Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα καταστήματα, τράπεζες, ΜΜΜ και Δημόσιο

 Αγίου Πνεύματος: Πώς θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα καταστήματα, τράπεζες, ΜΜΜ και Δημόσιο 

Αργία Αγίου Πνεύματος: Με τροποποιημένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα αύριο, Δευτέρα 13 Ιουνίου, λόγω της γιορτής του Αγιού Πνεύματος. Τροποποιήσεις θα υπάρχουν και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

Τα σούπερ μάρκετ θα είναι κανονικά ανοιχτά, με τους καταναλωτές να μπορούν να κάνουν χωρίς πρόβλημα τα ψώνια τους. Τα εμπορικά καταστήματα λιανικής θα λειτουργήσουν ως επί το πλείστον κανονικά, εκτός από τις περιοχές όπου οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι έχουν λάβει διαφορετική απόφαση. Συγκεκριμένα, οι εμπορικοί σύλλογοι των εξής πόλεων έχουν ανακοινώσει πως τα καταστήματα θα είναι κλειστά: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Ναύπλιο, Μυτιλήνη, Σέρρες.

Πωλείται η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

 Πωλείται η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης 

Στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται πλέον, το «πακέτο» μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας στην Super League 2, οι ιδιοκτήτες της «ελαφράς ταξιαρχίας», αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση των μετοχών τους. 

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ, ότι θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως πρόταση έως τις 25 Ιουνίου 2022».

Θωρακίζεται με αντιπλημμυρικά έργα 53,27 εκατ. ευρώ ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

  

Με 53,27 εκατ. € χρηματοδοτείται η πλήρης αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς.

Ν. Ταγαράς: «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποκτά συνολική και ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική θωράκιση, με έργα ύψους 53,27 εκατ. €.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εγκρίθηκαν ακόμη 27,5 εκατ. € για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου με την κατασκευή έργων διευθέτησης σε 8 ρέματά του. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης

Βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία: Μειωμένη η συμμετοχή σε σχέση με το 2017

Βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία: Μειωμένη η συμμετοχή σε σχέση με το 2017 

Ο πρώτος γύρος των κρίσιμων βουλευτικών εκλογών διεξάγεται σήμερα (12.06.2022) στη Γαλλία και φαίνεται ότι οι Γάλλοι δεν… συγκινούνται!

Μέχρι το μεσημέρι στις 12:00 (13:00 ώρα Ελλάδας) η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία ήταν στο 18,43%, δηλαδή ελαφρώς μειωμένη σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2017. 

Δημόσιο: 1.000 προσλήψεις σε υπηρεσίες και φορείς

  

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ). Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.
 

Δείτε τις αποφάσεις:

ΒΡΑΔΥΤΗΤΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ…ΝΕΚΡΑ ΦΥΣΙΣ

 

Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πανηγυρικά ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την "Προστασία του Πευκιά Ξυλοκάστρου από την διάβρωση των ακτών", με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, για την αποκατάσταση του παραλιακού πεζοδρομίου και δρόμου δυτικά του Τουριστικού Περιπτέρου.

Η Δημοτική Αρχή μάλιστα αφαίρεσε κατεπειγόντως τους φωτιστικούς στύλους, αφήνοντας την περιοχή κυριολεκτικά στο σκοτάδι επί ένα χρόνο.

Το πεζοδρόμιο κατέρρευσε και ο δρόμος υποχώρησε τον περασμένο χειμώνα, όπως ήταν αναμενόμενο.

Το έργο, παρά τις συνεχείς εξαγγελίες του Δημάρχου, ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα, αλλά η αποκατάσταση ακόμη να τελειώσει.