Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μεγάρων "ΤΑΚΗΣ ΤΑΡΝΑΡΗΣ":2η εθελοντική αιμοδοσία Κυριακή 14/4/2019...


 Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών Μεγάρων «Τάκης Ταρνάρης» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 2η εθελοντική αιμοδοσία που λαμβάνει χώρα στο ΠΡΏΗΝ ΙΚΑ Μεγάρων την Κυριακή 14 Απριλίου 2019!
Όσοι έδωσαν αίμα στην αιμοδοσία του Δεκεμβρίου μπορούν να ξαναδώσουν αφού έχει περάσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα των 4 μηνών!

Δεν χρειάζονται πολλά… μονάχα ένα καλός ύπνος και ακολουθείτε ένα νορμάλ διατροφικό πρόγραμμα έχοντας φάει το τελευταίο γεύμα σας ένα δίωρο πριν! Από εκεί και πέρα θα είναι δίπλα έμπειροι άνθρωποι που ειδικεύονται πάνω στη διαδικασία.
Κανένας φόβος μονάχα θέληση για προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί!
https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45579951_507982666689651_5736319622882263040_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=52994042746d2abec10be34cebcfe30c&oe=5D4D2FF6
Ο Τάκης Ταρνάρης με καταγωγή την Ευρωστίνη ( Ροζενά), γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα Αττικής, μέσα σε μια οικογένεια η οποία τον λάτρευε και στήριζε πάντοτε τα όνειρα και τις αποφάσεις του. Επρόκειτο για έναν νέο με αδαμάντινο χαρακτήρα, με ευγένεια και ήθος ψυχής, ιδιαίτερα κοινωνικό, με προβληματισμούς και κοινωνικές ευαισθησίες, με περίσσευμα αγάπης και αφειδώλευτης προσφοράς σε όλους τους συνανθρώπους του.
Τα ενδιαφέροντα του ήταν πολλά. Αγαπούσε τη μελέτη, επιδίωκε τη μόρφωση και επιδιδόταν με πάθος στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία.
Το 2014, με την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε ένα από τα όνειρα του, να γίνει Μηχανολόγος Μηχανικός, και έκτοτε η πορεία του ως φοιτητής προδιέγραφε ένα λαμπρό μέλλον.
Όμως, το μέλλον αυτού του αξιόλογου και φερέλπιδος νέου διακόπηκε βίαια και ακαριαία. Στις 19 του Οκτώβρη του 2016, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το οποίο μπήκε απότομα στη πορεία της μηχανής του παράνομα και τον έριξε σε ένα δέντρο. Παρ' όλο που φορούσε κράνος, ο άνθρωπός μας έχασε τη ζωή του.
Η ζωή μας έκτοτε ανατράπηκε άρδην. Η οικογένεια του αλλά και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, βυθιστήκαμε σε βαθύ πένθος και αβάσταχτη θλίψη. Η γλυκιά του ανάμνηση και οι φωτογραφίες του παρηγορούν το μυαλό μας, αλλά δεν μπορούν να καταπραΰνουν τον βαθύ και ανείπωτο πόνο μας.
Ωστόσο, αποτίνοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του και λαμβάνοντας υπόψη μας
τον χαρακτήρα και την φιλαλληλία του, σκεφτήκαμε πως ο "άγγελός" μας θα ήθελε η απώλεια του να σηματοδοτήσει μια πρωτοβουλία που θα έδινε μία δεύτερη ευκαιρία - τέτοια που δεν είχε αυτός - σε ανθρώπους που κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους.

Αυτή η σκέψη μάς ώθησε να δημιουργήσουμε τον Σύλλογο εθελοντικής αιμοδοσίας. Μας παρακίνησε η ιδέα της προσφοράς, της έκφρασης της αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, η μικρή ελπίδα ότι ο Τάκης επικροτεί και μας χαμογελά... Ας γίνουμε, όσοι μπορούμε, εθελοντές αιμοδότες, έχοντας στο μυαλό μας ένα λατρεμένο παλικάρι που δεν είχε τη δυνατότητα να παλέψει για τη ζωή του...

«Μπορεί να γίνει μεγαλύτερος σεισμός από 5,3 ρίχτερ» – Επιμένει ο Τσελέντης


Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, επιμένει: Δεν είναι βέβαιο ότι ο σεισμός των 5,3 ρίχτερ που έγινε το Σάββατο, είναι ο κύριος σεισμός.
«Η μετασεισμική ακολουθία αυτή είναι απαράδεκτη. Είναι ατελής, είναι ελλιπής. Ένας σεισμός του 5,3 δε μπορεί να δίνει αυτά που μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει, μόνο δύο μετασεισμούς. Έναν 3,6 και έναν 3,2 δηλαδή τίποτα! Άρα λοιπόν ή θα έχουμε κάποιον ισχυρό μετασεισμό της τάξης του 4,7 ή 4,8 ρίχτερ τις επόμενες ημέρες ή υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχουμε κάποιο μεγαλύτερο γεγονός» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε μεγαλύτερο από 5,3 ρίχτερ. Εγώ δε μπορώ να αποκλείσω αυτή την πιθανότητα γιατί ως επιστήμων λέω την πραγματικότητα. Το 5,3 με τη μετασεισμική του ακολουθία, εμένα δε με ικανοποιεί» συμπλήρωσε.

«Δεν ισχύουν τα δύο 24ωρα»

«Ακούω που λένε: Περιμένουμε δύο 24ωρα. Δεν ισχύει. Αυτές είναι δικαιολογίες των επιστημόνων για τους δημοσιογράφους για να γλιτώσουν τις ερωτήσεις. Οπότε μετά ξεχνιέται το θέμα… Μπορεί ο προσεισμός να είναι αρκετές εβδομάδες πριν ή ακόμα και ενάμιση ή δύο μήνες πριν. Εγώ θα συνιστούσα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες προφύλαξης».
Πηγή: ΑΝΤ1

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λυριτζή

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λυριτζή (pics)
Φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένεια του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, που άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Τρίτης είπαν το μεσημέρι το «τελευταίο αντίο».
Η πολιτική κηδεία του αγαπητού δημοσιογράφου έγινε από το Α' Νεκροταφείο, ενώ η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στον οργανισμό «Φλόγα» για τα παιδιά με καρκίνο.

Στο Α' Νεκροταφείο βρέθηκαν ο αδερφικός του φίλος και επί χρόνια

ΠΑΟΚ-Άστερας Τρίπολης 2-0: Καθάρισε ο Μάτος με ένα οφσάιντ και μία γκολάρα

ΠΑΟΚ-Άστερας Τρίπολης 2-0: Καθάρισε ο Μάτος με ένα οφσάιντ και μία γκολάρα (highlights)
Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου που έγινε στη Τούμπα και μαζί εξασφάλισε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.
Για να φτάσει στο 2-0 χρειάστηκε να σκοράρει δύο φορές ο Λέο Μάτος, αν και το πρώτο γκολ του στο 17’ σημειώθηκε αφού ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ, το οποίο δεν δόθηκε.
Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα , (90+6)  με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μάτος και ενώ είχαν προηγηθεί λίγα λεπτά πριν κλασικές ευκαιρίες του Αστέρα Τρίπολης για την ισοφάριση ενώ έμεινε στο 90+4. με παίκτη  λιγότερο καθώς απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιγκλέσιας.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73’ Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83’ Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Κυριακόπουλος (86’ Καλτσάς), Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Μουνάφο (83’ Μπελόκ), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69’ Δουβίκας).

Εκλογικός Οδηγός για τις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ Εκλογές: Εκδόθηκε η κεντρική Εγκύκλιος


Το Υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε σήμερα 3 Απριλίου την αριθμ.13 Εγκύκλιο που αποτελεί τον Οδηγό διεξαγωγής των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου.
Περιλαμβάνει 61 σελίδες και αποτυπώνει όλες τις παραμέτρους της εκλογικής διαδικασίας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πρόκειται για το σημαντικότερο κείμενο που εκδίδεται σε κάθε σχετική εκλογική

Την υποψηφιότητα της Σοφίας Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης



Την υποψηφιότητα της κας Σοφίας Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

«Καλωσορίζω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου τη Σοφία Παπαδοπούλου, μια προσωπικότητα με σημαντικό επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο, αλλά και κοινωνική δραστηριότητα. Με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας στην Κορινθία αποδεικνύει τη δυναμική ενσωμάτωσης νέων υγιών δυνάμεων στην προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μα αγώνα» δήλωσε

Πέτρος Τατούλης «Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την υλοποίηση του σχεδίου μας για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο»

https://www.economistas.gr/sites/default/files/styles/default_teaser/public/images/2019/01/traina.jpg?itok=dvgTjCbPhttp://www.agrotypos.gr/images/stories/image/SMALL/prosopa/n_tatoulis1.jpg

«Έχουμε έτοιμο το μοντέλο της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, με τουριστικό και μεταφορικό χαρακτήρα μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, και συνεχίζουμε να διεκδικούμε, όχι τα χρήματα, αλλά τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου και σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση και ο ΟΣΕ παρότι πολλές φορές έχουν δημόσια δεσμευτεί ότι θα μας δώσουν αυτή τη δυνατότητα ποτέ μέχρι σήμερα δεν το έχουν κάνει πράξη».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού σημείωσε ότι η αρμοδιότητα ανήκει

Τέσσερα νέα πρόσωπα για το ευρωψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε η ΝΔ

Τέσσερα νέα πρόσωπα για το ευρωψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε η ΝΔ

Ακόμα τέσσερα πρόσωπα, που έρχονται για να συμμετάσχουν στα "γαλάζια" ψηφοδέλτια έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. 
Πρόκειται για τη χειρουργό γυναικολόγο, Χιουμεϊρά Αμετ Ογλού που θα είναι και η εκπρόσωπος της μειονότητας στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής, Δημήτρη Καιρίδη, τη δικηγόρο και πρώην αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου και τη δικηγόρο και πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, Αφροδίτη Μπλέτα
Με τους τέσσερις νέους υποψηφίους ευρωβουλευτές συμπληρώνονται 39 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου και απομένουν πλέον τρεις υποψήφιοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Αυτοί, μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι ο Γιώργος Αμυράς και η Βίκυ Φλέσσα.
Πέραν των τεσσάρων ονομάτων, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, οι 35 υποψήφιοι είναι: 

Δημοτικές εκλογές: Όλες οι αλλαγές στην διαδικασία διεξαγωγής (εγκύκλιος)

 

Εγκύκλιο με την οποία αναφέρεται αναλυτικά όλη η διαδικασία που αφορά την διεξαγωγή των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου εξέδωσε του Υπουργείο Εσωτερικών.
Πέραν της εφαρμογής του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, οι βασικές αλλαγές που επιφέρει ο ν.4555/2018 και οι οποίες θα εφαρμοστούν κατά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συνοψίζονται στα εξής:

Στους Αγίους Θεοδώρους απόψε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας



Σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό  "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" Παναγιώτης Ε. Νίκας θα έλθει και πάλι στην Κορινθία.
 Αρχικά στις 20:00, θα επισκεφθεί τα Λουτρά,  στη ψησταριά «Πολύγευστον» και στη συνέχεια θα μεταβεί στις 21:00, στους Αγίους Θεοδώρους, στην αίθουσα ΚΑΠΗ. 
Ο Παναγιώτης Νίκας θα πραγματοποιήσει ανοικτές συναντήσεις με τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών, προκειμένου να τεθούν τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις περιοχές αυτές, την Κορινθία και γενικότερα την Πελοπόννησο.

Εκδήλωση στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Παιδικού Βιβλίου στο Δήμο Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης

Εκδήλωση στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Παιδικού Βιβλίου
Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικοπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Κάσσιο, παρευρέθη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Παιδικού Βιβλίου, με τη συνεργασία της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου 2ης Ενότητας (ΠΕ70) ΠΕΚΕΣ Πελοποννήσου, κ. Ζαχαρούλα Καραβά, και τους Συλλόγους Γονέων των Δημοτικών Σχολείων του Ξυλοκάστρου, με θέμα
«ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ – Η αξία του παιδικού βιβλίου στη ζωή μικρών και μεγάλων»
Ο δήμαρχος μίλησε για τη σημασία του βιβλίου στη ζωή των παιδιών και πόσο σημαντικό είναι το να κατορθώσουμε να εμφυσήσουμε στα μικρά παιδιά τη φιλαναγνωσία. Δύσκολο εγχείρημα ομολογουμένως στην εποχή των πολλαπλών και καταιγιστικών ερεθισμάτων, που την προσοχή των μικρών παιδιών διεκδικούν καθημερινά η τηλεόραση, ο υπολογιστής και το τάμπλετ, και ο ελεύθερος χρόνος τους μοιράζεται ανάμεσα σε χρονοβόρες μετακινήσεις και αναρίθμητες εξωσχολικές δραστηριότητες και μαθήματα.
Τέτοιες εκδηλώσεις,που βασίζονται στη συνεργασία φορέων, σχολείων και γονιών, κρίνονται απαραίτητες αφού συμβάλλουν στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και της τόνωσης του ενδιαφέροντος των παιδιών και των νέων για το βιβλίο.

 


Μουσικο Ταξιδι με τα παιδια του ΑΥΛΟΥ Ξυλοκάστρου

Φωτογραφία της Μαιρη Νικολοπουλου.
Η παιδική χορωδία του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου "Ο ΑΥΛΟΣ" και οι μαθητές του Ωδείου Απόλλων (παράρτημα Ξυλοκάστρου), το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 8 μ. μ. από το Θέατρο Άγγελος Σικελιανός θα μας ταξιδέψουν μέσα από υπέροχα μουσικά μονοπάτια. 

Η είσοδος Ελεύθερη

Υπηρεσιακή επίσκεψη της Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, στον Δήμο Κορινθίων




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
Γραφείο Τύπου


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων, κ. Α. Πνευματικό, είχε σήμερα η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στον Δήμο Κορινθίων. 

Πρόκειται για επισκέψεις της Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιας για κρατικές πολιτικές ισότητας των φύλων, καθώς και των Ληξιαρχείων των Δήμων, με προτεραιότητα

Εκλογικά κέντρα-Αφίσες-Φυλλάδια: Τι ισχύει στην προεκλογική περίοδο



Στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι Υποψήφιοι υποχρεούνται να κινηθούν εντός του πλαισίου που καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία ...
 

airetosgr

Κ. Κούνεβα: «Αναμέτρηση δύο κόσμων στην Ευρώπη και στις Ευρωεκλογές»

 


- Η ομιλία της Ευρωβουλεύτριας Κ. Κούνεβα στη χθεσινή εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, μαζί με την συνυποψήφιά της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα  Λαζαροπούλου
- «Στο Ευρωκοινοβούλιο χρειαζόμαστε μια πλειοψηφία που θα ακούει τη φωνή των εργαζομένων και των συνδικάτων τους, και όχι των επιχειρηματικών λόμπι»
                                                               
«Στην Ευρώπη και στα θεσμικά όργανά της καθημερινά αναμετριούνται δυο κόσμοι και δυο αντιλήψεις. Είναι ο κόσμος της εργασίας και ο κόσμος του πλούτου και της απληστίας. Είναι οι δυνάμεις της προόδου και οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και της ακροδεξιάς. Για τους εργαζόμενους έχει μεγάλη σημασία να ξέρουν ποιοι εκπροσωπούν αυτούς τους δυο κόσμους και να επιλέξουν σωστά, με βάση τα δικά τους συμφέροντα και όχι με βάση τις τηλεοπτικές εντυπώσεις. Και με τη φιλοδοξία και την απαίτηση να έχουν λόγο όχι μόνο τη μέρα των ευρωεκλογών, αλλά και μετά, στο κάθε νομοθέτημα που έρχεται στο Ευρωκοινοβούλιο και καθορίζει το μέλλον τους». Αυτό τόνισε η

Κήρυξαν 24ωρη απεργία οι εκπαιδευτικοί -Κλειστά τα σχολεία

Με εικοσιτετράωρη απεργία ξεκινούν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την αντίδρασή τους στο σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για τις αλλαγές στο λύκειο και το νέο εξεταστικό σύστημα.
Η απεργία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.
Οι τοπικές ενώσεις των καθηγητών (ΕΛΜΕ) αποφάσισαν σε ποσοστό, που έφτασε το 90% , να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια του υπουργείου Παιδείας, με απεργίες, συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα και ενημερώσεις των γονέων και μαθητών.
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με την ΑΣΓΜΕ (Ομοσπονδία γονέων) για κοινή δράση εκπαιδευτικών και γονέων, ενώ με ανοιχτή επιστολή θα ενημερώσει τις οικογένειες σχετικά με τα σημεία αντίθεσης του εκπαιδευτικού κόσμου στο νέο σύστημα εισαγωγής.

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική υπερηφάνεια για τον Αλέξη Τσίπρα, τους Υπουργούς του και τους κομπάρσους επιχειρηματίες σήμερα στη Βόρεια Μακεδονία και τους Μακεδόνες της. Το γόρδιο δεσμό που επί δεκαετίες από την εποχή του "σιδηρούν παραπετάσματος" Έλληνες Πρωθυπουργοί αδυνατούσαν να λύσουν για το "καλό" της Ελλάδας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αγνοώντας επιδεικτικά την πλειοψηφία

Bόμβα Βρούτση για «εξαφανίσεις» αιτήσεων σύνταξη



Στη Βουλή, με ερώτησή του προς την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, έφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης την αποκάλυψη που έκανε στο Action24 και την εκπομπή «Brain Storming» σχετικά με την πρωτοφανή ενέργεια του ΕΦΚΑ να αλλοιώσει το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο και να διαγράψει χιλιάδες αιτήσεις για απονομή συντάξεων.
«Οι αδιαφανείς διαδικασίες στον ΕΦΚΑ συνεχίζονται. Η Κυβέρνηση κωφεύει