Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πανιώνιος: Μήνυση για το "παράρτημα του Ολυμπιακού"

Πανιώνιος: Μήνυση για το `παράρτημα του Ολυμπιακού` 
 Με μηνύσεις απειλεί ο Πανιώνιος αθλητική εφημερίδα, εφόσον αυτή δεν ανακαλέσει όσα αναφέρει σε πρωτοσέλιδό της έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ιστορικός απειλεί πως θα κινηθεί νομικά για το πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Μέρας", το οποίο χαρακτηρίζει τους "κυανέρυθρους" ως παράρτημα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση

"Ο Πανιώνιος των 125 χρόνων απαιτεί τον σεβασμό όλων. Η "εφημερίδα" "Αθλητική Ημέρα της Δευτέρας" στην προσπάθειά της να βρει πελάτες, αλλά και προστάτες όπως οι "ιερόδουλες σε οίκους ανοχής", καταφέρεται με δυσμενή και άκρως συκοφαντικά σχόλια σε πρωτοσέλιδό της, κατά της ομάδας μας. Την καλούμε να ανακαλέσει, αλλιώς θα δώσει εξηγήσεις εκεί που πρέπει. Στις αίθουσες των δικαστηρίων".

Το πρωτοσέλιδο


Χιλιαδες επισκεπτες στα »Κιονια 2015»τις ημερες του »Σταυρου» [Αποκλειστικο Video freddotv.gr)

Χιλιαδες επισκεπτες στα »Κιονια 2015»τις ημερες του »Σταυρου» [Αποκλειστικο Video]Από κάθε γωνιά της Κορινθίας αλλά και από τους γειτονικούς νομούς της Πελοποννήσου ακόμα και από την Αττική ,μεταβαινει  κόσμος στην γνωστή παραδοσιακή εμποροπανήγυρη “Kιόνια” στη Στυμφαλία Κορινθίας.
Η μεγαλη γιορτη γινεται με την ευκαιρια της υψωσης του τιμιου σταυρου,καθε χρονο στις 14 Σεπτεμβριου,αφου η ομονυμη εκκλησια ειναι ο πολιουχος της περιοχης.Φετος το μεγαλο παζαρι διηρκησε 7 ημερες προσφεροντας στους χιλιαδες επισκεπτες,καθε λογης εμπορικα προιοντα σε χαμηλες τιμες.
Χθες Κυριακη,παραμονη,εψαλλει πανυγιρικος εσπερινος μετ’αρτοκλασιας και λιτανεια της εικονας ενω σημερα Δευτερα,ανημερα,ορθρος και αρχιερατικη θεια λειτουργια.
Η διαδικτυακη τηλεοραση freddotv.gr ηταν το μονο Κορινθοκεντρικο καναλι που επισκεφθηκε το ορεινο χωριο »Στυμφαλια»κατα την παραμονη της γιορτης του » Σταυρου ». Ειδησεογραφικα,θεωρουμε οτι πρεπει να ειμαστε »κοντα» στις τοπικες κοινωνιες και να μεταφερουμε τον παλμο τους!

Ο Τσίπρας στην Εθνική Ελλάδος του Μεϊμαράκη θα απαντήσει με την Εθνική Μίσους και Διχασμού;

meimarakis-tsipras-dibeit
Προκαλεί εντύπωση η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι θα συνεργαστεί (αν βγει πρώτος) μόνο με όποιον του αρέσει και όχι με όποιον επιλέξει ο Ελληνικός λαός. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να λύσει τα προβλήματα της χώρας, αλλά να παραμείνει στην αέναη προσπάθεια της μικροκομματικής του επιβεβαίωσης.

Όσοι ζήσαμε την κρίση στο πετσί μας, αντιλαμβανόμαστε πως η Ελλάδα θέλει μια Εθνική Ελλάδας και όχι μία Εθνική Μίσους. Θέλουμε τη χώρα μας να προχωρήσει μπροστά με όλους μαζί και όχι με όλους χώρια. Τουλάχιστον με τους βασικούς παίκτες μαζί!

Η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προχωρήσει η Ελλάδα Μπροστά μαζί με τα δύο μεγάλα κόμματα και σαφώς (και) με τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το 3ο Μνημόνιο, είναι η μόνη ρεαλιστική.

Αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να είναι εκεί και να παλέψει ως συγκυβέρνηση για όσα δεινά έφερε.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, πρέπει να προσκαλέσει τη ΝΔ σε συγκυβέρνηση για να μην έχει το άλλοθι των «φανταστικών» εχθρών.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί ως το κόμμα που επιθυμεί την Εθνική Μίσους και Διχασμού. Ως το κόμμα που μετά το σφράγισμα των Τραπεζών έφερε και το σφράγισμα της Ελπίδας. Μέχρι στιγμής στέλνει όλα τα αρνητικά μηνύματα πως δεν θα συναινέσει σε τίποτα και με κανένα… Πως θα εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο που έφερε, καλύτερα μόνος του!

Ας ελπίσουμε πως ο Τσίπρας δεν θα μας απογοητεύσει! Θα είναι ο Τσίπρας που όλοι γνωρίζουμε. Ο Τσίπρας που άλλα λέει και άλλα κάνει… και τελικά θα συναινέσει!


www.tokentro.com

Αυτά είναι τα τρία προγράμματα ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση σε νέους επιχειρηματίες

Τρία νέα προγράμματα του καινούριου ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 280 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση από 50% έως και 100% ανέργων που θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις ή ήδη είχαν κάνει έναρξη προκηρύσσονται σταδιακά μετά τις εκλογές.
Αναλυτικά οι νέες δράσεις είναι:

Τα οριστικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών – Όλα τα στοιχεία των ωφελούμενων ΕΣΠΑ 2015-16

 Στην ιστοσελίδα της ανάρτησε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ) τα οριστικά αποτελέσμα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την φιλοξενία παιδιών σε κοινωνικές δομές, όπως παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Η δημοσκόπηση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον στην Ξάνθη


 Τον καταιγισμό δημοσκοπήσεων και αποτελεσμάτων φαίνεται ότι θέλησαν να σατιρίσουν μέσα από το προφίλ τους στο facebook, οι επιχειρηματίες του Sioutas Oil στην Ξάνθη. Στο δικό τους γκάλοπ, αντί για τα κόμματα, εξέτασαν την άποψη του κοινού για τον εργαζόμενο που φτιάχνει τον καλύτερο freddo στο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης !

  Περισσότερα εδώ 

Hellas Press Media

Έφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις εξπρές

euro.jpgΑκόμα και για επιτόπου κατασχέσεις από τους εφοριακούς, που θα διενεργούν ελέγχους μέσα στις κατοικίες των φορολογουμένων, των τιμαλφών, των πινάκων, αλλά και των μετρητών που θα βρίσκουν κρυμμένα στα στρώματα, πιέζει ασφυκτικά η τρόικα.
Η πίεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά» ασκείται στο πλαίσιο των 101 δράσεων που καλείται να υλοποιήσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στη βάση του τρίτου μνημονίου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 και το  δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα επωφεληθώ από τη παρουσία σας επειδή έχετε μακρά εμπειρία στη διεθνή πολιτική σκηνή και διατελέσατε και πολύ επιτυχημένα υπουργός εξωτερικών, θέλω να ρωτήσω κυρία Μπακογιάννη, πως βλέπετε τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό, ιδίως μετά την απόφαση της Γερμανίας να μην εφαρμόσει προσωρινά τη συνθήκη του Σένγκεν, που δημιουργεί τώρα μεγάλη ανησυχία ότι με την κίνηση αυτή μπορεί να ακολουθήσουν σταδιακά κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας τα σύνορά τους απροσπέλαστα και να φορτωθεί όλο το βάρος η Ελλάδα και η Ιταλία.

Εκλογές κατά παραγγελία; Μην τους κάνεις τη χάρη να συναινέσεις ή να απέχεις! Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ!



Εμφάνιση Afisa_antarsya.jpgΑν έδειξαν κάτι αυτοί οι 7 μήνες της «διαπραγμάτευσης», οι οποίοι κατέληξαν σε ένα τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, είναι αυτό που είπε θαρρετά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την αρχή της κρίσης (κι ας της κόστισε σε ψήφους): Δεν υπάρχει άλλη πολιτική εντός ευρώ και ΕΕ, δεν υπάρχει ακύρωση των μνημονίων χωρίς ρήξη και άρνηση πληρωμής του χρέους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε εύκολη λύση, ότι «θα κάνουμε μία πρόταση στη Μέρκελ που δεν υπάρχει περίπτωση να την αρνηθεί», ότι τα μνημόνια θα τελειώσουν σε συνεννόηση με τους «εταίρους» στην ΕΕ. Είδαμε όλοι την τραγική κατάληξη. Αποδείχθηκε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία δημοκρατία εντός ΕΕ: Ψηφίζεις «αντιμνημονιακή κυβέρνηση» και αυτή φέρνει νέο μνημόνιο, ψηφίζεις ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και γίνεται ΝΑΙ.

Πέτρος Τατούλης «Εγκρίθηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα του Νέου Μουσείου Σπάρτης»



Την έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης από το Συμβούλιο Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού, όπου παρέστη, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

«Κατακτούμε βήμα – βήμα το μεγάλο αυτό στοίχημα, ώστε να αποκτήσει η Σπάρτη το σύγχρονο Μουσείο που της αξίζει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «στην προσπάθεια αυτή προτάσσουμε την αξιοπιστία και την αποφασιστικότητά μας και επιτυγχάνουμε αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ THΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη μαύρη επέτειο από τη Μικρασιατική Καταστροφή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Συμπληρώνονται εφέτος 93 χρόνια από το μαύρο Σεπτέμβρη του 1922, από τη Μικρασιατική Καταστροφή, το σφαγιασμό και το διωγμό ενός περήφανου τμήματος του Ελληνισμού.
Η 14η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Είναι ημέρα μνήμης για τη μεγάλη καταστροφή, ημέρα τιμής στους σφαγιασθέντες και τους εκδιωχθέντες Έλληνες, αλλά και ημέρα διδαχής για κάθε δύσκολη συγκυρία.
Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, η Ιστορία απαιτεί από όλους και όλες μας να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο που θέλουμε και μπορούμε».

η Κεντρική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Τη Δευτέρα 14.09.2015 στις 19:30 
θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Εκδήλωση
της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης 
στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ"
Θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου Κορινθίας 
και του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ 
παρουσία των Βουλευτών του Νομού.

Eπίσκεψη Γιάννη Τσιρώνη στην Κόρινθο αύριο ΤΡΙΤΗ 15/9

Σας ενημερώνουμε ότι ο πρ. αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης θα βρίσκεται στην Κόρινθο αύριο ΤΡΙΤΗ 15/9, όπου θα δώσει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στις 12, 30, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Ερμού 16).
Ο κ. Γ. Τσιρώνης που προέρχεται από τους Οικολόγους-Πράσινους, πριν και μετά τη συνέντευξη Τύπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης και συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή Κορινθίας κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, από άλλους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αλλά και από κλιμάκιο μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων-Πράσινων θα συνομιλήσει με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες στους δρόμους της Κορίνθου.
Ο κ. Τσιρώνης πιστεύει ότι το περιβάλλον αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της οικονομίας. Πιστεύει επίσης ότι το Δημόσιο οφείλει να περιφρουρήσει την περιουσία του και όχι να την ξεπουλά ή να τη χαρίζει σε καταπατητές. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει, το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να έχει έσοδα από την καταπατημένη δημόσια περιουσία (εξαιρουμένων των ακινήτων σε δάση και αιγιαλό), η οποία έχει υπολογιστεί στα 152 δισ. ευρώ.
Στο μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων υποστηρίζει τη μέθοδο της διαλογής στην πηγή, ώστε να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιών και να μην είναι απαραίτητες οι μεγάλες εγκαταστάσεις που προβλέπονται στον παλιό σχεδιασμό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στιμάγκα: Ο λόγος στους αγρότες

https://gm1.ggpht.com/nWcdmYhrfV9bXQG3QzN1b7w1gVixTTto3L2tAMGZU1n693fOoto6LLHFiBiGR0Nx6eX8LoVhD2YsAMZk6uBmuLnFDf81ExQGYCK-qhm3QxlMsnDftKEgoJ97UrbdDHZSv0xCah_sHKV6CkQwKIfpxly244DTaVmDa8UBZgzN-YJvHMNnXVDBRn6lMRadNuQTbQCq3rALE2zySN6qL4v1oy5_LXZBumyiIDX4ZHPY365oE3-o9SUigV69iyR30gdwiatS_ziIMRAUDvgrDjnzZmXoaeVKhRh2gFzNxxx9nc_tdohl55bIN1rDHVXo-2GrIqBBh9ApR6O0zGErBtRpIwOwp-sM4_NvLPMJ2Rzsx6rmp3Z-UsVCConJB9qpr1HDBKUX7tpUOdjZ3dF5A_8uhhgKNFGNYyUY8FLuAUqL6vPSgtb2_SV02UrE1e93ytjgPqfcgt_Bw-vJtPk-SaUympNkaS1aYqrZlj4xbvZDzT2XtLqdVpFW27Nvlgw4z4v-qABTZbpZUaefU1oqbW5x0gZLoOFoYnYWh62ZcErmtJEXPTfi5i2JqSjU7OdkSeJu1XYFUt9HRXC4HHuWSYbCJUypz9orNCAUlkdo3bF3M4ZvR5MUQ7MHz-at6oZNwYlD7IEmwhX_t7390s5lcX2-ggLM2qM=w1332-h449-l75-ft


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στιμάγκα: Ο λόγος στους αγρότες
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ της Βόχας μαζί τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κκ. Μαρία Θελερίτη και Αντώνη Πρεντάκη και με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης, συμπατριώτη μας κ. Χαράλαμπο Κασίμη, συζήτησαν το βράδυ του Σαββάτου 12/9, με τους κατοίκους της Στιμάγκας και της ευρύτερης περιοχής, για τα αγροτικά θέματα που απασχολούν τους αγρότες. Πιο αναλυτικά συζητήθηκαν:
Τι ακριβώς έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους 7 μήνες με την κατάθεση προγράμματος για την διεκδίκηση των 4,7 δις ευρώ. Ανέλυσαν  το κάθε μέτρο που επεβλήθη στη συμφωνία και περιέγραψαν τα αντίμετρα του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα κατατεθούν τέλος Οκτώβρη και Δεκέμβρη, καθώς επίσης και τη θέσπιση προγράμματος γεωργικών συμβουλών, φυτικής και ζωικής παραγωγής και φοροτεχνικών. Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράστηκε από τους αγρότες της περιοχής  για την καθυστέρηση των εκτιμήσεων και την καταβολή των  αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές, για τα αντιχαλαζικά δίκτυα την άρδευση, το φράγμα του Ασωπού, το πρόβλημα ρευστότητας με τον ΦΠΑ.
Ακολούθησε η παρουσίαση των προτεινόμενων λύσεων από του ομιλητές και των προτεραιοτήτων του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ,  για την πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
 Τέλος, η συζήτηση έκλεισε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα των εκλογών της 20ης Σεπτεβρίου.
13/9/2015
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Τσίπρας στα Ιωάννινα άλλοτε και τώρα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ο κ. Τσίπρας είναι άτυχος. Διότι υποχρεώνεται τώρα να πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Υποχρεώνεται, λόγω προεκλογικών αναγκών, να επιστρέφει σε όλες εκείνες τις πόλεις από όπου – είτε με αφορμή τις ευρωεκλογές του 2014, είτε με αφορμή τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 – πέρασε και μοίρασε τις υποσχέσεις του.
Και δεν μπορεί να βρει άλλες πόλεις να πάει, διότι είχε αλωνίσει όλη την Ελλάδα!
Και αναγκαστικά, έρχεται η ώρα των συγκρίσεων. Αν, για παράδειγμα, συγκρίνει κανείς την ομιλία του στα Γιάννενα τις προάλλες (10 Σεπτεμβρίου) και την πύρινη ομιλία που είχε εκφωνήσει στις 21 Μαρτίου 2014, είτε θα γελάσει πικρά, είτε θα κλάψει με μαύρο δάκρυ.

Διεξαγωγή της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας στο Λουτράκι



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
              ΔΗΜΟΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΤΜΗΜΑ  ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Ιάσωνος 1, 20300 Λουτράκι
ΠΛΗΡ. : Καρράς Νικόλαος
ΤΗΛ. : 27440-69000                                                            
FAX :  27440-62173       



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων θα συμμετάσχει στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που οργανώνει κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών  Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνεργασία με τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες, στην προσπάθειά της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες.
Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία.
Σκοπός της είναι:
Να συντονίζει και να συσπειρώνει τα μέλη της αλλά και άλλους φορείς και συλλόγους  στο  πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Να διέρχεται από όλα τα σημεία της Ελλάδας για να προσκαλέσει όλους τους πολίτες για τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο κίνημα για τον συνάνθρωπο.
Να μεταφέρει άσβεστο το μήνυμα της ανθρωπιάς με την Φλόγα της.
Να γίνει η Εθελοντική προσφορά πίστη και η Εθελοντική Αιμοδοσία συνείδηση.
Να κάνει γνωστό το «δρόμο» προς την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Με κεντρικό σύνθημα «Αιμοδοσία: Πράξη Αγάπης»
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία την ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 που η Φλόγα της Αγάπης θα διατρέξει το Λουτράκι με αφετηρία το Αλεξανδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Δημαρχείο (αρμόδιος υπάλληλος κ. Καρράς Νικόλαος, τηλ. 2744360151/e-mail:nikos.karras@loutraki.gr), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 17/9/2015.

Αναλυτικό πρόγραμμα Λαμπαδηδρομίας:
Η αφή της Φλόγας θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00 μ.μ.
Υποδοχή της Φλόγας θα γίνει στο «Θώδειο» στάδιο στις 18:30 περίπου, όπου θα γίνει και η συγκέντρωση των συμμετεχόντων και πολιτών.
Στη συνέχεια η Φλόγα της Αγάπης θα διασχίσει την πόλη του Λουτρακίου και θα τερματίσει στο Δημαρχείο περίπου στις 19:15.
Κέρασμα των συμμετεχόντων και ομιλία για την Εθελοντική Αιμοδοσία ως τις 20:00 μ.μ.

Η συγκέντρωση των λαμπαδηδρόμων θα γίνει στις 17.30 στο Θώδειο Στάδιο, προκειμένου ακολούθως να κατανεμηθούν κατά μήκος της διαδρομής.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.


                                                                              Με εκτίμηση
                                                               Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

                                                                        Σακελλαρίου Αναστάσιος