Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Super League: Τελικοί «Ευρώπης» σε ΟΑΚΑ και Χαριλάου

Super League: Τελικοί «Ευρώπης» σε ΟΑΚΑ και Χαριλάου 

 Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στην Super League κορυφώνεται με τους Παναθηναϊκό, Άρη και ΑΕΚ να βρίσκονται σε απόσταση μόλις δύο βαθμών μεταξύ τους και οι αποψινές αναμετρήσεις θα κρίνουν πολλά.

Η σέντρα γίνεται με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ όπου

οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη από τις 20 Μαρτίου και το 1-0 εκτός έδρας επί της ΑΕΚ. 

Στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο την νίκη με την οποία θα προσπεράσει τους «πράσινους» στην βαθμολογία. Από την άλλη το «τριφύλλι» μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τέλος, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με πολλές αλλαγές λόγω διαχείρισης.

Από σήμερα το βράδυ έως και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαϊου, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε όλους! Ευκαιρίες που οφείλουν κάποιοι να τις αρπάξουν, γιατί κατά κάποιο τρόπο το διάστημα των δέκα ημερών που απομένει για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, μπορεί να αποδειχθεί ικανό για να διαμορφώσει άλλες συνθήκες ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Υπάρχουν παίκτες που λίγο έως πολύ έμοιαζαν «τελειωμένοι». Οι Ρόνι Λόπες και Πιερ Κούντε για παράδειγμα ανήκαν σε αυτή την κατηγορία. Ο Ρόνι έχει αρχίσει να γυρίζει το... χαρτί και ήδη ακούγεται ότι μπορεί να γίνουν δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του (σ.σ. μόνο για νέο δανεισμό). Ο Κούντε προσπαθεί, ακόμα δεν έχει ξετρελάνει κόσμο, αλλά μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στα τελειώματα της σεζόν.

Το προφίλ της αγωνιστικής:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ (18.00) 

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19.30)

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.00) 

Η Βαθμολογία: