναφέρεται: Συγκεκριμένα το μήνυμα γράφει: Συναγερμός COVID-19. Περιορισμός κυκλοφορίας μετακινούμαστε μόνο με SMS για εξυπηρέτηση απαραίτητων αναγκών. Μένουμε στο σπίτι, μένουμε ασφαλείς. Ενημερωνόμαστε για τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού.



Εκλογές ΗΠΑ: Το θρίλερ είχε έναν νικητή – Μπάιντεν ο 46ος πρόεδρος και τελικά με… διαφορά - Πανηγύρια σε όλη την Αμερική

 https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/11/biden_win1-1536x967.jpg 


Η ιστορία πλέον έγραψε! Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών να εκτοπίζει από τον Λευκό Οίκο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από αρκετά 24ώρα αγωνίας το θρίλερ στις ΗΠΑ έλαβε τέλος με τον Τζο Μπάιντεν να κάνει ένα… εκπληκτικό φίνις στο… παρά πέντε της καταμέτρησης και να ξεπερνά με άνεση τους 270 εκλέκτορες (έχει μέχρι στιγμλης 279) που ήθελε για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κλειδί για την επικράτησή του ήταν η Πολιτεία της Πενσιλβάνια (που είναι και η γενέτειρά του). Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ… τρολάρει το Twitter

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2020/11/Screenshot-2020-11-07-at-8.50.50-PM-850x560.jpg 

Tης Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Η συγκίνησή της είναι αναμενόμενη. Η γυναίκα που έδωσε στον Τζο Μπάιντεν το κίνητρο να συνεχίσει τη ζωή του, όταν έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τη γυναίκα και την κόρη του, ετοιμάζεται να “διδάξει”, ως δασκάλα καριέρας, την Αμερική.

Η Τζιλ Μπάιντεν είναι η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Και με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter… τρόλαρε τους χρήστες.

Με την ίδια και τον Εκλεγμένο-Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, να κρατούν μια πινακίδα που αναφέρει ότι… “οι Μπάιντεν μένουν εδώ”. Και τον Τζο Μπάιντεν να φοράει καπέλο με το Νο46.

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2020/11/Screenshot-2020-11-07-at-8.46.57-PM-1-768x592.jpg 

ysterografa.gr

Όταν λιγοστεύουν τα δάκρυα για τη ζωή που δεν πρόλαβες να ζήσεις

 

Του Μάνου Οικονομίδη

Twitter@EmOikonomidis

 

Μια ευχή… Να είναι η ζωή περισσότερο γενναιόδωρη μαζί σου. Όσοι έχουμε βιώσει απώλειες από εκείνες που ξεριζώνουν την καρδιά, και θολώνουν τον ορίζοντα της προσδοκίας των ονείρων, γνωρίζουμε καλά το βάρος της επίδρασης της ηχούς μιας τέτοιας ευχής…

Η ζωή βέβαια είναι ένα δώρο από μόνη της. Ακριβό. Σπάνιο. Ένα ιδιαίτερο προνόμιο. Γι’ αυτό και είναι τόσο δύσκολο να προσπαθείς να μην τη χαραμίσεις. Να ζεις και για εκείνους που δεν είναι πια εδώ. Να συνεχίζεις, παρά τα όνειρα που σκότωσε η ζωή σου.

Ο Τζο Μπάιντεν είναι από απόψε ο Εκλεγμένος-Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο 46ος. Μετά

Super League 1 (8η αγωνιστική): «Ατρόμητος» στο ΟΑΚΑ με Λάζαρο! (αποτελέσματα, βαθμολογία)

 Λάζαρος: Γκολ μετά από 10 μήνες και στο πρωτάθλημα μετά από 21!

Με δύο αναμετρήσεις σε Γιάννινα και ΟΑΚΑ ξεκίνησε το Σάββατο (7/11) η δράση στη Super League στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Αρχικά ο ΠΑΣ Γιάννινα «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια, ενώ λίγο αργότερα ο Ατρόμητος σόκαρε τον Παναθηναϊκό περνώντας νικηφόρα από το ΟΑΚΑ 0-1 με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στα τελευταία λεπτά! 

Το κυρίως... μενού της αγωνιστικής είναι την Κυριακή (8/11) με τρία παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, ενώ ακολουθούν τα ΑΕΛ-Λαμία και Απόλλων-ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης-Βόλος έχουν αναβληθεί εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού και θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες.

Το προφίλ της 8ης αγωνιστικής:

Ο Χριστοδουλόπουλος «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό στο 88’, 1-0 ο Ατρόμητος

 Super League: Ο Χριστοδουλόπουλος «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό στο 88’, 1-0 ο Ατρόμητος  

Το σερί δύο νικών του Παναθηναϊκού σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου (7/11) από τον πολύ καλό Ατρόμητο, ο οποίος όχι μόνο «εγκλώβισε» τους «πράσινους» με την εξαιρετική αμυντική τακτική του, αλλά στο τέλος τους έριξε κι ένα… νοκ-άουτ «χτύπημα» με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου (στο 88’) -σε σημείο που δεν μπορούσαν πλέον να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι- φεύγοντας με ένα μεγάλο «διπλό» από το ΟΑΚΑ (1-0), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Super League: Ανώτερος αλλά άτυχος ο ΠΑΣ, 0-0 με τον Παναιτωλικό

 ΠΑΣ Γιάννενα-Παναιτωλικός 0-0: Τον σταμάτησαν τα δοκάρια(highlights)

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της η 8η αγωνιστική της Super League. Ανώτερη η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, είχε ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια, με τους Αγρινιώτες να απειλούν ελάχιστα και μόνο με τον Γκμπολί Αριγίμπι.

Συγχαρητήρια ανάρτηση Μητσοτάκη για την εκλογή Μπάιντεν

 Συγχαρητήρια ανάρτηση Μητσοτάκη για την εκλογή Μπάιντεν 

Συγχαρητήρια ανάρτηση για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Congratulations to US President-Elect @JoeBiden. J
oe Biden has been a true friend of Greece and I’m certain that under his presidency the relationship between our countries will grow even stronger.

Τζο Μπάιντεν – Ποιος είναι ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ

 Τζο Μπάιντεν - Ποιος είναι ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ  

Ο Τζόζεφ-Ρόμπινετ (Τζο) Μπάιντεν τζούνιορ (Joseph Robinette “Joe” Biden, Jr., 20 Νοεμβρίου 1942) είναι Αμερικανός πολιτικός, πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

Συγχαρητήρια από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στον Τζο Μπάιντεν

 https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/06/elpidoforos-500.jpg

Οι άνθρωποι της Αμερικής μίλησαν. Είναι καιρός να ενωθούμε για χάρη του Έθνους. Συγχαρητήρια στον εκλεγέντα Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις. Προσευχόμαστε για αυτούς και τον Πρόεδρο Τραμπ να συνεργαστούν για την ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας. Ένα έθνος υπό τον Θεό!» γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, συγχαίροντας τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις για την εκλογή τους στις θέσεις του Προέδρου και της Αντιπροέδρου αντίστοιχα.

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα στην Πελοπόννησο ανά νομό μέχρι σήμερα.

  

Ακόμα 58 νέα  κρούσματα από τον Κορωνοϊό σήμερα στην Πελοπόννησο ,όπου από την αρχή τς πανδημίας ξεπέρασαν  τα 1.800 (1.816).. 

Σήμερα ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (22), Μεσσηνίας  (7) ,  Κορινθίας ( 11), Ηλείας (5), Αρκαδίας (1) , Λακωνίας (-) και Αργολίδα (2).

 

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα: 

Π.Ε. Αχαΐας             562 (13)

Π.Ε. Μεσσηνίας     371 (0) 

Π.Ε. Κορινθίας      284 (0) 

Π.Ε. Αργολίδας      261 (0)

Π.Ε. Ηλείας            170 (2) 

Π.Ε. Αρκαδίας        100 (0)

Π.Ε. Λακωνίας         77 (0)

Έγραψε ιστορία η Κάμαλα Χάρις – Έγινε πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

  

Η Καμάλα Χάρις έγινε και επισήμως η πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Η Χάρις, κόρη μεταναστών από την Ινδία και τη Τζαμάικα, είναι η πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα που διεκδίκησε την αντιπροεδρία των ΗΠΑ.

Η Καμάλα Ντέβι Χάρις είναι Αμερικανίδα δικηγόρος, πολιτικός και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος. Είναι γερουσιαστής των ΗΠΑ για την Καλιφόρνια από το 2017. Προηγουμένως υπηρέτησε ως 32η γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνιας από το 2011 έως το 2017, και περιφερειακή εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο από το 2004 έως το 2011.

Ο Τζο Μπάιντεν νέος πρόεδρος των ΗΠΑ – Τέλος στο «θρίλερ» της κάλπης

 ΗΠΑ-εκλογές: Ο Τζο Μπάιντερ νέος Πρόεδρος στην Αμερική 

Ο Τζο Μπάιντεν είναι νέος Πρόεδρος στην Αμερική εξασφαλίζοντας 273 εκλέκτορες, όπως αναφέρουν όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και το ινστιτούτο Edison Research.

Έπειτα από τέσσερις ημέρες γεμάτες… σασπένς, ο Δημοκρατικός υποψήφιος και πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα αναδείχθηκε νικητής, χάρη σε μια επιτυχία στην πολιτεία-κλειδί της Πενσιλβάνια (που είναι και η γενέτειρά του). Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο twitter ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε: 

Κορωνοϊός – Σοκ με τους 34 νέους θανάτους και τα 2556 νέα κρούσματα¨( 11 κρουσματα στηνΚορινθία ) – 207 οι διασωληνωμένοι

 Κορωνοϊός - Σοκ με τους 34 νέους θανάτους και τα 2556 νέα κρούσματα - 207 οι διασωληνωμένοι 

Ανακοινώθηκαν τα νέα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Τα ημερήσια κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Σήμερα ανακοινώνουμε 2556 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 54809, εκ των οποίων το 54.3% άνδρες. 

Ο χάρτης των κρουσμάτων :

Ματιές στα τοπικά πρωταθλήματα της Πελοποννήσου

https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2018/10/istmia.jpg

Λόγο  της αύξησης  κρουσμάτων της πανδημίας του  covid-19 και του νέου lockdown σε εθνικό επίπεδο τα ποδοσφαιρικά  πρωτάθληματα Γ΄ ΄εθνικής  κατηγορίας καθώς και τα τοπικά πρωταθλήματα, έχουν διακοπεί. 

Με την ευκαιρία αυτή κρίνουμε σκόπιμο να ρίξουμε μία ματιά στα τοπικά πρωταθλήματα Α΄ κατηγορίας  των 7 ΕΠΣ της Πελοποννήσου .  

ΚΟΡΙΝΘΙΑ:

US or COVID-19 Elections?

 


No doubt the result of US elections 202 will be defined by the numerous mail-votes that are still been counted.

Mail-votes that wouldn't be a reality if COVID-19 did not existed.

Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 


Της Λέττας Καλαμαρά

Το όνειρο του Στάλιν, την ένταξη της Ελλάδας στο "Σιδηρούν παραπέτασμα" φέρνει η πραγματικότητα του COVID-19. Ο ιός της Κίνας που κατέκλυσε τον κόσμο και προκαλεί χιλιάδες θύματα, στην υγεία, την οικονομία και την κοινωνία, δημιουργεί

Βουλή Τηλεόραση: Επανάληψη εκπομπών «Σε Προσκυνώ Γλώσσα» & «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο»

 ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Τα πρώτα επεισόδια των νέων εκπομπών «Σε Προσκυνώ Γλώσσα» και «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο» θα προβληθούν σε επανάληψη την ερχόμενη εβδομάδα στον Τηλεο­πτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

 

Η εκπομπή «Σε Προσκυνώ Γλώσσα», με τον Καθηγητή Γλωσσολογίας και πρ. Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Μπαμπινιώτη και τη δημοσιο­γράφο-κλασική φιλόλογο Βίκυ Φλέσσα, θα μεταδίδεται σε επανάληψη από τη Δευτέρα 9/11 ως την Παρασκευή 13/11 καθημερινά στις 18:00. 

 

Αντίστοιχα, η εκπομπή «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο», με την Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου, θα μετα­δίδεται σε επανάληψη από τη Δευτέρα 9/11 ως την Πέμπτη 12/11 καθημερινά στις 17:00, ενώ την Παρασκευή 13/11 θα μεταδοθεί στις 20:00.

Όσοι τηλεθεατές, λοιπόν, έχασαν κάποιο από τα πρώτα επεισόδια των σειρών ή ενδιαφέρο­νται να τα παρακολουθήσουν για πρώτη ή μια ακόμα φορά, θα έχουν τη δυνατότητα να το κά­νουν την ερχόμενη εβδομάδα, στις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες προβολής στον Τηλεοπτι­κό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

 

Βουλή Τηλεόραση-Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα

Τηλ: 210- 3735035

Tv-epikoinonia@parliament.gr

ΗΠΑ – εκλογές: Το σενάριο για ισοπαλία εδρών στη Γερουσία – Ένα θρίλερ που θα συνεχιστεί ως το… 2021

 Εκλογές-ΗΠΑ: Το περίεργο εκλογικό σύστημα για να βγάλουν πρόεδρο 

Χωρίς τον έλεγχο της Γερουσίας από τους Δημοκρατικούς, ο Τζο Μπάιντεν θα ήταν ένας πρόεδρος-«κουτσή πάπια», που θα δυσκολευόταν να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Προς αυτή την κατεύθυνση έκλιναν οι ενδείξεις τα πρώτα 24ωρα της καταμέτρησης, που ήθελαν τους Ρεπουμπλικανούς να κερδίζουν το σημαντικότερο

Ιστορικό βίντεο: Όπου φύγει… φύγει οι Αθηναίοι – Δείτε από drone το μποτιλιάρισμα πριν το lockdown

  Η μεγαλύτερη κίνηση των τελευταίων δυο ετών καταγράφεται την  Παρασκευή (7/11) στην Αττική ενόψει γενικού απαγορευτικού.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής στις 5:30 μ.μ της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους έφτασε στο απόγειο. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 33% αυξημένη και 15% παραπάνω από την περσινή παραμονή Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά παρατηρείται η πιο έντονη κίνηση του έτους.


 

Κορωνοϊός: Δέκα νεκροί τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα

 Κορωνοϊός: Σοκ στην Γαλλία από το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων με 60.486 νέες μολύνσεις 

Πρώτη ημέρα lockdown στην χώρα όμως συνεχίζει να μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων στην Ελλάδα.

Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν δέκα ασθενείς.

Πρόκειται για έναν 90χρονο που νοσηλευόταν στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, ένας 94χρονο στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, τέσσερις ασθενείς στο νοσοκομείο Σερρών (μια 79χρονη, μια 71χρονη, μια 82χρονη και ένας 72χρονος), ένα 70χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη και μια 83χρονη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στην Αθήνα.

Super League: Αγώνες στη σκιά του κορονοϊού . Ερωτηματικό Αν θα γίνει το ντέρμπι Άρης - ΑΕΚ , αναβλήθηκε η αναμέτρη Αστέρας Τρίπσηολης - Βόλος

ΑΕΛ: Με Τρούγιτς και Σεσέροβιτς η αποστολή κόντρα στη Λαμία 

Με τον κορονοϊό να έχει αναβάλει ήδη το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο και  να απειλεί και το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ  καθώς εντοπίστηκε κρούσμα στους Θεσσαλονικείς συνεχίζεται η σούπερ λίγκα 1 με την 8η αγωνιστική

Μακριά από το γήπεδά τους αγωνίζονται οι τρεις ελληνικοί σύλλογοι που συνεχίζουν να έχουν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ,, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της σούπερ λίγκα 1 Ολυμπιακός,  Παοκ και Αεκ ταξιδεύουν σε Ηράκλειο Αθήνα και Θεσσαλονίκη,  αντίστοιχα,  σε αγώνες με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος ( ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

17:15 ΠΑΣ Γιάννενα – Παναιτωλικός

19:30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

ΑΥΡΙΟ

15:00 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

17:15 Λάρασα -  Λαμία

17:15 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ

19:30 Άρης - ΑΕΚ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΡΗΣ                                 6  9 – 3   16

2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                     5 12 – 1  13

3 A.E.K                                 6  9 – 3  13

4 Π.Α.Ο.Κ.                            6  9 – 3   12

5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ                       7  8 – 5   12

6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.                   6  6 – 6  10

7 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ                 7  7 – 6   9

8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ                   7   9 – 9   8

9  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.               7  6 – 11  8

10 Ο.Φ.Η.                            7  8 – 12  6

11  Α.Ε.Λ.                            6   5 – 8   3

12  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.                5   2 – 6   3

13 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ               7   3 – 11  3

14 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ                      6  3 – 12  1