Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Νίκη της ΑΕΚ, ισόπαλος ο ΠΑΟ στη Ριζούπολη, ανάσα η Κέρκυρα

Νίκη της ΑΕΚ, ισόπαλος ο ΠΑΟ στη Ριζούπολη, ανάσα η Κέρκυρα
Η ΑΕΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν και με γκολ των Χριστοδουλόπουλου και Λιβάγια επικράτησε με 2 - 0 με γκολ των Χριστοδουλόπουλου (40΄), Λιβάγια (64΄),στο ΟΑΚΑ της Λαμίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. κι έτσι επικεντρώνει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4/2.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες (80΄ Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια (73΄ Γιακουμάκης).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Όμο, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα (74΄ Λινάρδος), Ακόστα (57΄ Παντελίδης), Καραγιάννης, Τσούκαλος (62΄ Μπούτνικ).
Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης στη

Καρκίνος του προστάτη: Σχετίζεται με σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο;


prostate_cancer_ring_mertz.jpgΤη συσχέτιση μιας συχνά σεξουαλικά μεταδιδόμενης λοίμωξης, γνωστή ως τριχομονίαση, με τον καρκίνο του προστάτη υποδεικνύουν όλο και περισσότερες μελέτες.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: Η ΑΡΑΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά


Ο στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, κ. Φράγκος Φραγκούλης βρίσκεται στο κέντρο του ιστού του νέου Μακεδονικού Αγώνα καθώς και στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας "Παραπολιτικά", πολέμιας του Υπουργού Άμυνας της Ελληνικής Κυβέρνησης και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμένου. Δικαιολογώντας και τον τίτλο της εφημερίδας ο εμφανιζόμενος ένστολος  κ.Φράγκος δεν επιβεβαιώνει πολιτικό ρόλο παρά μόνο αγώνες. Έξι χρόνια, όπως ομολογεί, κάποιοι προφανώς κακεντρεχείς τού αποδίδουν συνεχώς και αδίκως πολιτικές βλέψεις, που ουδέποτε έχουν επιβεβαιωθεί.

Δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του Άνθρακα (CO) με ναυτία, κόπωση, πονοκέφαλο. Πρώτες βοήθειες και μέτρα πρόληψης


 
Το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) αποτελεί προϊόν ατελούς καύσης οργανικών ουσιών. Το CO περιέχεται στα αέρια καύσης, όπως αυτά που παράγονται από αυτοκίνητα ή φορτηγά, από σόμπες, στόφες, φανάρια, μαγκάλια, τζάκια και καυστήρες. Σε περίπτωση συσσώρευσης μονοξειδίου του άνθρακα σε κλειστούς ή μικρούς χώρους

Βραβεία «Μαζί για το Παιδί»: Τιμώντας τους «Αφανείς» Πρωταγωνιστές

Έντονη συγκίνηση, συναισθήματα και στιγμές καθηλωτικές ήταν τα κυρίαρχα στιγμιότυπα από την τελετή  των Βραβείων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.
Το αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στο 2ο όροφο γέμισε από ανθρώπους που με την παρουσία τους τίμησαν τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας.
«Σήμερα γιορτάζουν δύο σπουδαίες ελληνικές λέξεις, η φιλανθρωπία  και ο εθελοντισμός», επισήμανε  ο πρόεδρος της Ένωσης, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής, Χρήστος Μπαρτσόκας, προλογίζοντας την έκτη τελετή απονομής βραβείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και αποτυπώνοντας το ύφος και το ήθος της εκδήλωσης.

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Με χαλασμένη την εθνική πυξίδα ένα ολόκληρος λαός παλεύει ηρωϊκά να σώσει την εθνική μας κληρονομιά. Μετά το εθνικό ξεπούλημα των λιμανιών και των χρυσαφικών μας επί μία δεκαετία για την ασυλία και την επιβίωση μίας σάπιας νομεκλατούρας τεχνητής πραγματικότητας που φωτογραφίζεται και μοστράρει ξεδιάντροπα στα κοινωνικά δίκτυα και την υποθήκευση της ζωής των παιδιών μας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας σε μία ρελάνς εθνικής συνδιαλλαγής βρήκε στη Μακεδονία το ιδανικό ενέχυρο για την πολιτική του επιβίωση με μία ελάφρυνση - επιμήκυνση χρέους.

Βόρεια της Μακεδονίας, στο όνομα ενός κρατιδίου Αλβανών και Σλάβων βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας τη μεγαλύτερη εθνικά εμπορεύσιμη πολιτική αξία, σε μία σημαδεμένη τράπουλα με 5 Μακεδονικούς άσσους. Αυτό πούλησε στον νεοεκλεγέντα παγκόσμιο ηγέτη κρυφίως, με τη μεσολάβηση ντόπιων και ξένων πρόθυμων μεσαζόντων, για την παραμονή του στην εξουσία. Μία πληθώρα προβεβλημένων στελεχών μίας εγκληματικής πολιτικής συμμορίας έσπευσαν να μας πείσουν πόσο καλή είναι η τιμή που πιάνει η Μακεδονία στο παγκόσμιο παζάρι. Δεν θα μπορούσε να διαβεί καλύτερα την εθνική γραμμή του κάλπικου Κράτους των Σκοπίων ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Μαζί και ο ξεπεσμένος κλήρος βρήκε στη Μακεδονία τα ιμάτια για να κρύψει τις ακατανόμαστές του σχέσεις με την ανωμαλία, το προσκύνημα του σκοταδιού. Δεν είναι αργά να μετανοήσει, να σώσει την ψυχή του, να αφουγκραστεί τις ελληνικές ψυχές.

Το χειρότερο και συνάμα ενδοξότερο όλων ήταν ο επίσημος πλέον διαχωρισμός της πολιτικής εξουσίας και του λαού που βροντοφώναξε στη Θεσσαλονίκη το ελάχιστο Μακεδονικό μας χρέος προς τιμήν εκείνων που έπεσαν για την απελευθέρωσή της. Εξουσιαστές που εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι του λαού τον αγνοούν για άλλη μία φορά πεισματικά και απλά πιστοποιούν την αντιδημοκρατική τους ταυτότητα, την ανώμαλη δημοκρατία μας. Την ταύτισή τους με μία παγκόσμια ελίτ που αργοπεθαίνει αρνούμενη να αποδεχτεί το αυτονόητο. Την απελευθέρωση του ανθρώπου στον 21ο αιώνα από μία παγκόσμια συμμορία που φόρτωσε δυβάστακτα χρέη στους λαούς και όριζε τη ζωή του καθενός ξεχωριστά. Που βάλθηκε να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση που γεννήθηκε μεταπολεμικά μέσα από αίμα εκατομμυρίων ψυχών.

ΝΑΙ στο ανεξάρτητο Κράτος των Σκοπίων, ΝΑΙ στην ένταξή του στην Ατλαντική Συμμαχία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΟΧΙ σε κάθε χρήση του όρου Μακεδονία. ΟΧΙ στα καθρεφτάκια για ιθαγενείς της μετονομασίας αεροδρομίων, ΟΧΙ στην αλλαγή Συντάγματος, ΟΧΙ σε κάθε τι πρόσκαρο που σε μία γενιά πάλι με μία εθνικιστική Κυβέρνηση θα τα επαναφέρει και μάλιστα με αξιώσεις για να γυρίσουμε στα ίδια πάλι. Με μία Ελλάδα προσκυνημένη στις βουλές της Ελληνίδας Γκιουλέν της Ευρώπης και του ξεκούρδιστου Έλληνα ομολόγου της. 30 χρόνια μία ολόκληρη γενιά δεν μπορεί να προδοθεί τόσα ξεδιάντροπα. Με εμάς τότε παππούδες και γιαγιάδες να ντρεπόμαστε για την ιστορία μας, για τη ζωή μας, για αυτό που παραδώσαμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. 

Όσο για τον Πορτοκαλί Πραιτωριανό που αφίχθη στη χώρα μας από τη διχασμένη Ουκρανία να ξεχάσει τις ονειρώξεις διάσπασης της Ελλάδας. Ας μην ονειρεύεται πλατείες με αίμα και εθνικό διχασμό πιστός στην πολιτική του θανατηφόρου διδύμου των Κλίντον. Ας γυρίσει πίσω ο συνεργατης του Ρώσος ολιγάρχης και κυρίαρχος της ενημέρωσης, του αθλητισμού και της λαθρεμπορίας και ας ξεχάσει τα όνειρα του μακεδονικού Κράτους με επίορκους στρατηγούς της αρπαχτής. Όσες αράχνες και να υφαίνουν η Ελλάδα θα είναι ΜΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ και σύντομα ΔΥΝΑΤΗ. Δεν σκύβουν όλοι το κεφάλι για την παγκόσμια εξουσία, για την πολιτική καριέρα του υιού τους και των υποτελών του της στερεάς, για τη συνδιαλλαγή με τον κόκκινο διάβολο, για ένα ποτάμι πολιτικά αργύρια.


Πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών για να γραφτούν και τα πρακτικά της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Είναι χρέος Μακεδονικό να μην ανταλλάξουμε το εθνικό μας χρέος με μία ελάφρυνση εφήμερη, με μία ανεξίτηλη σελίδα εθνικής ντροπής.
Το χώμα έτσι και αλλιώς θα είναι ελαφρύ που θα μας σκεπάσει…
 

Thedayaftergr

 

Γ. Ψυχογιός στο Συμβουλίο της Ευρώπης: «Σύμβαση για το επάγγελμα του δικηγόρου - Η δικηγορία δικαίωμα και λειτούργημα»

Εμφάνιση PACE Jan. 2018 3.JPEG


Στη χειμερινή Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατά τη συζήτηση με θέμα τη «Σύνταξη μιας Ευρωπαϊκής Σύμβασης για το επάγγελμα του δικηγόρου» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, και με την ιδιότητα του ως δικηγόρου, τόνισε τα εξής:

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φωτογραφία του χρήστη Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα.
 Εδώ, η επίσημη σελίδα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Μπείτε στο event και προσκαλέστε
όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

https://www.facebook.com/events/145324326165624/

Ερώτηση Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη Βγαίνει «στο σφυρί» ακόμα και η πρώτη κατοικία

https://altsantiri-altsantirigrike.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2017/05/3ef5792f83230715afd3dd2f1df14fdf.jpg 

Πολιτικό Γραφείο
Ντόρας Μπακογιάννη

 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας 
κ. Γιώργο Σταθάκη


Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2018


Θέμα: Βγαίνει «στο σφυρί» ακόμα και η πρώτη κατοικία
  
Κατά τη συζήτηση του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής, είχα αναφερθεί στο σοβαρό ζήτημα των πλειστηριασμών κατοικίας, υποστηρίζοντας ότι σήμερα χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και ανήμποροι άνθρωποι που αποδεδειγμένα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις οφειλές τους

Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… αυτή κι αν είναι επέτειος…



Της Γιώτας Μπάγκα

https://img.youtube.com/vi/IxeVubc9ADM/0.jpgΣτους εορτασμούς  της κυβέρνησης  για την επέτειο της στην εξουσία συμμετέχουν με χαρά οι πάνω από 25000 που διορίστηκαν στο δημόσιο από το 2015 μέχρι το 2017.  Γιορτάζουν και οι πρώην αγανακτισμένοι και νυν βολεμένοι. Γιορτάζουν και κάτι τύποι σαν τον κ. Καρανίκα …  Συμμετέχουν επίσης τα μέλη του «Ρουβίκωκα» που επιτέλους έχουν μια κυβέρνηση που τους επιτρέπει να εισβάλλουν όπου  και

Η Σπάρτη πήρε βαθμό στο Ηράκλειο 0 - 0 με τον Εργοτέλη

http://www.sport24.gr/football/omades/trikala/article5050073.ece/BINARY/w620/ergotelis_sparti.jpg
Με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις άνοιξε το Σάββατο η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Football League
Στα Τρίκαλα , το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Αναγενηση Καρδίτσας έληξε ισόπαλο 1 - 1. Στο σκόρ προηγήθηκε η Αναγέννηση με σουτ στο 89΄ του Κονέ , ενώ τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο τελικό σκορ με

Η 12η αγωνιστική στη Γ΄κατηγορία Κορινθίας

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisb2zk7y0PT1k3WxEQK6ijjqdu79i5yuPlVSjM__YsfAXvaErlJlMPcHtUXjl5WIqwotBYjJE3zuVg8lUytetSLvzV3jG5QfX5kk4Jj_Q3-2Q_qkQIvi1xkYrGS3satfkqOcXRPTCZmZQ/s320/images.jpg
 12η αγωνιστική
Α΄ όμιλος
Αίας Κορίνθου - Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου
ΑΟ Μαψού - Αετός Αγγελοκάστρου
Ακαδημία Λεχαίου - Εθνικός Ξυλοκερίζης
Σοφικό '05 - Άρης Αρχ. Κορίνθου
Ρεπό ο ΑΠΣ Αγιάννης

 Β΄όμιλος
Απέσσας - Αετός Κρυονερίου
Αναγέννηση Κιάτου - ΑΟ Ασπροκάμπου
 Προοδευτική Περιγιαλίου - ΑΟ Λαύκας
Νέοι Στιμάγκας - Παμφενεατικός
Ρεπό ο ΑΟ Λεχαίου

Β΄ κατηγορία Κορινθίας: Τα βλέμματα σε Δερβενι ( Λυκοποριά - Κλένια) και Χιλιομόδι ( Ατρόμητος - Ολυμπιακός Λ.)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3T_bn2F5xdVbJz0KxcSuK73SUybv2m9BtJKsL9O7lOiZJFsTWdDnwLbGeS7BdsY2Vm_MVHNla28DqqbB-ANy7jPrE3rEcyb0aPzXZmKrRR3jjDUAuK0ZAJyYbZs7QqvHTuvkyOhWjBg/s400/SAM_1251.JPG


Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου, ο πρωτοπόρος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ΠΑΣ Κλένια, θα αντιμετωπίσει  τον Α. Ο. Λυκοποριάς, σε ένα ματς με ιδιαίτερες δυσκολίες, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική περιλαμβάνει και αγώνες ντέρμπι. Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου που θα προσπαθήσει  για θετικό βαθμό. Στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός σε ενδιαφέροντα αγώνα  αντιμετωπίζει τον  Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης, την ίδια ώρα (15:00)  οι Άγιοι  Θεόδωροι υποδέχονται τον Αστέρα Κορίνθου.
Από εκεί και πέρα  η Περαχώρα θα αγωνιστεί στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» με τα Ταρσινά ΄97, ενώ ο Σαρωνικός Γαλατακίου θα φιλοξενήσει τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Ο Κύψελος στο Συνοικισμό υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ τέλος στο Ζευγολατιό ,στις 19:00, και υπό το φως των προβολέων ο Άρης Βοχαϊκού μάχεται με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.  

Η 17η αγωνιστική

Αγ. Θεόδωροι
-
Αστέρας Κορίνθου
ΑΟ Περαχώρας
-
Ταρσινά '97
ΑΟ Λυκοποριάς
-
ΠΑΣ Κλένια
ΠΑΣ Κύψελος
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Πανευρωστινιακός
-
Ποσειδών Κ. Βρύσης
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
Άρης Βοχαϊκού
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
 

Μέ το "ζόρι" νίκη του ΠΑΣ Κόρινθος επι του Αστέρα Δερβενίου

https://images3.imgbox.com/42/7a/hQFy0SuN_o.JPG
Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Το φετινό πρωτάθλημα όπως μέχρι στιγμής εξελίσεται είναι το χειρότερο των τελευταίων χρώνων με την "σφαγή" των ομάδων εκείνων που σήκωσαν το αναστημά τους στην "εκλεκτή" ομάδα  και παλαι ποτέ ιστορική Κόρινθος και την αμφισβήτησαν. Αυτές τις ομάδες κατατρέχει το "σύστημα" που με το ζόρι θελουν να "στέψουν" τον ΠΑΣ Κόρινθος "πρωτάθλητή, και με κάθε μέσο το σύστημα κοιτάζει να εξαφανίσει από προσώπου γης. Τρανταχτή αποδειξη γιά τα παραπάνω  η άδικη τιμώρία  του Αστέρα Δερβενίου με τον αποκλεισμό της  έδρας του για τρείς αγωνιστικές , αναγκαζοντάς τον να αγωνισθεί ( σαν γηπεδούχος)  απέναντι στον ΠΑΣ Κόρινθο στο στάδιο Ζευγολατιού. Έτσι και σήμερα υποχρεώθηκε να χάσει 0 - 2 από τον ΠΑΣ με 2 τέρματα του Ζήση. Το πρώτο τέρμα της Μπάρτσας με το Θοδωρή Ζήση εσημειωθηκε από καταφανή θέση οφσάιτ, ενώ ο διαιτητής Καλαράς έδωσε πρώτα  στους "φιλοξενούμενους" ανύπαρκτο πέναλτι σε πέσιμο του Ζάρκου, το οποίο εκτέλεσε ο Βαζέχα και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τσάμπας απεκρουσε εκπληκτικά... 
Στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και λάθος στην αντίπαλη άμυνα, έφτασαν και στο 0-2 και πάλι με το Ζήση, «κλειδώνοντας» μια πολύ σημαντική νίκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Τσαμπάς, Κουτρούλης, Γεωργόπουλος, Μαυρίδης, Έξαρχος, Ράπτης, Βασιλειάδης, Πεθαίνος, Οικονόμου, Σκουφης, Κασκαντάμης Ι.
Έπαιξαν και οι: Τάφα, Μερκούρης, Σκυλάκος
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τερεκανίδης, Καρβέλης, Σγούρος, Σαββίδης, Μούστα, Σιδέρης, Λαλάη, Ζάρκος, Τσιφλίδης, Βαζέχα, Ζήσης Έπαιξαν και οι: Μυργιώτης, Σταύρου, Μπάρτζης

Στο ΔΑΚ η Κόρινθος 2006 νίκησε με 3 - 0 τον Ηρακλη Ξυλοκάστρου, ενώ ο Παννεμεατικός επικράτησε  στη  Νεμέα  2 - 0 της Ελλάδας Βέλου, σκορ με το οποίο πέρασε και ο Ολυμπιακός Άσσου από το Σπαθοβούνι. Την ίδια ώρα ο Πανκαμαριακός επικράτησε με  2 -  1 της Θύελλας Πετρίου, ενώ στο Λεχαιο ο Ηρακλής έμεινε στο 0 - 0 με τον Άγιο  Γεώργιο, όπως ο Πανσολυγειακός με τον Τενεάτη.Τέλος ισόπαλος 1 - 1 έληξε ο αγώνας της Δάφνη Εξαμιλίων με τον Ισθμιακό.

17η αγωνιστική:
Αστέρας Δερβενίου – ΠΑΣ Κόρινθος 0 - 2
Παννεμεατικός – Ελλάς Βέλου 2 - 0
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Ολυμπιακός Άσσου 0 - 2
Κόρινθος 2006 – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 3 - 0
Ηρακλής Λεχαίου – Αγ. Γεώργιος 0 - 0
Δάφνη Εξαμιλίων – Ισθμιακός 1 - 1
Πανκαμαριακός – Θύελλα Πετρίου 2 - 1
Πανσολυγειακός – Τενεάτης Αθικίων 0 - 0 

Η βαθμολογία 
( Σε 17 αγώνες)
1 ΠΑΣ Κόρινθος 51 
2 Α.Σ. Κόρινθος 2006  48 
3 Παννεμεατικός  29 
4 Πανκαμαριακός  29 
5 Αγ. Γεώργιος  27 
6 Ηρακλής Ξυλοκάστρου  23 
7 Ελλάς Βέλου  22 
8 Θύελλα Πετρίου  20 
9 Τενεάτης Αθικίων  20 
10 Ισθμιακός 19 
11 Ολυμπιακός Άσσου 17 
12 Ηρακλής Λεχαίου 15 
13 Αστέρας Δερβενίου 14 
14 ΑΟ Σπαθοβουνίου 13
15 Πανσολυγειακός 13
16 Δάφνη Εξαμιλίων 10

Οι πρωτοχρονιάτικες πίτες στις ΔΗΜ. Τ. Ο. και στη ΝΟΔΕ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.




Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας συνεχίζουν τις δραστηριότητά τους οι ΔΗΜ. Τ. Ο. καθώς και η ΝΟΔΕ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι στιγμής την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, έχουν πραγματοποιήσει οι ΔΗΜ. Τ.Ο. Κορινθίων και Νεμέας με τιμώμενα πρόσωπα , στην Κόρινθο, τον  Κοινοβουλευτικό εκπροσωπο , βουλευτή της Β΄ Αθηνών, τ. Υπουργό κ. Νικόλαο Δένδια και στη Νεμέα την βουλευτή της Α΄ Αθηνών και τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου σημείωσαν επιτυχία...
Φωτογραφία του Χρήστος Μπρίλης.Και έπεται συνέχεια ..καθώς την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η Τ.Ο. Νέα Δημοκρατίας Σικυωνίων στις 6.00 το απόγευμα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Συνεδριακό κέντρο "ΜΑΛΛΙΟΣ" στην περιοχή Αρκούδα Μουλκίου ,όπου θα τιμήσει την εκδήλωση ο βουλευτής Αττικής , τομεάρχης Εσωτερικών και πρώην Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης.

Επίσης την Τετάρτη η ΝΟΔΕ Κορινθίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τιμώμενο πρόσωπο τον Γραμματέα της  πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη
Ακολουθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 7:00 το βράδυ στο Mare Marine στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , όπου την εκδήλωση θα τιμήσει ο Βουλευτής Αθηνών και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Βασίλης Κικίλιας.
 Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου Βέλου - Βόχας, εκδήλωση που θα τιμήσει με την παρουσία του ο Βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας κ.  Κωνσταντίνος  Καραμανλής.

Ο "εξόριστος" Αστέρας Δερβενίου συναντά τον ΠΑΣ Κόρινθο

https://images3.imgbox.com/42/7a/hQFy0SuN_o.JPG 
Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα Σάββατο , στις 3:00 το απόγευμα , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής εστιάζεται στον αγώνα του Αστέρα Δερβενίου με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κόρινθο. Ο αγώνας διεξάγεται στο στάδιο Ζευγολατιού, με τον Αστέρα γηπεδούχο, μετά από άδικη ποινή τριών αγωνιστικών αποκλεισμό που του επιβλήθηκε... Έτσι ετοιμάζεται πανστρατιά από τους φιλάθλους του Αστέρα ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στο δύσκολο αγωνα που δίνει απέναντι στην πρωτοπόρο. Ο Αστέρας θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Βασιλάρη, ενώ με  τον ΠΑΣ θα πλαισιώση ο νεοαποκτηθείς από τον Πελοπα Κιάτου και παλιος παίκτης του Αστέρα Μάκης Μυργιώτης.
Στο ΔΑΚ η Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει τον Ηρακλη Ξυλοκάστρου, ενώ ο Παννεμεατικός , στη  Νεμέα υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου. Την ίδια ώρα ο Πανκαμαριακός αντιμετοπίζει την Θύελλα Πετρίου, ενώ έξοδο στο Λεχαιο κόντρα στον Ηρακλή πραγματοποιεί ο Άγιος Γεώργιος. Εκτός εδρας αγωνίζωνται Ισθμιακός , Ολυμπιακός Ασσου και Τενεάτης Αθικίων κοντρα σε Δάφνη Εξαμιλίων, ΑΟ Σπαθοβουνίου με τον Πανσολυγειακό, αντίστοιχα.

17η αγωνιστική:
Αστέρας Δερβενίου – ΠΑΣ Κόρινθος
Παννεμεατικός – Ελλάς Βέλου
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Ολυμπιακός Άσσου
Κόρινθος 2006 – Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ηρακλής Λεχαίου – Αγ. Γεώργιος
Δάφνη Εξαμιλίων – Ισθμιακός
Πανκαμαριακός – Θύελλα Πετρίου
Πανσολυγειακός – Τενεάτης Αθικίων