Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΟΙ "erotikoi metanastes" Σάββατο 14/03/2015 ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ "ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ" ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ EUROGROUP



Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις θέσεις της κυβέρνησης στο Eurogroup, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μετά τις ανοησίες περί part time εφοριακών στα νησιά, που προκάλεσαν θυμηδία, ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να υιοθετεί κάποιες από τις προτάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά, όπως κίνητρα, για να ζητούν οι πολίτες αποδείξεις (λοταρία) και τα μέτρα για τις τριγωνικές συναλλαγές.
Αλλά βεβαίως, βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά από τον στόχο. Η ουσία είναι ότι η χώρα χάνει χρόνο, η αβεβαιότητα παραμένει και ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες συνεχώς ανεβαίνει. 

Πέντε γυναίκες συγγραφείς και μια εκκολαπτόμενη δημοσιογράφος μιλούν για την ημέρα της γυναίκας


Το δικό τους μήνυμα έστειλαν για την γιορτή της γυναίκας μέσω του Πινακίου έξι γυναίκες που ασχολούνται με τον γραπτό λόγο…Η κάθε μία αποτυπώνει με το δικό της τρόπο την ξεχωριστή αυτή ημέρα… 
Διαβάστε περισσότερα » 
Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

Το μήνυμα που στέλνουν οι Θεσσαλονικιές για την γιορτή της γυναίκας


«Δύο αγάπες έχω δύο και τις δυο μοιράζομαι» λέει ο Πασχάλης Τερζής αναφερόμενος στις γυναίκες αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Με αφορμή λοιπόν την γιορτή της γυναίκας σας παρουσιάζουμε τα μηνύματα που στέλνουν γυναίκες ζουν στην όμορφη νύμφη του Θερμαϊκού, την Θεσσαλονίκη. 
Διαβάστε περισσότερα » 

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

Οι 20 καλύτερες χώρες για να μεταναστεύσεις τώρα!

 

 

Ο καθένας έχει τους λόγους του.

Είναι η διακυβέρνηση, είναι η αντιπολίτευση, είναι η δραχμή, το ευρώ, το γιεν ή το ρούβλι, είναι η ελπίδα ή ο φόβος, είναι οι Καμπάνες του Εντελβάις ή το Voice ή/και η Eurovision, οτιδήποτε και αν είναι ο λόγος κάποια στιγμή φτάνει το ερώτημα και ξεστομίζεται από τα χείλη. Θα Μεταναστεύσω Γιατί Δεν Την Παλεύω Άλλο!

Cheezburger animated GIF

Σε αυτή την προσπάθεια η HSBC βρίσκεται στο πλάι σου καθώς είναι και ο δεύτερη μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα στον κόσμο όταν δεν φέρεται να κάνει περίεργες συνωμοσίες εις βάρος άλλων -μια υπόθεση που σήμερα θα την αφήσουμε στο πλάι γιατί ακολουθούν οι 10 καλύτερες χώρες για τον μετανάστη μέσα σου όπως της δημοσίευσε το πάντα επίκαιρο Business Insider που θέλει το χρήμα να κινείται πέρα δώθε.

Στις 20 Απριλίου ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής!

Στις 20 Απριλίου ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής!
 Για τις 20 Απριλίου προσδιορίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η οποία θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών (215/2015), θα καθίσουν συνολικά 69 πρόσωπα, καθώς μεταξύ των 70, που παραπεμφθηκαν σε δίκη, είναι και μια ανήλικη, η οποία θα λογοδοτήσει σε δικαστήριο ανηλίκων.

Αρχικά, για τη μεγάλη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και της σωρείας κακουργημάτων που της αποδίδονται, όπως ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιων, οι κατηγορούμενοι 83.

Υπενθυμιζεται ότι στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και σύσσωμη η προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, τα μέλη της οποίας θα λογοδοτήσουν κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της οπλοφορίας, απόπειρας ανθρωποκτονιών κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Mετακινήσεις προσωπικού από το κράτος σε δήμους και περιφέρειες.

Σαρωτικό κύμα μετακινήσεων υπαλλήλων στο Δημόσιο φέρνουν οι αναδιαρθρώσεις δημοσίων υπηρεσιών που  ...

Πώς και πότε θα επαναπροσληφθούν οι 3.900 υπάλληλοι στο Δημόσιο – Έτοιμα ν/σ και εγκύκλιος

Προς το τέλος Απριλίου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναπρόσληψης των απολυμένων και της αποκατάστασης των διαθέσιμων στο Δημόσιο, οι οποίοι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέρχονται σε περίπου 3.900. Οι θέσεις αυτές θα αφαιρεθούν από τις 15.000 προσλήψεις που έχουν συμφωνηθεί για το 2015 μεταξύ των δανειστών μας και της προηγούμενης κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαδικασία για όσους επιστρέψουν στο Δημόσιο θα γίνει ως εξής:

Στη γραμμή Λοβέρδου σύσσωμη η αντιπολίτευση για Βαρουφάκη


loverdos-andreas-skaiΠριν μία εβδομάδα, το ηγετικό στέλεχος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, είχε αναδείξει το θέμα του Γιάννη Βαρουφάκη και το πόσο επικίνδυνος είναι για να διαχειριστεί την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει η πατρίδα μας. Και ειδικά αυτή την επιδείνωση της κρίσης που ευθύνη έχει ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε δημόσια δηλώσει πως έχουμε τον χειρότερο υπουργό Οικονομικών..

Νέο πρόγραμμα για 8000 ανέργους

Νέο πακέτο θέσεων για 8.000 ανέργους ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της δράσης ...

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης "Νέα και καθαρή εικόνα η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου - Schwabisch Hall"



Εμφάνιση P3050208.JPG
Για μια "νέα και καθαρή εικόνα" έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αναφερόμενος στη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφέρειας του Schwabisch Hall σε συνέντευξή του σε Γερμανούς δημοσιογράφους την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, τονίζοντας παράλληλα ότι "συνεργαζόμαστε σε υψηλό επίπεδο προς όφελος των πολιτών και κλείνουμε τα αυτιά στις σειρήνες ακραίων απόψεων και αντιπαλοτήτων".
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ιδιαίτερα ότι η σχέση αυτή, λειτουργεί θετικά στη φιλία των δύο λαών, αλλά και ως "βάλσαμο των τριβών που εντοπίζονται σε κεντρικό επίπεδο και όχι στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης" και εντόπισε ως τομείς προτεραιότητας για συνεργασία μεταξύ των δύο Περιφερειών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας στις πολιτικές ανακύκλωσης, την ψηφιακή οργάνωση των δομών της διοίκησης, τη συνεργασία των Αναπτυξιακών εταιρειών και τη συνεργασίων των γραφείων Europe Direct.  

Επίσκεψη Πέτρου Τατούλη στις πλημμυρισμένες περιοχές,του Δήμου Οιχαλίας ,στη Μεσσηνία



Εμφάνιση image5.jpeg 
Την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας ,στη Μεσσηνία, που επλήγη από τις ισχυρές βροχοπτώσεις της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Εμφάνιση image6.jpegΟ Περιφερειάρχης περιόδευσε σε πλημμυρισμένες περιοχές, κτηνοτροφικές μονάδες και κατοικίες όπου από την Πυροσβεστική γινόταν άντληση υδάτων στους Κωνσταντίνους, στις Μάνδρες, στην Ηλέκτρα, στο Διαβολίτσι, στο Ζευγολατιό και στην ευρύτερη περιοχή και επιθεώρησε επεμβάσεις που έγιναν με μισθώσεις ιδιωτικών μηχανημάτων κατά την ώρα των συμβάντων και προς αποφυγή άλλων περιστατικών.

Έδωσε δε εντολή να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών, ώστε να προχωρήσουν και οι αποζημιώσεις. Ήδη από την Αντιπεριφερειάρχη από το βράδυ της Παρασκευής ζητήθηκε η κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά το σχετικό αίτημα του Δήμου Οιχαλίας, και απεστάλη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών, Διοίκησης και Ανασυγκρότησης.

Καμμένος: Αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, στέλνουμε τους μετανάστες Βερολίνο


F91FFDF202380A1D29C31080925F8475Αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος «στο Βερολίνο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Τονίζει δε πως θα είναι εξολοκλήρου ευθύνη της Ευρώπης, «η οποία θα έχει χτυπήσει την Ελλάδα», αν ανάμεσα στους μετανάστες που θα προωθηθούν στην Ε.Ε. υπάρχουν και άτομα που «βρίσκονται στο πλευρό» του Ισλαμικού Κράτους.
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του για τις προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.
Για τον κ. Βαρουφάκη, επισήμανε πως «έμεινε όρθιος» στο Eurogroup τη στιγμή που «ήταν μόνος του, με 18 απέναντί του». Για τον ΥΠΕΞ, είπε πως περιέγραψε σωστά την κυβερνητική πολιτική όταν προειδοποίησε πως αν η Ελλάδα πέσει «θα γίνει πύλη τζιχαντιστών, ανέφερε ο κ. Καμμένος.
Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πολιτικές λιτότητας που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ανεργία, ούτε θα ακολουθήσει «εντολές που θα οδηγήσουν, με τη βαριά φορολόγηση, στη δήμευση της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσία».
«Διαπραγματευόμαστε, έχοντας αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στο χάος, την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση» πρόσθεσε.
Διαβεβαίωσε επίσης ότι «κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος», ειδικά για τις υποθέσεις των «μαύρων» εξοπλιστικών στο υπουργείο Άμυνας.

arouraios.gr

«Για πρώτη φορά (πελατειακό κράτος από την) αριστερά»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα ηχούν στ’ αυτιά μας οι πομπώδεις φράσεις των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα για «ιστορική διαδικασία χειραφέτησης του ελληνικού λαού, που γράφει ιστορία, γιατί είναι αποφασισμένος να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές για το τέλος του πελατειακού κράτους». Και βλέπουμε τις πελατειακές λειτουργίες του κράτους σε όλο τους το μεγαλείο.
Στην πράξη βλέπουμε ότι προγραμματίζεται η επιστροφή των -με πελατειακό τρόπο προσληφθέντων- σχολικών φυλάκων στα σχολεία και των διοικητικών στα ΑΕΙ, προς ικανοποίηση των συνδικαλιστών. Βλέπουμε την κατάργηση προτύπων και πειραματικών σχολείων, όπως ζητούσε η ΟΛΜΕ. Βλέπουμε, ζώντας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, τις αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ, προς ικανοποίηση της ΓΕΝΟΠ. Βλέπουμε την επανασύσταση της ΕΡΤ με αύξηση του τέλους και μοναδικό στόχο τον επαναδιορισμό των επίσης με πελατειακά κριτήρια διορισθέντων τέως υπαλλήλων της. Βλέπουμε, για ακόμα μία φορά, μια κυβέρνηση να επιλέγει να ορίσει διοικητές σε δημόσιους οργανισμούς (π.χ. προμήθειες υγείας) και στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας (π.χ. 5η ΥΠΕ) «δικά μας παιδιά», χωρίς προκήρυξη, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς αξιολόγηση και χωρίς αναζήτηση των τυπικά και ουσιαστικά καταλληλότερων για τις θέσεις.
Η αριστερή κυβέρνησή μας πήρε από τις προηγούμενες τη σκυτάλη του "ιερού αγώνα" για τη διάσωση του πελατειακού κράτους, την ώρα που συνεχίζεται με πρωτοφανή ένταση η καταστροφή του παραγωγικού ιδιωτικού τομέα της χώρας. Του μόνου  που μπορεί να μας βγάλει από το σημερινό αδιέξοδο.

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝOΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ




Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το δεκάλεπτο τηλεοπτικό μήνυμα της Νέας ΔημοκρατίαςΤα φαινόμενα τρομοκράτησης δημοσιογράφων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται καθημερινά.
Καταδικάζουμε απερίφραστα το τελευταίο κρούσμα, κατά το οποίο η περιφερειακή σύμβουλος της κας Δούρου, Κορίνα Βασιλοπούλου, στοχοποίησε  και επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις εναντίον του δημοσιογράφου Κ. Στούπα και του Capital.gr.
Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη θρασύτατη επίθεση και την κα Δούρου να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της συμβούλου της.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία.

ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΛΙΜΕΝΙΚΟY ΤΑΜΕΙΟY ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



                 ΔΗΜΟΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-
                    ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                     Λουτράκι  9 /03/ 2015
------------------------------------------                            Αρ. Πρωτ.:  118
             ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ                          
               ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
    -----------------------------------------------------------
    Ταχ. δ/νση: Ιάσονος & Εθνικής Αντίστασης
                          20300-Λουτράκι                                              Με αποδεικτικό
     Πληροφ.   : Λιόκοση Ζωή
     Τηλέφ.      : 2744360125
     f. a. x.      : 27440 - 64858
     e-mail       : zoi.liokosi@loutraki.gr            
     e-mail       : dlimenikotlp@gmail.com
                                                                                                           
                                                                   ΠΡΟΣ:
                                                               1)Τον κ. Δήμαρχο
    2)Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση


            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 10η Μαρτίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30 σε έκτακτη συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1.    Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 86/2014 Απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. περί Έγκρισης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας,
προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες έγκρισης και δημοσίευσής του.


2.    Λήψη απόφασης για προθεσμιακή κατάθεση,
προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια εσόδων του ν.π.δ.δ.





Κοινοποίηση                                                                    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
-Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου

                                                                                            ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΜΑΡΙΝΗΣ