Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Νέα Δημοκρατία: Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής

 Νέα Δημοκρατία: Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Πολιτικής Επιτροπής 

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 17:00.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας συνεδρίασε την Κυριακή (8/5) για να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε σε 31 εκλογικά τμήματα, στα οποία ολοκληρώθηκε ομαλά.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, είναι τα εξής:

  

Αναλυτικά, ο κάθε υποψήφιος, έλαβε συνολικά:

9η Μαΐου: Όλα δείχνουν ότι ο Πούτιν θα κλιμακώσει την επίθεσή του

 9η Μαΐου: Όλα δείχνουν ότι ο Πούτιν θα κλιμακώσει την επίθεσή του  

Υπερσύγχρονα όπλα ανάμεσά τους και πυρηνικά και επιθετικά λόγια από τον Βλαντιμίρ Πούτιν που έχουν σκοπό να προκαλέσουν και ίσως να φοβίσουν κάποιους αναμένονται  κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την «Ημέρα της Νίκης» που θα γίνει τη Δευτέρα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας άλλωστε προϊδέασε τους πάντες για τις προθέσεις του με τις δηλώσεις του την

Άρης-Ολυμπιακός 0-1: Ανανεωμένος έκανε νέο διπλό στη Θεσσαλονίκη

Άρης-Ολυμπιακός 0-1: Ανανεωμένος έκανε νέο διπλό στη Θεσσαλονίκη 

Το δεύτερο συνεχόμενο διπλό του σε διάστημα τεσσάρων ημερών έκανε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με σκορ 1-0 του Άρη. Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με το γκολ του Τικίνιο στο 55' κι ενώ έπαιξαν με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους. Οι "κίτρινοι" ήταν αυτοί που "καίγονταν" για τη νίκη και ειδικά μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ έχασαν την

Τραγωδία στη Ναύπακτο : Νεκρός o αθλητής που έπεσε στην χαράδρα

 Ναύπακτος: Κατάφεραν να ανασύρουν τον νεκρό αθλητή από τη χαράδρα 

 Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας στο τέταρτο ενετικό μονοπάτι στην Ναύπακτο.

Ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού του 68χρονου ο οποίος έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων στη Ναύπακτο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με το pelop.gr στη συνέχεια, χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά διαδρομής

ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-0: «Χ»αρούμενοι μόνο οι «πράσινοι» από την «λευκή» ισοπαλία στον «τελικό» της Ευρώπης

 ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-0: «Χ»αρούμενοι μόνο οι «πράσινοι» από την «λευκή» ισοπαλία στον «τελικό» της Ευρώπης 

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Superleaague  έμειναν στο 0-0, που διατηρεί την «Ένωση» στο -2 από τον αντίπαλο της (σ. στην ουσία +3 αφού έχει και την ισοβαθμία) και την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League. Το ματς είχε ένταση αλλά λίγες καλές στιγμές αφού πρώτο μέλημα για Οφρυδόπουλο και Γιοβάνοβιτς ήταν να εξουδετερώσουν τον αντίπαλο.

Μονεμβασιά: Μανιακός οδηγός σκότωσε δύο μοτοσυκλετιστές

 Μονεμβασιά: Μανιακός οδηγός σκότωσε δύο μοτοσυκλετιστές

 Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασίας από ένα τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το βράδυ, όταν όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο μοτοσικλετιστές

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ΙΧ αγροτικό, κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μάιου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 263 νέα κρούσματα ( 53 στην Κορινθία, 60 στην Μεσσηνία, 57 στην Αχαΐα.)

 

Μεγάλη μείωση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (-276) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 263 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  ( Κορινθία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα σχεδόν διπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων (170) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (93).  

  Συγκεκριμένα: