Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Β΄ κατηγορία Κορινθίας: Τα βλέμματα σε Δερβενι ( Λυκοποριά - Κλένια) και Χιλιομόδι ( Ατρόμητος - Ολυμπιακός Λ.)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3T_bn2F5xdVbJz0KxcSuK73SUybv2m9BtJKsL9O7lOiZJFsTWdDnwLbGeS7BdsY2Vm_MVHNla28DqqbB-ANy7jPrE3rEcyb0aPzXZmKrRR3jjDUAuK0ZAJyYbZs7QqvHTuvkyOhWjBg/s400/SAM_1251.JPG


Στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου, ο πρωτοπόρος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ΠΑΣ Κλένια, θα αντιμετωπίσει  τον Α. Ο. Λυκοποριάς, σε ένα ματς με ιδιαίτερες δυσκολίες, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική περιλαμβάνει και αγώνες ντέρμπι. Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου που θα προσπαθήσει  για θετικό βαθμό. Στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός σε ενδιαφέροντα αγώνα  αντιμετωπίζει τον  Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης, την ίδια ώρα (15:00)  οι Άγιοι  Θεόδωροι υποδέχονται τον Αστέρα Κορίνθου.
Από εκεί και πέρα  η Περαχώρα θα αγωνιστεί στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» με τα Ταρσινά ΄97, ενώ ο Σαρωνικός Γαλατακίου θα φιλοξενήσει τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Ο Κύψελος στο Συνοικισμό υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ τέλος στο Ζευγολατιό ,στις 19:00, και υπό το φως των προβολέων ο Άρης Βοχαϊκού μάχεται με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.  

Η 17η αγωνιστική

Αγ. Θεόδωροι
-
Αστέρας Κορίνθου
ΑΟ Περαχώρας
-
Ταρσινά '97
ΑΟ Λυκοποριάς
-
ΠΑΣ Κλένια
ΠΑΣ Κύψελος
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
Πανευρωστινιακός
-
Ποσειδών Κ. Βρύσης
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
Άρης Βοχαϊκού
-
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου