Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Φιλική ήττα του Αστέρα

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Ξυλόκαστρο ο Αστέρας Δερβενίου έχασε με σκορ 2 – 3 από τον ΠΑΣ Κλένια. Η ομάδα του Δερβενίου έπαιξε με πολλές ελλείψεις καθώς στο μεγαλύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν παίκτες από την β’ ομάδα ενώ ορισμένοι βασικοί αγωνίστηκαν για μικρό διάστημα. Ο επόμενος φιλικός αγώνας του Αστέρα θα γίνει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα , στο Ξυλόκαστρο με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή

Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα

ΠΗΓΗ : ΣΚΑΙ - ΑΠΕ


Σοβαρά ευρήματα υποστηρίζουν ότι έχουν ανακαλύψει οι αρχαιολόγοι στην Ιθάκη, τα οποία τους κάνουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά στο ομηρικό παλάτι του Οδυσσέα.
Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ Αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζουν εδώ και περίπου 16 χρόνια τις ανασκαφές στην περιοχή της Εξωγής, στη βόρεια Ιθάκη.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ



Προβλήματα στο επίπεδο της εξεύρεσης υποψηφιων ανά την Ελλάδα αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ".

ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα για την Πελοπόννησο όλα δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα λύσει το πρόβλημα της υποψηφιότητας στηρίζοντας τον Πέτρο Τατούλη, παρά τις διαφωνίες που έχουν διατυπωθεί ακόμη και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.