Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΠΛΗΞΗ: Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε από το Κύπελλο τη Σπάρτη!

Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε από το Κύπελλο τη Σπάρτη! | to10.gr
Η Σπάρτη αποκλείστηκε  από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο. Η ομάδα από τη Σαντορίνη του προπονητή Κώστα Μιχάλη πέτυχε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στον θεσμό καθώς θα  βρεθεί στους ομίλους κόντρα σε δύο ομάδες της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο πολύπειρος στράικερ Μάριος Αργυρίου στο 10′ με ωραία ατομκή προσπάθεια και άψογο τελείωμα, ενώ στη συνέχεια η ομάδα από τη Σαντορίνη δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα από το σύνολο του Κριστόφ Βαζέχα, το οποίο υπέστη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Θύελλα Καμαρίου προέρχεται από το τοπικό της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου την περσινή σεζόνι στέφθηκε νταμπλούχος και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στην 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Σιμιτσής, Φίλων, Φύτρος Μ. (84′ Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90′ Γατσέλος), Μαυρομάτης (74′ Ζανελάρι).
ΣΠΑΡΤΗ (Κριστόφ Βαζέχα): Πάντος, Οικονόμοπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58′ Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντο Ρέις (62′ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81′ Καινούργιος), Βλαχομήτρος.
======

Σε άλλους αγώνες του Κυπέλλου που έγιναν  χθες , ο Ηρόδοτος επικράτησε με 1 - 3 , μέσα στη Θήβα του Κιθαιρώνα Καπαρελίου και συνεχίζει στη διοργάνωση όπως και ο Βόλος που νίκησε εκτός έδρας 0 - 2 τον ΑντίμαχοΚώ με τέρματα του Μάντζη στο 11΄και του Ηλιόπουλου στο 70΄.