Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0: «Ζεστάθηκαν» με νίκη και παγιώθηκαν 6οι οι Αρκάδες / «Ανάσα» για τον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στο Αλκαζαρ.

 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-0: «Ζεστάθηκαν» με νίκη και παγιώθηκαν 6οι οι Αρκάδες (Ηighlights) 

Ούτε ο «Λέανδρος» κι ο χιονιάς που είχε μετατρέψει το «Θ. Κολοκοτρώνης» σε λευκό τοπίο, κάμποσες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (σ. καθαρίστηκε χάρη σε συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων των γηπεδούχων...) πτόησαν τον Αστέρα Τρίπολης που μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.

Σκορ μικρό για ν’ αποτυπώσει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο τερέν του Αρκαδικού γηπέδου.

Super League 2 - Πρεμιέρα: Με το δεξί ο Λεβαδειακός πέρασε από την Άρτα . Ισοπαλίες σε Πάτρα και Ιεράπετρα.

 Παναχαϊκή - Τρίκαλα: Το γκολ του Ευθυμίου για το 1-1 (vid)

 Το πρωτάθλημα της Super League 2 επέστρεψε σήμερα στην αγωνιστική δράση, έπειτα από 312 ημέρες παραμονής στον πάγο.                                                                                                                   Στο πρωτάθλημα μετέχουν  οι εξής 12 ομάδες Απόλλων Λάρισας , Διαγόρας Ρόδου, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Ιωνικός, Καραϊσκάκης Άρτας, Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναχαϊκή,, Ξάνθη, Τρίκαλα και Χανιά. 

Σήμερα έγιναν  τρεις, από τους τέσσερους προγραμματισμένους αγώνες , αφού

Τα κρουσματα κορονοιου από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα ( 32 νέα κρούσματα) στην Πελοπόννησο . Πέντε νέα κρούσματα στην Κορινθία

 


Μείωση κρουσμάτων , σε σχέση με χθες, στη Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου κατεγράφησαν σήμερα δεκατέσσερα (14) νέα κρούσματα.

 Επίσης 18 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στην Π. Ε. Αχαΐας , ενώ δεν κατεγράφησαν νέα στη Π. Ε. Ηλείας.

Σήμερα   16 / 1 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 32 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 4.974 ( 2.681 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου). 

Σήμερα Σάββατο 16 /1/21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (18),  Μεσσηνίας  (2) ,  Κορινθίας (5), Ηλείας (-), Αργολίδας (2 ) , Αρκαδίας (2) και Λακωνίας (3) .

Επίσης από την αρχή της πανδημίας έχουν αναφερθεί 39 θάνατοι ( 19 στην Αχαΐα, 8 στην Ηλεία και 12 στην Κορινθία)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα: 

Π.Ε. Αχαΐας               1.798  (18)

Π.Ε. Κορινθίας            738   (12) 

Π.Ε. Μεσσηνίας          713    (0) 

Π.Ε. Αργολιδας           533    (0)

Π.Ε. Ηλείας                 481    (8) 

Π.Ε. Αρκαδίας            395    (0)

Π.Ε. Λακωνίας           304    (0)

Κορωνοϊός – κρούσματα 16/01: 510 νέα κρούσματα, 20 νεκροί και 323 διασωληνωμένοι - Ο χάρτης της διασποράς.

  

Συνεχίζεται η πίεση που ασκεί η πανδημία στη χώρα μας, με υψηλά νούμερα στις καθημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ που αφορούν κρούσματα, θανάτους εξαιτίας του ιού αλλά και διασωληνώσεις ασθενών που έχουν προσβληθεί από εκείνον.

Σήμερα ανακοινώνουμε 510 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 215 συγκεντρώνονται στην Αττική. 

Δείτε τον χάρτη της διασποράς στον πίνακα που ακολουθεί:

Χρίστος Δήμας : Σύνδεση της Έρευνας και της Καινοτομίας με την Αγροτική παραγωγή.

 

 Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής, πραγματοποίησαν χθες τηλεδιάσκεψη, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Χατζηνικολάου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνέχειας των συναντήσεων για