Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Οι πρωτοχρονιάτικες πίτες στις ΔΗΜ. Τ. Ο. και στη ΝΟΔΕ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.




Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας συνεχίζουν τις δραστηριότητά τους οι ΔΗΜ. Τ. Ο. καθώς και η ΝΟΔΕ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι στιγμής την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, έχουν πραγματοποιήσει οι ΔΗΜ. Τ.Ο. Κορινθίων και Νεμέας με τιμώμενα πρόσωπα , στην Κόρινθο, τον  Κοινοβουλευτικό εκπροσωπο , βουλευτή της Β΄ Αθηνών, τ. Υπουργό κ. Νικόλαο Δένδια και στη Νεμέα την βουλευτή της Α΄ Αθηνών και τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου σημείωσαν επιτυχία...
Φωτογραφία του Χρήστος Μπρίλης.Και έπεται συνέχεια ..καθώς την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η Τ.Ο. Νέα Δημοκρατίας Σικυωνίων στις 6.00 το απόγευμα κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Συνεδριακό κέντρο "ΜΑΛΛΙΟΣ" στην περιοχή Αρκούδα Μουλκίου ,όπου θα τιμήσει την εκδήλωση ο βουλευτής Αττικής , τομεάρχης Εσωτερικών και πρώην Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης.

Επίσης την Τετάρτη η ΝΟΔΕ Κορινθίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τιμώμενο πρόσωπο τον Γραμματέα της  πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη
Ακολουθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 7:00 το βράδυ στο Mare Marine στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης , όπου την εκδήλωση θα τιμήσει ο Βουλευτής Αθηνών και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Βασίλης Κικίλιας.
 Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δήμου Βέλου - Βόχας, εκδήλωση που θα τιμήσει με την παρουσία του ο Βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας κ.  Κωνσταντίνος  Καραμανλής.