Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Βουλή Τηλεόραση: Επανάληψη εκπομπών «Σε Προσκυνώ Γλώσσα» & «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο»

 ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Τα πρώτα επεισόδια των νέων εκπομπών «Σε Προσκυνώ Γλώσσα» και «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο» θα προβληθούν σε επανάληψη την ερχόμενη εβδομάδα στον Τηλεο­πτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων

 

Η εκπομπή «Σε Προσκυνώ Γλώσσα», με τον Καθηγητή Γλωσσολογίας και πρ. Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Μπαμπινιώτη και τη δημοσιο­γράφο-κλασική φιλόλογο Βίκυ Φλέσσα, θα μεταδίδεται σε επανάληψη από τη Δευτέρα 9/11 ως την Παρασκευή 13/11 καθημερινά στις 18:00. 

 

Αντίστοιχα, η εκπομπή «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο», με την Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου, θα μετα­δίδεται σε επανάληψη από τη Δευτέρα 9/11 ως την Πέμπτη 12/11 καθημερινά στις 17:00, ενώ την Παρασκευή 13/11 θα μεταδοθεί στις 20:00.

Όσοι τηλεθεατές, λοιπόν, έχασαν κάποιο από τα πρώτα επεισόδια των σειρών ή ενδιαφέρο­νται να τα παρακολουθήσουν για πρώτη ή μια ακόμα φορά, θα έχουν τη δυνατότητα να το κά­νουν την ερχόμενη εβδομάδα, στις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες προβολής στον Τηλεοπτι­κό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

 

Βουλή Τηλεόραση-Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα

Τηλ: 210- 3735035

Tv-epikoinonia@parliament.gr