Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΡΒΕΝΙ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016 ( Αποτελέσματα)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnEsRD-FWvwu4yHUjZt3EOgRMSnQWWr0zOiET4a0vAbAFPaXiQwm90LGQQpWPGEAW-exTvAp9YvLkoICNu7Kal7gJagnxxlCRL92VBEC9u6vRbniMkq3XSF46dEI4i_wlPnEMSTSpe8nVA/s1600/KByzas2+kor+orizontes.jpg Για 5η συνεχή χρονιά ο Αστέρας Δερβενίου διοργάνωσε το Τουρνουά ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016, τιμώντας τη μνήμη του πρώην προέδρου του. Προσκεκλημένες ομάδες για το 2016 ήταν οι ομάδες Ελλάδα Βέλου και  Ολυμπιακός Άσσου.  
Στους 3 αγώνες 45λεπτης διάρκειας που διεξήχθησαν, οι προπονητές των ομάδων δοκίμασαν σχήματα και παίκτες προκειμένου να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής: 


1ος αγώνας
Αστέρας Δερβενίου - Ελλάς Βέλου 1 - 1

2ος αγώνας
Ελλάς Βέλου - Ολυμπιακός Άσσου 0 - 0

3ος αγώνας
Αστέρας Δερβενίου - Ολυμπιακός Άσσου 0 - 1

Η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

1η θέση: Ολυμπιακός Άσσου  1 - 0    4
2η θέση: Ελλάδα Βέλου        1 - 1    2
3η θέση: Αστέρας Δερβενίου 1 - 2    1

Με τη λήξη του τουρνουά απονεμήθηκαν κύπελλο και αναμνηστικές πλακέτες. 


 

«Υποκρισια» και «κουτοπονηρια» τα δακρυα για τους εργαζομενους «Λειτουργήστε μέσω ίντερνετ ή με συνδρομητές» λέει το Μαξίμου στα κανάλια χωρίς άδεια - - Κουμουτσάκος σε Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση είναι “εθισμένη στο ψέμα” και η εκπρόσωπός της “στραγγαλίζει την αλήθεια”

 Χαμένοι στον... χαρτοπόλεμο Μαξίμου – ΝΔ οι εργαζόμενοι των καναλιών που δεν πήραν άδεια! Κόντρες, κυνισμός και... καμία απάντηση για το μέλλον τους
Εναλλακτικούς τρόπους για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους προτείνει η κυβέρνηση στα κανάλια που δεν πήραν άδεια, καλώντας ταυτόχρονα τους επιχειρηματίες και την αντιπολίτευση να μην… κλαίνε για τους εργαζόμενους. 
Με χαρακτηριστικό κυνισμό, η κυβέρνηση παρουσιάζει ως... σχέδιο των

ΔΕΡΒΕΝΙ: To γεγονός της εβδομάδας - Τα εγκαίνια της σήραγγας ( βιντεο)



βιντεο ΕΡΤ

Παράκληση: μην αναστήσετε τη «Δημοκρατική παράταξη»

gennimata-simitis-theodorakis
Στις 3 Σεπτεμβρίου 1974, ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεκίνησε το δικό του ταξίδι, να απαλλάξει την Ελλάδα από τους τότε κακούς. Δηλαδή από εκείνους που είχαν αφαιρέσει από την Ελλάδα δημοκρατία, ελευθερία και παιδεία.
Το αφήγημα ήταν πως η Ελλάδα μετά την περίοδο χούντας, είχε πολλές γκρίζες ζώνες αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Αυτό σε συνδυασμό με την τότε πρόσφατη εμπειρία του εμφυλίου πολέμου και την επιτυχή παραχάραξη πολλών ιστορικών αληθειών, έδωσε δύναμη στον Ανδρέα Παπανδρέου, να εκφράσει την αντίδραση της εποχής.
Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έγινε Πρωθυπουργός,

NEOI ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*      
Ανατροπές εκ βάθρων στο ιδιοκτηριακό καθεστώς των τηλεοπτικών σταθμών σηματοδότησε η διαδικασία αδειοδότησης τους που ολοκληρωσε την Παρασκευή τα χαράματα ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του.Γεμάτα εκλπλήξεις ήτα τα αποτελέσματα στον τομέα αυτόν, ο ποίος φυσικά δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία και τη φύση των τηλεοπτικών καναλιών. Όμως από εκεί που ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήλεγχε παρά μόνο την ΕΡΤ, έχοντας λυσσωδώς εναντίιον του όλα τα ιδιωτικά κανάλια, η κατάσταση γι' αυτόν και την κυβέρνηση του βελτιώθηκε θεαματικά.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnEsRD-FWvwu4yHUjZt3EOgRMSnQWWr0zOiET4a0vAbAFPaXiQwm90LGQQpWPGEAW-exTvAp9YvLkoICNu7Kal7gJagnxxlCRL92VBEC9u6vRbniMkq3XSF46dEI4i_wlPnEMSTSpe8nVA/s1600/KByzas2+kor+orizontes.jpg 


Για 5η συνεχή χρονιά,σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στο γήπεδο που φέρει το όνομά του του πρώην προέδρου του, Κώστα Βυζά, ο Αστέρας Δερβενίου διοργανώνει ένα τουρνουά προετοιμασίας στη μνήμη του.

Προσκεκλημένοι σύλλογοι φέτος είναι η Ελλάδα Βέλου και ο  Ολυμπιακός Άσσου.
Θα διεξαχθούν 3 αγώνες 45λεπτης διάρκειας, ενώ στο τέλος θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα.


Το πρόγραμμα του τουρνουά ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ 2016


04-09-2016, 17:00 Αστέρας Δερβενίου - Ελλάς Βέλου
  04-09-2016, 18:00 Ελλάς Βέλου Ολυμπιακός Άσσου
  04-09-2016, 19:00 Αστέρας Δερβενίου Ολυμπιακός Άσσου