Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας στην Εθνική Ελλάδος του Μεϊμαράκη θα απαντήσει με την Εθνική Μίσους και Διχασμού;

meimarakis-tsipras-dibeit
Προκαλεί εντύπωση η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι θα συνεργαστεί (αν βγει πρώτος) μόνο με όποιον του αρέσει και όχι με όποιον επιλέξει ο Ελληνικός λαός. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να λύσει τα προβλήματα της χώρας, αλλά να παραμείνει στην αέναη προσπάθεια της μικροκομματικής του επιβεβαίωσης.

Όσοι ζήσαμε την κρίση στο πετσί μας, αντιλαμβανόμαστε πως η Ελλάδα θέλει μια Εθνική Ελλάδας και όχι μία Εθνική Μίσους. Θέλουμε τη χώρα μας να προχωρήσει μπροστά με όλους μαζί και όχι με όλους χώρια. Τουλάχιστον με τους βασικούς παίκτες μαζί!

Η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προχωρήσει η Ελλάδα Μπροστά μαζί με τα δύο μεγάλα κόμματα και σαφώς (και) με τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το 3ο Μνημόνιο, είναι η μόνη ρεαλιστική.

Αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να είναι εκεί και να παλέψει ως συγκυβέρνηση για όσα δεινά έφερε.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, πρέπει να προσκαλέσει τη ΝΔ σε συγκυβέρνηση για να μην έχει το άλλοθι των «φανταστικών» εχθρών.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί ως το κόμμα που επιθυμεί την Εθνική Μίσους και Διχασμού. Ως το κόμμα που μετά το σφράγισμα των Τραπεζών έφερε και το σφράγισμα της Ελπίδας. Μέχρι στιγμής στέλνει όλα τα αρνητικά μηνύματα πως δεν θα συναινέσει σε τίποτα και με κανένα… Πως θα εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο που έφερε, καλύτερα μόνος του!

Ας ελπίσουμε πως ο Τσίπρας δεν θα μας απογοητεύσει! Θα είναι ο Τσίπρας που όλοι γνωρίζουμε. Ο Τσίπρας που άλλα λέει και άλλα κάνει… και τελικά θα συναινέσει!


www.tokentro.com