Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ολυμπιακός με καρδιά λιονταριού πήρε τεράστια νίκη στο 93' επί του Αστέρα με 2-1

Ολυμπιακός με καρδιά λιονταριού | in.gr 
Ο Ολυμπιακός έδειξε με την εμφάνιση του και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 πως έχει καρδιά λιονταριού, πως διαθέτει μια ομάδα που δεν εγκαταλείπε ποτέ την προσπάθεια ακόμα και όταν τα πράγματα δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν μια τεράστια και πολύ σημαντική νίκη, με τον Μπίμπαρς Νάτχο να κάνει την διαφορά, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του Πειραιά στο 93′.

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας με 1-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος | in.grΟ Ατρόμητος φιλοξένησε την Λαμία και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, με την ομάδα του Περιστερίου να πετυχαίνει την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες έφτασαν έτσι τους εφτά βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η Λαμία έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη, με τον Μάκη Χάβο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων.Η ανωτερότητα του

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λάρισα

Πάει τρένο ο Παναθηναϊκός | in.gr
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη καθώς επικράτησε της Λάρισας με 3-1, κατακτώντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι πήραν την σπουδαία νίκη έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον  Γιόχανσον, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, με το δεύτερο μάλιστα να είναι εντυπωσιακό.Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, σβήνοντας την περσινή τιμωρία.

Ολόκληρη η Συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Οι απαντήσεις Μητσοτάκη για το πώς θα κυβερνήσει την Ελλάδα

 
 Το πώς θα κυβερνήσει τη χώρα, εφόσον αναδειχθεί νικητής των επόμενων εκλογών, αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ:

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ): Καλημέρα σας, κύριε Πρόεδρε, και καλώς ορίσατε. Στις 21 Αυγούστου η χώρα βγήκε από τα μνημόνια, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι εταίροι μας. Εσείς χθες – το είπατε και στην ομιλία σας – χτυπήσατε το δικό σας καμπανάκι, λέγοντας ότι οι κίνδυνοι δεν έχουν περάσει, ότι όσο δεν δανειζόμαστε από τις αγορές η θέση της Ελλάδας παραμένει επισφαλής, και κάνατε λόγο και για ένα τέταρτο μνημόνιο, που δένει τη χώρα – κατά κάποιο τρόπο – χειροπόδαρα. Σας θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2014, είχε ασκήσει μία παρόμοια κριτική στην κυβέρνηση και δεν παραδεχόταν ότι οδεύουμε προς την έξοδο. Το ερώτημά μου έχει να κάνει με το μήπως θεωρείστε λίγο μεμψίμοιροι και λίγο όχι πολιτικά ορθοί καθώς δεν παραδέχεστε ότι έγιναν κάποια βήματα και επί της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, -και κλείνω με αυτό- να παραθέσω και κάτι που είπατε χθες, τα λόγια της χθεσινής σας ομιλίας, ότι η σημερινή Ελλάδα δεν καλεί σε αντιπαραθέσεις για το παρελθόν αλλά συμπορεύσεις για το μέλλον.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Κύριε Οικονόμου, στις 21 Αυγούστου τέλειωσε το τρίτο πρόγραμμα χρηματοδότησης, όπως προβλεπόταν, εξάλλου, από την υπογραφή του τον Αύγουστο του 2015. Θέλω να θυμίσω ότι ο βασικός σκοπός

Θρίλερ στο Ελ Πάσο.ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό στα πέναλτι! !

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό στα πέναλτι με 10-9 τη στιγμή που η ομάδα του Πειραιά αγωνιζόταν για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο!Ο Ηρακλής αδίκησε τον εαυτό του φτάνοντας να διεκδικεί την πρόκριση στα πέναλτι. Άρχισε να παίζει καλά μετά το 65 αλλά μέχρι το 90’ έχασε τα άχαστα για να μην σκοράρει και να πάρει πιο εύκολα την πρόκριση. Τελικώς

Η Παναχαϊκή στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Νίκησε με 2 - 0 στην Κόρινθο την 2006


Με σκόρερ τον Καρατσανάκοφ ( 3΄ και 70΄) η Παναχαΐκή επικράτησε με 0 - 2 , στο ΔΑΚ Κορίνθου επί της Κορίνθου 2006 στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πέρασε στην επόμενη φάση. Η πατρινή ομάδα που είχε δοκάρι στο 19 με τον Καρατσανακοφ , απέδωσε μέτριο ποδόσφαιρο, ενώ η ομάδα της Κορίνθου έπαιξε ποδόσφαιρο αμυντικού προσανατολισμού.
Οι “κοκκινόμαυροι” έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης τις διαθέσεις τους και στο 2’ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Καρατσανάκοφ να νικά τον γκολκίπερ της Κορίνθου από κοντά, μετά από γύρισμα του Αντωνακόπουλου.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν σε αυτό το μοτίβο και στο 11’, είδαν το σουτ του Πολίμου να περνά ελάχιστα άουτ δεξί δοκάρι των Κορίνθιων. Εννιά λεπτά μετά, το ωραίο σουτ του δραστήριου Καρατσανάκοφ από το σημείο του πέναλτι προσέκρουσε στο δοκάρι του Σκούρτη. Παρά την υπεροχή της, η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, με το σκορ να παραμένει στο 1-0.
Στο δεύτερο μέρος και στο 51’ το πλασέ του Αντωνακόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Σκούρτης, ενώ στο 58’ οι Αχαιοί έκαναν και το 2-0, με την εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Καρατσανάκοφ.
Στο 65’ και έπειτα από φάουλ του Φίλη, ο Τζανέτος έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καπουτσγλή, στην πρώτη καλή στιγμή της Κορίνθου στο ματς. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 72’, το σουτ του Τζανέτου σταμάτησε ο Καπουταγλής, ενώ πέντε λεπτά μετά η κεφαλία του Μωραΐτη πέρασε άουτ.

Κόρινθος 06: Σκούρτης, Κοτόφ, Φίλης, Μαγκίνας, Μαυρέλης (63’ Γκουριώτης), Βασιλάρης, Τριμπόνιας, Τσατσόπουλος (46’ Αμπαδιωτάκης), Καμπιώτης, Τζανέτος, Κάπλατζης (75’ Βρενόζι).
Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπουταγλής, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος (65’ Σταυρόπουλος), Πλέγας, Καρατσανάκοφ (72’ Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος, Κόλ (54’ Ελευθεριάδης), Αντωνακόπουλος.
Στο Κρανίδι η ΑΕ Ερμιονίδας συνετρίβη απο τον Κισσαμικό με σκορ 3 - 7 (21' Πούτσης, 59' Τριμπόνιας, 90+3' Μακρίδης πεν / 11'-55'-87' Αρναρέλλης, 37' Ρίσκι, 47' Καντίμα, 73' Σιμόν, 78' Αποστολόπουλος)


Αλλα τελικά αποτελέσματα

Ερμής Αμυνταίου – Εργοτέλης 0-3 (17' Έφορντ, 58' Ιατρούδης, 69' )
Τηλυκράτης – Αήττητος Σπάτων 0-5 (11'-90+5' Μαρουκάκης, 14' Ματσούκας, 40' Νικλητσιώτης, 80' Σπυρόπουλος)
ΑΟ Επισκοπής – Κέρκυρα 0-1 (10' Θεοδωράκης)
Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας 2-3 (84' Σταυρίδης, 86' Λάμπρου / 24'-35'-56' πεν Λουκάο)
 ΑΟ Καρδίας – Απόλλων Πόντου 1-5 (45+1' Σαλούκος / 15' Πορτουλίδης, 47'-63' Κυβελίδης, 48' Γεωργιάδης, 78' Τσουμάνης)
 ΑΣ Γιαννιτσά – Τρίκαλα 2-3 (62' Παντελίδης, 90+2 Ζαρογιάννης πεν / 45+1' Συμελίδης, 55' Τσιμίκας, 58' Γκόλιας πεν )

ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0 (4' Μαρτσάκης)

Αγώνες σε εξέλιξη
Εθνικός – Ηρακλής 0-0 ( παράταση)
Απόλλων Παραλιμνίου – Αιγινιακός 0-0 ( παράταση)

(18.30) Άρης Αβάτου – Πλατανιάς
(18.30) Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας

ΕΚΠΛΗΞΗ: Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε από το Κύπελλο τη Σπάρτη!

Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε από το Κύπελλο τη Σπάρτη! | to10.gr
Η Σπάρτη αποκλείστηκε  από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο. Η ομάδα από τη Σαντορίνη του προπονητή Κώστα Μιχάλη πέτυχε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στον θεσμό καθώς θα  βρεθεί στους ομίλους κόντρα σε δύο ομάδες της Super League.

Η παράξενη σιωπή για τον Τσιχριτζή - Ένας άνθρωπος στο νοσοκομείο από το ποδόσφαιρο. Χτυπημένος μαφιόζικα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Και δεν μιλά κανείς. Η ΕΠΟ, ο Γραμμένος, η Κυβέρνηση

Η παράξενη σιωπή για τον Τσιχριτζή | in.gr 
 Το ποδόσφαιρο έστειλε στο νοσοκομείο τον Μιχάλη Τσιχριτζή. Το είπε ο άνθρωπος ξεκάθαρα στη συνέντευξη που παραχώρησε εδώ στο «10.gr». Δικηγόρος είναι, με στοιχεία και αποδείξεις πρέπει να μιλά όπως εξήγησε, αλλά η σιγουριά του δεδομένη. Το μαφιόζικο χτύπημα που τον έστειλε στο χειρουργείο έχει συγκεκριμένη προέλευση.
Μια ακόμη επίδειξη δύναμης του υποκόσμου γύρω από το παιχνίδι.
Μπούκαραν στην αυλή του σπιτιού του δύο… λεβέντες και τον χτύπησαν σε

Ολυμπιακός: Με Χασάν, Σα και Μάνο η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα

 
Ολυμπιακός: Με Χασάν, Σα και Μάνο η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα (pic) | in.grΟ Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πλέον μετράει αντίστροφα για το εντός έδρας ματς με τους Αρκάδες. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, στην οποία συμπεριέλαβε  21 παίκτες.
Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης και Σα.
Αμυντικοί: Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τοροσίδης.
Μέσοι: Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι και Ποντένσε.
Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν και Μάνος.
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ξεκινήσει στις 20:30, με τον Ολυμπιακό να στοχεύει στη νίκη και το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα.