Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του Δερβενίου: ΕΓΩ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΛΕΪΚ


 

Ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του Δερβενίου, “Το διάλειμμα  μετά την επιτυχή πρεμιέρα του το Σάββατο 15 Ιουνίου, συνεχίζει σήμερα Δευτέρα 17/7 και αύριο Τρίτη 18/7 (21.00, 23.00) με την ταινία  


ΕΓΩ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΛΕΪΚ

(I, DANIEL BLAKE)

  • Πρόκειται για κοινωνικό δράμα διάρκειας 100’  σε σκηνοθεσία του Κεν Λόουτς.
  • Παίζουν οι ηθοποιοί Dave Johns, Hayley Squires, Sharon Percy.
  •  
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Ένας 59χρονος εργάτης που αναρρώνει από καρδιακή προσβολή, παλεύει με τη γραφειοκρατεία για να πάρει τα επιδόματα που δικαιούται. Ταυτόχρονα γνωρίζεται με μία μητέρα και τα δύο της παιδιά, οι οποίοι ζούνε σε έναν κοιτώνα αστέγων και επίσης παλεύουν με το σύστημα διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή!  


Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία, στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Μάνης θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αγνοείται 33χρονος με ειδικές ανάγκες στην παραλία Ξυλοκάστρου

Φωτογραφία του Dimitris Db Bouras.
Αγωνιώδης έρευνα λαμβάνει μέρος από χθες το βράδυ για τον 33χρονο με ειδικές ανάγκες, Δημήτρη Γιάννο από το Ξυλόκαστρο
Παράκληση της οικογένειας προς όλους, αν τυχόν δείτε το 33χρονο  να ενημερώσετε άμεσα την Αστυνομία Ξυλοκάστρου.

Την επαναφορά του Νομάρχη με αιρετό συλλογικό όργανο ζητάνε οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες

Με κείμενο παρέμβασή τους οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της Χώρας κάνουν κριτική στο Νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις, όπως η επαναφορά του Νομάρχη και του Έπαρχου με τη λειτουργία αιρετού συλλογικού οργάνου κατά τα πρότυπα προφανώς του Νομαρχιακού Συμβουλίου και η κατάργηση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη. Επίσης ζητάνε από την ΕΝΠΕ τη διενέργεια του έκτακτου

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη για το χαμό του Ανθυποπυραγού

                                         Κόρινθος 17/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του 33άχρονου εκλιπόντος Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη, που έχασε τη ζωή του δίνοντας πρόσφατα μάχη  για την κατάσβεση της φωτιάς στη περιοχή μας, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.



Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη.

Αίμα στα κόπρανα; Δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε ...


DFGDFADSFDASFFASDRF3W5RT235.jpg

Διακοπές, ατυχήματα και ασθένειες - Τι συμβουλεύει το ΚΕΠΚΑ


Τα ατυχήματα και οι ασθένειες δεν κάνουν διακρίσεις. Μπορεί να τα υποστεί οποιοσδήποτε και οπουδήποτε ακόμη και όταν κάνει διακοπές στο βουνό ή τη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΒΟΥΡΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο σειράς πρωτοβουλιών για τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κορινθίας που έχουν αναληφθεί από τη Νομαρχιακή  Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τους τρεις Βουλευτές του Νομού, Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό και Γιώργο Τσόγκα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου στα γραφεία του κόμματος στην Κόρινθο συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου  Υποδομών και Μεταφορών, Αθανάσιο Βούρδα.

Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ



Της Λέττας Καλαμαρά


15 Ιουλίου 1974 το πραξικόπημα της Ελλάδας στη μαρτυρική Κύπρο που έφερε την ελληνο-τουρκική σύγκρουση και τη διχοτόμηση της Νήσου. Όλα τα  πολιτικά κόμματα της Ελλάδας σιώπησαν εχθές δυστυχώς. Μία ένοχη σιωπή που δείχνει τις ισχυρές διακλαδώσεις που έχει ακόμη το χουντικό παρακράτος στον πολιτικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

15 Ιουλίου 2016 το πραξικόπημα της

Χιονίζει στον Όλυμπο!

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μιας και διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούλη, ωστόσο η επέλαση του καιρικούς φαινομένου “Μέδουσα” ντύνει στα λευκά αυτήν την ώρα τον Όλυμπο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το χιόνι πέφτει στα 2650 μέτρα.
aftodioikisi.gr

Προσλήψεις σε ΟΤΑ στην Πελοπόννησο


Δείτε ποιες προσλήψεις “τρέχουν” τις τελευταίες ημέρες σε δήμους και περιφερειακές ενότητες,στην Πελοπόννησο, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δ. Ναυπλιέων

Πρόσληψη υδρονομέα στο Δ. Σικυωνίων

Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δ. Ήλιδας

Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΠΕ Λακωνίας


Κατέληξε ο τραυματίας πυροσβέστης της φωτιάς του Ζευγολατιού


Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη.
Ο δόκιμος αξιωματικός κατέληξε σήμερα στις 07:40 στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου 2017 λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

ΑΣΕΠ: Οι τέσσερις προκηρύξεις που ανοίγουν τις επόμενες ημέρες

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για τέσσερις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ. 
Ειδικότερα: