Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η ωμή, καμένη και...καημένη πραγματικότητα του μεταναστευτικού μας προβλήματος!



Όπως γνωρίζετε, όσοι με γνωρίζετε και με διαβάζετε, ανήκω στον ιδεολογικό αντίποδα του χώρου, τον οποίον εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αυτού, (ενίοτε γίνομαι και...εκτός εαυτού) είμαι υπέρμαχος τα κράτη να φέρουν τα δικά τους εθνικά νομίσματα και θεωρώ αδιανόητο να μην μπορούν να ορίσουν αυτόνομα και αυτεξούσια την εθνική νομισματική τους πολιτική. Τραγική επικύρωση της ορθότητας της απόψεώς μου είναι το γεγονός, ότι ο…οίκος μας χρεοκόπησε εντός του Ευρώ και όχι, όταν κατείχαμε το προσωπικό μας δημοσιονομικό εργαλείο της δραχμούλας με όλα τα προβλήματα και τις αδυναμίες της. Παρόλα αυτά, στήριξα και εξακολουθώ να στηρίζω την εθνική διαπραγματευτική προσπάθεια της συγκυβέρνησης διότι, όπως έχω εξηγήσει, αυτήν την ώρα μόνο εάν παραμείνουμε αρραγείς και ενωμένοι λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδος! Όμως...δεν είναι τα πάντα οικονομία!

Για την ακρίβεια, η οικονομία…έπεται της βιολογικής διαιώνισης του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής φυλής! Και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος...Βιολόγος, ωσάν την αφεντιά μου για να το κατανοήσει αυτό! Να κατανοήσει δηλαδή, ότι με κύριους πυλώνες την λαθρομετανάστευση και την υπογεννητικότητα, κινδυνεύουν λίαν συντόμως να μετατραπούν οι Έλληνες σε…μειονότητα εντός του γεωγραφικού χώρου, που ονομάζεται Ελλάς σε ελάχιστα χρόνια από σήμερα! Αυτό βεβαίως ισχύει για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, η οποία ενώ φιλοξενεί περισσότερους από 50 εκατομμύρια Μουσουλμάνους, εν τούτοις  αυτή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου σε…χίλιες και μία νύχτες! Ενώ δηλαδή η Ευρώπη αρχίζει και μετατρέπεται σε Ισλαμικό χαλιφάτο, οι ηγέτες της τα θεωρούν αυτά, ως…παραμύθια της Χαλιμάς!

Οι δε εγχώριοι εθνομηδενιστές, υπερχειλίζοντας (έπεσαν τα...σορόπια στο πάτωμα) από συναισθήματα φιλευσπλαχνίας και φιλανθρωπίας, έσπευσαν να σταθούν αλληλέγγυοι (μόνο λεκτικά εννοείται) στις ουκ έστιν αριθμός…καραβιές των αγνώστων εισβολέων, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε ούτε καν την χώρα προέλευσής τους, (ακόμη και να την γνωρίζαμε είναι αμφίβολο εάν αυτοί οι σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού θα μπορούσαν να την εντοπίσουν στον χάρτη) κατά τα άλλα όμως ουδέποτε προσεφέρθησαν να δώσουν τον οβολόν τους (σε δραχμές ή Ευρώ δεν έχει σημασία) και να βοηθήσουν από το υστέρημά τους τον ομοεθνή τους Συνέλληνα, ο οποίος βάλλεται και προσβάλλεται ψυχή τε και σώματι από τις πολιτικές των προδοτικών κυβερνήσεων των τελευταίων 40 ετών! Αυτή η νοσηρά γονιδιακή μετάλλαξη του ρατσισμού (εναντίον των Ελλήνων) και του μισελληνισμού τείνει πλέον να πάρει διαστάσεις…πανδημίας με αποτέλεσμα σήμερα στην χώρα μας οι μισοί Έλληνες να έχουν γίνει…μισέλληνες!!

Κατά συνέπεια, η αλλοίωση της γενετικής μας σύνθεσης καθώς και της εθνολογικής μας ταυτότητας αποτελούν ιεραρχικά τον σημαντικότερο κίνδυνο, ο οποίος ελλοχεύει για τον Ελληνισμό. Διότι τί να την κάνεις την ανθηρή οικονομία, όταν διαρκώς...αποταμιεύεις αλλότριους εισβολείς! Τί να τους κάνεις τους ρυθμούς ανάπτυξης, όταν θα έχεις απωλέσει τους...βιορυθμούς του γένους σου! Τί να το κάνεις να ελέγξεις τον πληθωρισμό όταν οι Έλληνες θα έχουν μετατραπεί σε…πληθυσμό! (αλλογενή). Δυστυχώς, εάν δεν γίνει κάτι το θαυμαστό (το παρήγορο πάντως είναι, ότι στις δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού πάντα γίνονταν κάτι το μαγικό και αυτός επεβίωνε) δεν είναι μακριά η μέρα, όπου οι συμπατριώτες μας θα έχουν ολοσχερώς εξ-αφανιστεί!

Προς το παρόν, ξεχνώ τις καταβολές και την διεθνιστική ιδεολογική προέλευση του ΣΥΡΙΖΑ και δέχομαι καλόπιστα, ότι επιθυμεί και σε αυτό το θέμα να δώσει λύση, δημιουργώντας μια λειτουργική και ενιαία μεταναστευτική πολιτική. Εδώ όμως είναι μετρημένα κουκιά! Μπορεί ο χρόνος, ως φυσικό μέγεθος να μην υφίσταται καν για την Κβαντική Φυσική αλλά το...μέγεθος των εισερχομένων πληθυσμιακών μαζών καθώς και το πλήθος των εισροών, (όχι κεφαλαίων αλλά...κεφαλιών) καθιστά τον χρόνο, ως έναν άκρως επιβαρυντικό παράγοντα για την...Ευκλείδια Ελληνική πραγματικότητα του 2015. Πρέπει άμεσα να εφαρμοσθούν συγκεκριμένες πολιτικές πρακτικές και ουχί…διατριβές και εκθέσεις ιδεών περί μισανθρωπισμού και καταραμένης κενωνίας στυλ Ξανθόπουλου και Μάρθας Βούρτση

Όπως γνωρίζετε, εδώ και λίγες ημέρες, μετά το κλείσιμο του κέντρου κράτησης και φιλοξενίας της Αμυγδαλέζας, οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι διέμεναν εκεί, μεταφέρονται και…στοιβάζονται πλέον στην Ομόνοια!  Η κοινή λογική και μόνο, καταδεικνύει, ότι πρόκειται για κινούμενες ωρολογιακές βόμβες! Η εύρεση διαμονής και σίτισης θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην εγκληματικότητα και στην παραβατική συμπεριφορά σε βάρος της τοπικής κοινωνίας, ούτως ώστε οι άνθρωποι αυτοί να καταφέρουν με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται και την δική τους ενδεχόμενη εκμετάλλευση από κυκλώματα πορνείας και εμπορίας ναρκωτικών ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω καν την παράμετρο της Ισλαμικής τρομοκρατίας, έχοντας ακόμη νωπά τα πρόσφατα γεγονότα στην Γαλλία και το Βέλγιο. Όλα τα παραπάνω όμως, αφήνουν τον κ. Πανούση και την κ. Χριστοδουλοπούλου παγερά αδιάφορους! 

Το μόνο, που τους ενδιαφέρει είναι οι αλλοδαποί να μην κείτονται έγκλειστοι, διότι προφανώς αυτό προσβάλλει την υψηλή αισθητική τους και βλάπτει την εικόνα του πολιτικού τους προφίλ. Ίσως πάλι, οι ιδεοληψίες του…ονειρικού κόσμου του άρλεκιν, στον οποίον βρίσκονται αυτοί  έγκλειστοι, έχουν μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενο κράτος με σύνορα σε φιλανθρωπικό σωματείο αναξιοπαθούντων απόρων! Ειλικρινά είναι…απορίας άξιο τί τους συμβαίνει! Το ότι οι λαθρομετανάστες διέσχισαν παρανόμως τα Ελληνικά σύνορα, υποπίπτοντας σε αδίκημα, σύμφωνα με το οποίο καθίστανται αυτομάτως εισβολείς στην χώρα μας κι έχοντας κάνει τους Έλληνες  να παραμένουν αυτοί με την σειρά τους...έγκλειστοι στα σπίτια τους, από ότι φαίνεται ουδόλως ανησυχεί τους Υπουργούς μας!

Ξεκαθαρίζω. Επιθυμεί  ο ΣΥΡΙΖΑ να συγκρουστεί και να το παίξει νταής (στα έργα και όχι στα λόγια) με την Ευρώπη;; Τότε ας χορηγήσει στους παράνομα εισελθόντες «μετανάστες» (μόνο...μετανάστες δεν είναι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) χαρτιά και ταξιδιωτικά έγγραφα και ας τους...εξάγει σε όλα τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη! Άλλωστε, η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών, «βλέπει» την χώρα μας, ως προπομπό και ως εφαλτήριο, ούτως ώστε να μπορέσουν να μεταπηδήσουν σε κάποιαν άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν, σεις, οι οποίοι υποστηρίζετε, ότι πρέπει να αλλάξει και να μεταρρυθμιστεί  της Ευρώπης η…αρχιτεκτονική δομή! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, σεις οι οποίοι αμφισβητείτε τις παλαιές, συντηρητικές, αναχρονιστικές και εν πολλοίς άδικες Ευρωπαϊκές συνθήκες και πολιτικές. Ουδείς καλύτερος τρόπος για να μην μένετε σε φληναφήματα και βερμπαλισμούς από το να επιχειρήσετε να τα αλλάξετε αυτά εις την πράξη! Θα τολμήσετε να αμφισβητήσετε την συνθήκη του Σέγκεν;; Θα τολμήσετε να ακυρώσετε εν τοις πράγμασι την συνθήκη του Δουβλίνο 2;; Έχετε τα κότσια;;

Εκτίμησή της ταπεινότητάς μου είναι, ότι κάτι τέτοιο δεν θα επιχειρηθεί ποτέ από την παρούσα Ελληνική Κυβέρνηση. Μονομερής κατάργηση της Συμφωνίας του Σέγκεν και ακύρωση της συνθήκης του Δουβλίνο 2  σημαίνουν, ότι αυτόματα θέτομεν εαυτούς εκτός Ευρώπης και θα χρειαζόμαστε…visa για να επισκεφθούμε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος! Για να επιτευχθεί αναθεώρηση της ελεεινής και τρισάθλιας συνθήκης του Δουβλίνο 2, η οποία μετατρέπει την πρώτη χώρα εισόδου των λαθρομεταναστών σε χώρα…αορίστου χρόνου παραμονής τους, δίχως οι τελευταίοι να μπορούν να κινηθούν ελεύθερα μέσα στην Ευρωπαϊκή επικράτεια, θα πρέπει να συνυπογράψουν όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη-μέλη. Πείτε μου τώρα, ποια σοβαρή χώρα της Ευρώπης είναι…κορόιδο για να πράξει κάτι τέτοιο δεδομένου του γεγονότος, ότι το…90% των λαθροεισβολέων χρησιμοποιεί ως πρώτη πύλη εισόδου για την Ευρώπη την Ελλάδα;;

Για όσους διαθέτουν ισχυρή μνήμη, το 2004 ο Κώστας Καραμανλής…λεοντάριζε την κατάργηση του Δουβλίνο 2 αλλά όχι μόνο έκανε μια τρύπα εν τοις ύδασι αλλά αργότερα τα έκανε...πάνω του και έφαγε και τα μούτρα του! Θέλετε πιο πρόσφατο παράδειγμα;; Πριν ελάχιστα χρόνια, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι χορήγησε ταξιδιωτικά έγγραφα σε μερικούς Τυνήσιους μετανάστες με σκοπό να τους προωθήσει στην Γαλλία. Θυμάστε τι έγινε τελικά;; Το Παρίσι αντέδρασε κλείνοντας τα σύνορα και τους επέστρεψε…πακέτο επειδή παραβιάστηκε το Ευρωπαϊκό δίκαιο!

Ποια  λοιπόν μπορεί να είναι η λύση απέναντι σε αυτό το πανευρωπαϊκό ή καλύτερα μπροστά στο παγκόσμιο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης;; Ζώντας στον…πραγματικό κόσμο και στο μέτρο που αφορά την χώρα μας (διότι ακούω αρκετές ανοησίες από την Αριστερά, οι οποίες προτρέπουν την Ελλάδα να παίξει τον ρόλο του διεθνούς…ειρηνοποιού, με σκοπό να σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι παγκοσμίως…αύριο το πρωί και έτσι να σταματήσουν να φεύγουν καραβάνια προσφύγων και μεταναστών από τις εμπόλεμες ζώνες) η λύση είναι μόνο μια. Η πιο απλή. Αυτό άλλωστε υπαγορεύει και το περίφημο "ξυράφι του Όκαμ" στην φιλοσοφία, όταν για ένα πρόβλημα διαθέτεις περισσότερες από μία πιθανές απαντήσεις. Ας εφαρμόσουμε λοιπόν την πιο απλή ούτως ώστε να...εφαρμοσθεί επιτέλους ο νόμος και το Ελληνικό Σύνταγμα, τα οποία προβλέπουν άμεση απέλαση για τον εκάστοτε παρανόμως εισελθόντα αλλοδαπό. Οι διακρατικές συμφωνίες μεταξύ της  Ελλάδος και των χωρών, από τις οποίες ξεκινούν στρατιές ολόκληρες προσφύγων και μεταναστών και καταλήγουν στην χώρα μας, (Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδίες, Μπαγκλαντές, Νιγηρία, Σενεγάλη) ενδεχομένως να έχουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η Ε.Ε. θα μπορούσε να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά εάν λειτουργήσει, ως ενιαίος φορέας άσκησης κοινής Ευρωπαϊκής πολιτικής και συγκεκριμένα, ως ένας μοχλός πίεσης, αποτρέποντας τα συνεχόμενα κύματα των μεταναστευτικών…τσουνάμι κατευθυνόμενα προς την Ευρώπη, εάν καταθέσει στο τραπέζι την απειλή της παύσεως κάθε είδους οικονομικής βοήθειας και επενδύσεων προς τις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών. Το ίδιο θα πρέπει βεβαίως να κάνει και προς τους…φιλτάτους γείτονες μας Τούρκους, οι οποίοι κανονικά και…χωρίς τον νόμο μας συμπιέζουν με εξαθλιωμένους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς δουλεμπόρους. Βεβαίως, μια πιθανή επιλογή ως Ελληνικό κράτος και ως εν αμύνει Ελληνική κοινωνία θα μπορούσε να ήταν το να κάνουμε στους λαθρομετανάστες την ζωή...κόλαση για να αναγκαστούν να φύγουν από μόνοι τους!

Τέρμα οι δωρεάν νοσηλείες στα νοσοκομεία, μέγιστο οικονομικό...βαρίδι στις πλάτες του πτωχού πλην τιμίου Έλληνα, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να πεθαίνει αβοήθητος και ακόμα πιο ρακένδυτος από δαύτους, τέρμα τα ταξιδάκια με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τέρμα τα συσσίτια από Δήμους, Εκκλησία και ιδιωτικούς φορείς! Διαβάστε το και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Μόνο εάν αυτοί οι άνθρωποι περνούν εδώ χειρότερα από ότι περνούν στις πατρίδες τους θα μας αδειάσουν την γωνιά! Δυστυχώς όμως και αυτές οι πρακτικές ουδόλως θα εφαρμοσθούν διότι δεν συνάδουν με την...αλληλεγγύη, την φιλανθρωπία και τους δημοκρατικούς θεσμούς μιας…ανοιχτής πολυπολιτισμικής κοινωνίας, όπως αυτή του σημερινού νεογραικυλικού κρατιδίου! Τουτέστιν, στις μέρες μας, το Ελληνικό κράτος κείται εναντίον του…Ελληνικού έθνους, η δε Ελληνική κοινωνία κείται κοιμωμένη τον ύπνο του δικαίου! Εξάλλου, αυτές είναι φωνές των γνωστών…ακραίων και ρατσιστων, όπως η αφεντιά μου!

Εκπεφρασμένη απορία, η οποία αποτελεί ταυτοχρόνως και πρόταση: Πείτε μου, γιατί όλος αυτός ο συρφετός δεν πάει να ζήσει και να εργασθεί στην Σαουδική Αραβία για παράδειγμα, οι οποίοι είναι και…ομόσταυλοί τους, (συγγνώμη, ομόθρησκοί τους ήθελα να πω) όπου το…μέλι ή μάλλον το πετρέλαιο, ρέει στους δρόμους άφθονο; Γνωρίζετε υποθέτω, ότι οι Σαουδάραβες όχι μόνο δεν πληρώνουν λογαριασμούς σε ηλεκτρικό, νερό και τηλέφωνο αλλά προικοδοτούνται με αρκετές χιλιάδες δολάρια ο καθείς από την…κούνια τους! Γιατί λοιπόν όλης της γης οι κολασμένοι δεν πηγαίνουν εκεί για να τους περιθάλψουν και να τους κάνουν τις νοσοκόμες; Διότι πολύ απλά, οι Σαουδάραβες δεν είναι ούτε…κρετίνοι ούτε προδότες της πατρίδος τους!

Διότι εάν δεν αγαπήσεις πρώτα τον  συμπατριώτη σου, με τον οποίον σε συνδέουν κοινά βιώματα, κοινή γονιδιακή καταγωγή και ταυτόσημη φυλετική μνήμη, τότε δεν αγαπάς κανέναν άνθρωπο. Απλά υποκρίνεσαι. Τα σέβη μου. 

biocosmology.blogspot.gr