Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 2-2: «Θρίλερ» χωρίς νικητή. Ο Λιβάι… έσωσε την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις

  

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής με τον Λιβάι Γκαρσία να φέρνει στα ίσια το παιχνίδι στις καθυστερήσεις και τους «πράσινους» να φεύγουν στεναχωρημένοι που δεν πήραν το διπλό.

Πλέον το «τριφύλλι» συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ακολουθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός με το πρωτάθλημα να παίρνει νέα, ενδιαφέρουσα μορφή. Ο Σιμάνσκι «διάβασε» καλύτερα στο

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ξέσπασε στους Ηπειρώτες

 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ξέσπασε στους Ηπειρώτες

Με εμφατικό τρόπο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Άρη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με σκορ 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας κάνοντας ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ρουμάνος προπονητής παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε να παίξει για πρώτη φορά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και διάταξη 3-5-2. 

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Λύτρωση με Μιριτέλο στο 90’

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0: Λύτρωση με Μιριτέλο στο 90’ 

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στο 90ο λεπτό με τον Αργεντινό φορ Χουάν Μιριτέλο να δίνει ξανά τη λύση. Οι Αρκάδες έκαμψαν την αντίσταση του Βόλου (1-0) που είχαν την ευκαιρία της χρονιάς στο 73ο λεπτό αλλά επιστρέφει στη βάση του χωρίς βαθμό.

Εδραιώνεται στην πρώτη εξάδα ο Αστέρας, συνεχίζει τη μάχη του ο Βόλος για να ανέβει στη βαθμολογία.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στον αγώνα

Κηφισιά-Ολυμπιακός 2-3: Ο Ελ Αραμπί έχει τις απαντήσεις

  

Δραματική εξέλιξη είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά στην Καισαριανή, αλλά η ομάδα του Πειραιά πήρε τη νίκη με σκορ 3-2. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Μασούρα (11’) και Ναβάρο (39’ πεν.). Το απόγευμα έμοιαζε εύκολο για τον Ολυμπιακό, αλλά η εξέλιξη του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική. Στο 44’ ο Ρέτσος αποβλήθηκε και από αυτό το φάουλ η Κηφισιά μείωσε σε 1-2 με γκολ του Μιλίτσεβιτς για το οποίο διαμαρτύρονται για οφσάιντ οι Πειραιώτες. Η επανάληψη ήταν ακόμα πιο δραματική με την Κηφισιά να ισοφαρίζει στο 64’ με πέναλτι του Οζέγκοβιτς. Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με γκολ του Ελ Αραμπί στο 86’, ενώ στο 69’ είχε ακυρωθεί για οφσάιντ γκολ του Μαροκινού και στο 81’ ο Μανούχος δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε πέναλτι που έγινε στον Ροντινέι, διότι η φάση είχε ξεκινήσει από οφσάιντ. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι και η Κηφισιά λόγω αποβολής του Σάντος. Ο Ολυμπιακός μετά από ένα ματς που τα νεύρα ήταν τεντωμένα και οι διαμαρτυρίες έντονες πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2024.

Β΄ κατηγορία Κορινθίας: Στο φινάλε του Α΄ γύρου ο Πανευρωστινιακός κέρδισε με 3 - 0 στο ντέρμπι κορυφής τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Πανευρωστινιακός Γ.Α.Σ. - Ο προεδρος,το διοικητικο συμβουλιο,ο προπονητης  και οι αθλητες της ομαδας,ευχομαστε περαστικα και γρηγορη επιστροφη στους  αγωνιστικους χωρους στον αθλητη μας Μπουλουμπαση Αγγελο για την επιτυχη  επεμβαση χιαστων στην οποια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ » loutrakiblog

Φινάλε Α΄ γύρου  η  σημερινή  15η αγωνιστική  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας .

Στο ντέρμπι κορυφής , στη Λυκοποριά, ο  Πανευρωστινιακός κέρδισε με 3 - 0  τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Ολυμπιακό Λουτρακίου και μείωσε την βαθμολογική διαφορά τους στους -2 βαθμούς. Οι παίκτες του  Πανευρωστινιακού   αφιέρωσαν  την  νίκη απέναντι στην άτυπη «πρωταθλήτρια Χειμώνα»  ομάδα του Λουτρακίου, στον πρώτο πρόεδρο της ομάδας Κώστα Καΐτσα, που προχθές έφυγε από τη ζωή για το μεγάλο ταξίδι. Ο Πανευρωστινιακός  στο γήπεδο εμφανίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν τον αγώνα  κρατήθηκε  ενός λεπτού σιγή.

Στην Αρχαία Κόρινθο η Κόρινθος 2006 νίκησε με 4 - 1 τον Αετό Κρυονερίου, ενώ στο Γαλατάκι ο τοπικός Σαρωνικός  έμεινε στο 2 – 2  με την Δάφνη Εξαμιλίων. Στην Ανατολική Τραγάνα η Θύελλα Κάτω  Διμηνιού επικράτησε με 3- 1 του Εθνικού Ξυλοκέριζας, ενώ  στο Λέχαιο ο Ηρακλής Λεχαίου σάρωσε με 6 -2 τον Παννεμεατικό.

Στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Ασπρόκαμπου, ενώ σε εκτός έδρας αγώνα η Λυκοποριά  επεβλήθη με 5 – 1 της  Προόδου Αγίου Βασιλείου. Τέλος η αναμέτρηση του Αστέρα Κορίνθου με τον Πανκαμαριακό έληξε με το «χορτστικό» 4 - 4.

15η Αγωνιστική

Super League 2: Πρώτη νίκη για την Παναχαϊκή, κέρδισαν Ηλιούπολη και Μακεδονικός

Super League 2: Πρώτη νίκη για την Παναχαϊκή, κέρδισαν Ηλιούπολη και Μακεδονικός

Στην 14η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2, η Παναχαϊκή πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Γιούχτα με 3-1 ! Σημαντικό τρίποντο και για την Ηλιούπολη που επικράτησε του Τηλυκράτη Λευκάδας (1-0) και παραμένει στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο.

Στον βορρά, ο Μακεδονικός πήρε σπουδαίο διπλό στην δύσκολη έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (0-1) και με τη σειρά του παραμένει στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής τον Α’ Όμιλο..

Παναιτωλικός- Άρης 0-4: Θρίαμβος στο Αγρίνιο!

 Παναιτωλικός- Άρης 0-4: Θρίαμβος στο Αγρίνιο!

Ο Άρης έκανε… επαγγελματική εμφάνιση στο Αγρίνιο, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 του Παναιτωλικού και έφτασε τους 30 βαθμούς στη Super League παίρνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, είχε πολλές φάσεις για να σκοράρει και πήρε δίκαια τη νίκη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά πάλεψαν να ισορροπήσουν την κατάσταση, αλλά

Ο ΠΑΣ Κόρινθος έχασε βαθμό στην έδρα του (1-1) από τη Ρόδο και η Θύελλα Ραφήνας πλήσιασε στους -2 βαθμούς

  

Ο ΠΑΣ Κόρινθος , αν και έχανε στο 69΄ με τέρμα του Μπαμπαρούση στο ΔΑΚ , από τη Ρόδο , τελικά με τέρμα του  Χαλάτση στο 74΄ κατόρθωσε και πήρε με τέρματα 1 - 1 το βαθμό της ισοπαλίας. Εντούτοις παραμένει επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου , στους +2 Βαθμούς από την Θύελλα Ραφήνας που στην κυριολεξία συνέτριψε σε ένα ημίχρονο με 5  - 0 τον ΠΑΟ Βάρδας.

3ος όμιλος

18η Αγωνιστική

Γ΄ κατηγορία Κορινθίας (11η αγωνιστική): "Χέρι - χέρι" για την άνοδο με "βροχή" τερμάτων ΑΟ Περαχώρας και Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwA4936pDm1ovCRgWFEkqSNWFDlIL950FNimTTXsDfoulXKTYd1hwMHGXeuOdxwR9FyFzwkw87ZlqvrH9_ancuTg0ezqNQJapoDmr8Du1tbbpNUdj5SoxOrzOEcgIS5XZLTdjDZFx3sXo/w400-h300/fwkas.jpg

Με τα παιγνίδια της 11ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας. 

Χέρι – χέρι για την άνοδο βαδίζουν οι δύο πρωτοπόρες ομάδες της κατηγορίας όπου επικράτησαν εντός έδρας με σαρωτικά σκορ των αντιπάλων τους.  Ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών σάρωσε στο γήπεδο Σπαθοβουνίου με 6 - 0 τον Άγιο  Γεώργιο  , ενώ ο ΑΟ Περαχώρας , στο «Γιάννης Στέφας» , διάλυσε με 7 - 0  την Προοδευτική Περιγιαλίου .

Στο ντέρμπι της ημέρας, στο γήπεδο της Αν. Τραγάνας, οι Νέοι Στιμάγκας  επικράτησαν με 1 - 0 του Οφέλτη Αρχαίας Νεμέας.   

Στο Ζευγολατιό η Δάφνη Πουλίτσας έχασε με 0 – 1 από την ΑΕ Σολομού ΄23, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο  Βελλεροφών  έχασε με 2 – 4 από την  Ελλάδα Βέλου Β΄. 

11η Αγωνιστική

Γ΄ κατηγορία Κορινθίας (11η αγωνιστική): Ντέρμπι Νέων Στιμάγκας - Οφέλτη Αρχαίας Νεμέας

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwA4936pDm1ovCRgWFEkqSNWFDlIL950FNimTTXsDfoulXKTYd1hwMHGXeuOdxwR9FyFzwkw87ZlqvrH9_ancuTg0ezqNQJapoDmr8Du1tbbpNUdj5SoxOrzOEcgIS5XZLTdjDZFx3sXo/w400-h300/fwkas.jpg

Με τα παιγνίδια της 11ης αγωνιστικής, συνεχίζεται στις  11:00 το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας. 

Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι , στο γήπεδο της Αν. Τραγάνας, ανάμεσα στους Νέους Στιμάγκας  και τον Οφέλτη Αρχαίας Νεμέας. 

Από τις δύο πρωτοπόρες ομάδες  ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άγιο  Γεώργιο  , ενώ ο ΑΟ Περαχώρας υποδέχεται την Προοδευτική Περιγιαλίου .   

Στο Ζευγολατιό η Δάφνη Πουλίτσας υποδέχεται την ΑΕ Σολομού ΄23, ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο  Βελλεροφών αγωνίζεται με την  Ελλάδα Βέλου Β΄. 

11η Αγωνιστική