Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσκεψη για τις κλοπές παραγωγικών αγαθών στο Δημο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

https://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/media/k2/galleries/5123/ast.01.jpg
Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Βλάση Τσιώτου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Χαράλαμπο Τετράδη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου κ. Παναγιώτη Γκιούλη και μέλη παραγωγικών φορέων της περιοχής.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αστυνόμευσης που αφορούν το Δήμο μας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο διαρκώς διογκούμενο ζήτημα των κλοπών παραγωγικών αγαθών στην περιοχή μας.
Συμφωνήθηκαν συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων, καθώς και η συνεχής και αρμονική συνεργασία όλων των πλευρών ώστε να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Ημέρες και ώρες υποδοχής πολιτών από το Δήμαρχο κ. Βλάσιο Τσιώτο σε Δερβένι και Ξυλοκαστρο

 Αποτέλεσμα εικόνας για τσιωτος βλασης ξυλοκαστρο
Από τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ανακοινώνεται ότι ο Δήμαρχος κ. Βλάσιος Τσιώτος
θα δέχεται τους δημότες
κάθε Τρίτη στο Δημαρχείο στο Δερβένι από τις 10:00π.μ. έως 1:00 μ.μ.
και κάθε Πέμπτη στο Δημαρχείο στο Ξυλοκαστρο από τις 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολης σέ εκδήλωση στο Καλογεροπουλειο Ίδρυμα

https://i0.wp.com/ekorinthos.gr/wp-content/uploads/2019/09/cropped-IMG_1123.jpg?resize=696%2C391&ssl=1ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μία ξεχωριστή βραδιά, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής που οργάνωσε το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, με δύο εκλεκτούς σολίστ, τον Ελληνοϊάπωνα βιολονίστα Noe Inui και τον πιανίστα Βασίλη Βαρβαρέσο, συνεργάτες και συνοδοιπόρους στον χώρο της μουσικής δωματίου για πολλά χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια για την υψηλού επιπέδου εκδήλωση, που χάρισε στο κοινό της Κορινθίας καλλιέργεια, πολιτισμό και επιμόρφωση.



Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ



 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κίνηση Εμπρός ως δημοτική παράταξη που αποτελείται από, αλλά και εκφράζει τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες του δήμου μας, δεν μπορεί παρά να σταθεί αλληλέγγυα στο δράμα των προσφύγων που αναμένονται στην πόλη μας. Από θέση αρχής καλωσορίζει τους ανθρώπους αυτούς και καταδικάζει τις ρατσιστικές και φοβικές συμπεριφορές που έχουν εκφραστεί τις τελευταίες μέρες δημόσια.
Παρόλα αυτά όμως η Κίνηση Εμπρός δεν μπορεί να μην θέσει τα παρακάτω

Γ. Ψυχογιός: Ζητάμε να λειτουργήσουν οι διεπαγγελματικές οργανώσεις στην παραγωγή με κανόνες για όλους .



Ο Γιώργος Ψυχογιός και άλλοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο υπογράφοντα τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Στ. Αραχωβίτη, κατέθεσαν Ερώτηση με θέμα το πλαίσιο λειτουργίας των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω Ερώτηση έχει μεγάλη σημασία για την Κορινθία για τη λειτουργία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης της Νεμέας που

Γκάλοπ: Τεράστια η φθορά του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές - Με 18% διαφορά προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου! Χρυσοχοίδης, Άδωνις, Δένδιας οι δημοφιλέστεροι υπουργοί


Η ραγδαία φθορά του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές, μια φθορά που επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι μπορεί να πήρε 31% στις εθνικές εκλογές, θα είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει, όντας στην αντιπολίτευση, το ποσοστό αυτό.
H Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 18 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα

Με την πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΚΔ΄ Συνόδου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη σημασία της συνειδητοποίησης του νέου πολίτη ως προς την ευθύνη που αναλαμβάνει για το μέλλον της πατρίδας του, σε μια δημοκρατική κοινωνία με δικαιώματα και υποχρεώσεις, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας χθες βράδυ στην πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων, που αποτέλεσε το επιστέγασμα της φετινής ΚΔ΄ Συνόδου του ετήσιου αυτού εκπαιδευτικού προγράμματος.

Λιμνάζοντα ύδατα για την Εθνική Ελλάδος , έχασε στην Φινλανδία με 1 - 0.

Nαυάγιο και με Φαν' τ Σιπ: Τα highlights του Φινλανδία- Ελλάδα 1-0
Στη χώρα των χιλίων λιμνών η Εθνική «βάλτωσε» (1-0) στον αγώνα με τη Φινλανδία και αποχαιρέτησε το Euro 2020. Αντίθετα η Φιλανδία πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί και στο 15' απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Μπάργκα.
Ο Καμαρά έφυγε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Πούκι και εκείνος έβγαλε από