Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Με το "δεξι" στη νέα χρονιά ο Σαρωνικός Γαλατακίου

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmZwu8INfFJIVCaQfmH9Z1N5Z2xcNpqajQ6779wIcOrmsseG5GY9hnusd1PFhWm4GLDQ2KmVOt7GUsiHI1CC1FDODTs7C2BFoS_uAL8QqAoSlFOFsoIl6Jp0Fzm-xXAj1Gz9ULGJ4-Z1k/s400/isthmiakospathovoyni.png
 Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε και πάλι στο Πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας σήμερα Σάββατο  μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Στην αυλαία της 14ης  (προτελευταίας Α΄ γύρου) αγωνιστικής ο Σαρωνικός Γαλάτακίου νίκησε με 3 - 0 την  Θύελλα Κάτω Διμηνιού , στο Κιάτο, και ανέβηκε προσωρινά, στη 5η θέση της βαθμολογίας.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την ιδια ώρα, αυριο, Κυριακή με τους υπόλοιπους

αγώνες του προγράμματος. 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται την ομάδα των Ταρσινών, την ίδια στιγμή που οι Άγιοι Θεόδωροι κάνουν "ποδαρικό" στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου, στην έδρα του ΑΟ Λυκοποριάς. 
Την ίδια ώρα ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης  αγωνίζεται στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ  Ολυμπιακός Λουτρακίου και Ατρόμητος Χιλιομοδίου κάνουν "ποδαρικό" σε Άρη Βοχαϊκού και Αστέρα Κορίνθου, αντίστοιχα. 
Εύκολο απόγευμα για τον Πανευρωστινιακό , στο Ξυλόκαστρο, απέναντι στον Κύψελο Κορίνθου, ενώ δοκιμασία περιμένει την Περαχώρα που κανει "ποδαρικό" στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, απέναντι στην τοπική Πρόοδο.

14η αγωνιστική
Σάββατο 6/1/18,
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Σαρωνικός Γαλατακίου 0 - 3

Κυριακή 7/1/18, 15:00 
Πανευρωστινιακός - ΠΑΣ Κύψελος
ΠΑΣ Κλένια - Ταρσινά '97
Ποσειδών Κ. Βρύσης - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
Άρης Βοχαϊκού - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΑΟ Περαχώρας
Αστέρας Κορίνθου - ΣΦΛ Ολυμπιακός
ΑΟ Λυκοποριάς - Αγ. Θεόδωροι