Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 115 2462
Με την δέουσα Εκκλησιαστική τάξη και την λαμπρότητα, που επιβάλλει η ημέρα,  εορτάστηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή των Άγιων Επιφανείων στην πόλη της Κορίνθου με την ξεχωριστή ευλογία να παρίσταται «σωματικώς» η Τιμία Κάρα του Αγίου Σωφρονίου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, που συνέγραψε τις Ευχές του Μεγάλου Αγιασμού, η οποία και φυλάσσεται στην Ι. Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου.

Τρομερή η ΑΕΚ πέρασε από το Αγρίνιο

Τρομερή η ΑΕΚ, «πεντάστερος» ο ΠΑΟΚ, ανατροπή ο Πανιώνιος 
Ξανά στην πρώτη θέση -με αγώνα παραπάνω από τον Ολυμπιακό- ανέβηκε η ΑΕΚ, η οποία συνέτριψε με 4 - 1 τον Πανιτωλικό στο Αγρίνιο στον τελευταία αγώνα της πρώτης μέρας της 16ης αγωνιστικής της Super League.
Σκόρερ της «Ένωσης» ο Μπακασέτας στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Ξυλόκαστρο

Φωτογραφία του Αναστάσιος Γκιολής. 
 Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκε  ο εορτασμός των Θεοφανείων και στο Ξυλόκαστρο .
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου τελέσθηκε δοξολογία παρουσία της Δημοτικής αρχής, εκπροσώπων των σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.
 Επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν η παραλία της πόλης, όπου έγινε η καθιερωμένη τελετή αγιασμού των υδάτων.
Αρκετοί  Ξυλοκαστρινοί έπεσαν σήμερα στα νερά του Κορινθιακού, για να πιάσουν το Σταυρό, τιρώντας το έθιμο.


Με το "δεξι" στη νέα χρονιά ο Σαρωνικός Γαλατακίου

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmZwu8INfFJIVCaQfmH9Z1N5Z2xcNpqajQ6779wIcOrmsseG5GY9hnusd1PFhWm4GLDQ2KmVOt7GUsiHI1CC1FDODTs7C2BFoS_uAL8QqAoSlFOFsoIl6Jp0Fzm-xXAj1Gz9ULGJ4-Z1k/s400/isthmiakospathovoyni.png
 Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε και πάλι στο Πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας σήμερα Σάββατο  μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Στην αυλαία της 14ης  (προτελευταίας Α΄ γύρου) αγωνιστικής ο Σαρωνικός Γαλάτακίου νίκησε με 3 - 0 την  Θύελλα Κάτω Διμηνιού , στο Κιάτο, και ανέβηκε προσωρινά, στη 5η θέση της βαθμολογίας.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την ιδια ώρα, αυριο, Κυριακή με τους υπόλοιπους

"Ποδαρικό" με το δεξί για ΠΑΣ Κόρινθος , Κορινθος 2006 , Πανκαμαριακό




 Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε και πάλι στην Κορινθία, μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
 Στα πλαίσια της 14ης  (προτελευταίας Α΄ γύρου) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, οι δύο πρωταγωνίστριες  για τον  τίτλο  ομάδες της Κορίνθου προχώρησαν  με εκτός έδρας νίκες