Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακός-Athens Kallithea 2-1: Τον έσωσε ο Γιάρεμτσουκ

 Ολυμπιακός-Athens Kallithea 2-1: Τον έσωσε ο Γιάρεμτσουκ 

Ο Ολυμπιακός έκανε το δύο στα δύο στη Super League νικώντας την αξιόμαχη Athens Kallithea με σκορ 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους νεοφώτιστους που στο δεύτερο ημίχρονο όταν και πήραν θάρρος δημιούργησαν καταστάσεις και πέτυχαν και ένα γκολ. Από τους «ερυθρόλευκους» έλειπε η δημιουργία σε ένα ματς που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις λόγω του γρήγορου γκολ του Βέλντε. Από το 20’ και μετά ο Ολυμπιακός ήταν σαν να… χάθηκε από το γήπεδο και δεν απειλούσε την αθηναϊκή ομάδα. Τελικά έφτασε στη νίκη χάρη στο γκολ του Γιάρεμτσουκ στο 79’.

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Ανακοίνωση για το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 2024-2025

 Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 2024-2025  – Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

Παρακαλούνται οι κάτοχοι voucher της Δράσης: "Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, να προσέλθουν στα γραφεία του Δημαρχείου Ξυλοκάστρου προσκομίζοντας την «αξία τοποθέτησης» (voucher), προκειμένου να εγγραφούν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Τηλ. επικοινωνίας: 27433-60225, 27433-60212 

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Κόρινθος: Όλη η πόλη μία γιορτή

Κόρινθος: Όλη η πόλη μία γιορτή  

Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024, θα διεξαχθεί φέτος η ”λευκή νύχτα” της Κορίνθου.

Η δράση έχει ενταχθεί στις ευρύτερες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τις θαλασσινές ημέρες (εκδηλώσεις) του δήμου Κορινθίων.

Οι διοργανωτές, υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά, με πολύ μουσική, σε διάφορα σημεία της πόλης.

“Όλη η πόλη μία γιορτή” είναι το μότο της ”λευκής νύχτας” της Κορίνθου.

Παράλληλα, θα γίνουν και διάφορα άλλα δρώμενα στο κέντρο της πόλης και στις πλατείες.

Δωρεάν στα καταστήματα εστίασης, καφές, μπύρα και πίτα σουβλάκι με την επίδειξη απόδειξης αγοράς απ’ τα καταστήματα της πόλης.

Θα γίνουν μεγάλες εκπτώσεις και πολλές προσφορές.

Συνδιοργανώνεται η ” λευκή νύχτα ” απ’ τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων : Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 

 

 

 

info@loutraki.gr