Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΕΤΑΑ: Οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ: Οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ
Ανακοινώθηκαν χθες Κυριακή 13/09 από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2015-2016. Μετά την ανακοίνωση των Πινάκων της σύζευξης, οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις Δομές, όπου τοποθετούνται.
Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από την 14/9/2015 μέχρι και τις 18/9/2015. Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η ΕΕΤΑΑ διατηρεί το δικαίωμα να τις διαγράψει από ωφελούμενες, να ακυρώσει τη σχετική «εντολή τοποθέτησης» του τέκνου τους και να καλέσει τις αντίστοιχες επιλαχούσες.
Μπείτε στο επίσημο site του ΕΕΤΑΑ και δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Η τοποθέτηση των επιλαχουσών μητέρων, εφόσον προκύψει θέση, γίνεται μόνο από την ΕΕΤΑΑ σε συνεργασία με τη μητέρα και τη δομή που επιθυμεί να τοποθετηθεί το τέκνο της, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, όπως αυτή περιγράφεται κατωτέρω στην παράγραφο 2.7.3 «Διαδικασία Αντικατάστασης». Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης» , η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους.
Ως εκ τούτου, οι ωφελούμενες με την εγγραφή του τέκνου τους θα παραλαμβάνουν από τη Δομή, το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και θα υπογράφουν το «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο)» του μηνός Σεπτεμβρίου 2015.
Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ