Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Αίγινα: Πέθανε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΑΙΓΙΝΑO Θρασύβουλος Λυκουρέζος, το κεντρικό πρόσωπο στην τραγωδία της Πέρδικας στην Αίγινα, «έφυγε»   το πρωί της Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών.
Ο πρωταγωνιστής της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου 2016 στη θαλάσσια περιοχή

Ο Κούτρης λύτρωσε στο 84' τον Ολυμπιακό, 2-1 τον Λεβαδειακό, και επιασε κορυφή

Με λυτρωτή τον Κούτρη κέρδισε ο Ολυμπιακός
 












Την 2η σερί εντός έδρας νίκη του και 6η στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός με 2-1 επί του Λεβαδειακού, στο τρίτο χρονικά ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ζιλέ άνοιξε το σκορ στο 43΄, ισοφάρισε ο Γιακουμάκης στο 68΄, αλλά στο 84΄ ο Κούτρης χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.

Γ΄Εθνική ( 5,6, 7 όμιλος) 7η αγωνιστική : Ντέρμπι παντου Κορινθία, Ηλεία , Αργολίδα , Ευβοία

 
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού στο 56΄, ο Α.Σ. Ρόδος επικράτησε του ΑΠΟ Κρετασίνι με σκορ 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή με την πρωτοπόρο Προοδευτική να αντιμετωπίζει, εντός  έδρας τον Ιάλυσο Ρόδου και ο Ιωνικός να μάχεται για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Διαγόρα.
Σε ενδιαφέροντα αγώνα ο ΑΟ Λουτρακίου αναμετράται με την ομάδα του Ασπρόπυργου, ενώ στο Κιάτο δεσπόζει το κορινθιακό ντέρμπι (ντέρμπι της ουράς) ανάμεσα στο Πέλοπα και στον ΑΟ. Ζευγολατιού. Ρεπό έχει η ομάδα του Εθνικού.


Η 7η αγωνιστική

Ο Φωκάς νίκησε στο Ζευγολατιο 2 - 0 τα Ταρσινά / Αύριο Ντέρμπι ΠΑΣ Κλένια - Αγίων Θεοδώρων, Ολυμπιακου Λουτρ.- Περαχώρας. Επικυνδηνη έξοδος Ατρομήτου Χιλιομοδίου.στο Κιάτο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixeOaG3c0YJvcIZy7yx-k6dpGK3qxhvgVdIJtAEDTqCwokyz99k_iP92UdxkJrqd0lHk4S7zZ-Xd-tgCVS59PXP_f_quUOwt0pEoq4KR2e1SBU30XwyebUm363pRorLSuXcCUTXHdcoVw/s1600/fwkas.jpg
Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι  η 9η αγωνιστική ημέρα, που  διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (18 & 19/11 – 15:00)  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας.
Η αγωνιστική  ξεκίνησε σήμερα Σάββατο,με μία έκπληξη , καθώς στο γήπεδο του Ζευγολατιού, η ομάδα των Ταρσινών, μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, έχασε με 0 - 2 από τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, με πιθανό αποτέλεσμα μετά το τέλος της αγωνιστικής να έχει υποχωρήσει και 4 θέσεις στην βαθμολογία.

Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ Κόρινθος -"Καταίγιδες" σάρωσαν Ίσθμια και Ξυλόκαστρο. Έμειναν στο μηδέν Αστέρας Δερβενίου και Πανκαμαριακός


 http://i.imgbox.com/Z0p5EL2R.jpg
Ο τίτλος του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι υπόθεση των  δύο πρωτοπόρων , με το απόλυτο των βαθμών ( 9Χ9), ομάδων της Κορίνθου 2006 και του ΠΑΣ Κόρινθος και πιθανότατα να κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (10η  και 25η αγωνιστική). Και οι δύο , σήμερα,  Σάββατο συνέχισαν «τον χαβά τους» εκτός έδρας, στα πλαίσια της  9ης αγωνιστικής.

Έμειναν στο μηδέν Τρίκαλα και ΟΦΗ, Η Παναχαϊκή αυριο υποδέχεται το Κισσαμικό, Έξοδοι γιά Σπάρτη στην Άρτα και Παναιγιάλειο στο Αιγίνιο

 
Στην σημερινή αυλαία  (18/11) για 4η αγωνιστική της Football  Τρίκαλα και ΟΦΗ έμειναν στο 0 - 0.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή , με την Παναχαϊκή να αντιμετωπίζει στην Πάτρα σε ενδιαφέροντα αγώνα τον Κισσαμικό, την ίδια ώρα που ο Άρης δοκιμάζεται στο Ηράκλειο , κόντρα στον Εργοτέλη που παραμένει χωρίς νίκη.
Δύσκολα παιγνίδια εκτός έδρας δίνουν η Σπάρτη και Παναιγιάλειος κόντρα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Αιγινιακό, αντίστοιχα. Την ίδια ώρα η Καλλιθέα μάχεται για την πρώτη της νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας, Στη Λάρισα ο τοπικός Απόλλων μάχεται με τον Πανσεραϊκό και στη Καλαμαριά ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται στην Καλαμαριά την Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρεπό ο Αχαρναϊκός.

 Η 4η Αγωνιστική    
Σάββατο 18/11
Τρίκαλα – ΟΦΗ  0 - 0

Κυριακή 19/11  - 15:00
Παναχαϊκή – ΑΟΧ/Κισσαμικός     

Εργοτέλης – Άρης  

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Σπάρτη  
Καλλιθέα – Δόξα Δράμας  

Απόλλων Λάρισας – Πανσερραϊκός

Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας 

Αιγινιακός – Παναιγιάλειος   
Ρεπό ο Αχαρναϊκός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 19:30 . Ντέρμπι Παο - Αεκ αυριο στη "Λεοφώρο"


Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 11η αγωνιστική της Super League, ωστόσο, το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι της Κυριακής, που θα γίνει στην «Λεωφόρο» με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Το Σάββατο, η αυλαία ανοίγει με τον αγώνα Λαμία - Κέρκυρα (15:00), ενώ στις 17:15 η Λάρισα υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης. Η αυλαία του Σαββάτου πέφτει με τον αγώνα Ολυμπιακός - Λεβαδειακός στις 19:30.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Σάββατο 18 Νοεμβρίου

15:00 Λαμία-Κέρκυρα
17:15 ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης
19:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Κυριακή 19 Νοεμβρίου
15:00 Ξάνθη-Πανιώνιος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
17:15 Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
19:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Στην κορυφή της Euroleague ο Ολυμπιακός Επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 85-59

Στην κορυφή της Euroleague ο Ολυμπιακός 
Στην πρώτη θέση της κατάταξης της Euroleague βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, με ρεκόρ 6-2 μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά την επικράτησή του επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 85 - 59 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Ολυμπιακός εστίασε το παιχνίδι του μέσα στην αντίπαλη ρακέτα και με τους Πρίντεζη, Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ να «χτυπούν» κοντά στο καλάθι οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν με το... καλημέρα κεφάλι στο σκορ,

Στους 19 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική. Αγνοούνται τρία άτομα

Στους 19 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική 
Μακραίνει, δυστυχώς, ο κατάλογος των θυμάτων από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από την ΕΜΑΚ νεκρός άνδρας από εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, ενώ οι σοροί άλλων δύο ατόμων ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των πλημμυροπαθών, Οι ερυθρόλευκοι μοίρασαν βοήθεια στη Μάνδρα

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των πλημμυροπαθών 
Με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, νερού, ειδών καθημερινής ανάγκης, προκειμένου να τα διαθέσει άμεσα στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Όλα αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν άμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών και οι οποίες στοίχισαν ζωές.

Πολυτεχνείο: 16 συλλήψεις και 39 προσαγωγές

Πολυτεχνείο: 16 συλλήψεις και 39 προσαγωγές 
Δεκαέξι συλλήψεις έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, ενώ προσήχθησαν συνολικά 39 πρόσωπα, εκ των οποίων τα 23 αφέθηκαν ελεύθερα. Τραυματίστηκαν ελαφρά έξι αστυνομικοί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα, Σάββατο, στον εισαγγελέα.

Εκ των 16 συλληφθέντων οι εννέα είναι ημεδαποί, ηλικίας απο 18 έως 32 ετών, δύο υπήκοοι Γαλλίας, δύο Γερμανίας (22 και 26 ετών), ένας Ιταλός 27 ετών, ένας Λιθουανός 20 ετών και ένας Ιρακινός 19 ετών και δύο Γερμανοί 37 και 30 ετών.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο διάσημος αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, γνωστός και ως «Ηρακλής τσέπης»


Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ο διάσημος αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλευόταν, τις τελευταίες εβδομάδες, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Νοσοκομείο Bakırköy Sadi Konuk της Κωνσταντινούπολης με ηπατική ανεπάρκεια.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η υγεία του θρυλικού αθλητή επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα, βρισκόταν σε τεχνητό κώμα και τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία, μόλις 50 ετών. Ο γεννημένος στη

5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggZl9PBFVkNsekCefALWnfwjIromPBEsQq6NRaNZ7Ag7b36GqzKhmnJYcUdDaiuqPyTuD7XstMdPRchcZMw4wNp7u5UIJD774jmjZmKjV_6tklblibKi9sLheQZbTDImyz1phfFsT5r3w/s1600/P1050019-1.jpg
Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή (19/11), το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας. 
Στον 1ο όμιλο , ο ΑΟ Μαψού αντιμετωπίζει την Ακαδημία Λεχαίου, και με νίκη ισοβαθμεί στο , «ρετιρέ» της βαθμολογίας τον πρωτοπόρο Αίαντα Κορίνθουπου έχει ρεπό. 

Η 5η αγωνιστική 
Αετός Αγγελοκάστρου - Σοφικό '05 
ΑΟ Μαψού - Ακαδημία Λεχαίου 
Άρης Αρχ. Κορίνθου - Βελλερεφών Αρχ. Κορίνθου 
ΑΠΣ Αγιάννης - Εθνικός Ξυλοκερίζης 
Ρεπό ο Αίας Κορίνθου

Στον 2ο όμιλο η «τριάδα» κορυφής αγωνίζονται εκτός έδρας. 
Ο Παμφενεατικός στο Λέχαιο με τον ΑΟ Λεχαίου, ο Ασπρόκαμπος με τη Λαύκα στο Κρυονερι και η Προοδευτική Περιγιαλίου, στο Κιάτο με τον Αετό Κρυονερίου. 
Ρεπό έχει η Αναγέννηση Κιάτου 

Η 5η αγωνιστική 
ΑΟ Λαύκας - ΑΟ Ασπροκάμπου 
Απέσσας - Νέοι Στιμάγκας 
ΑΟ Λεχαίου - Παμφενεατικός 
Αετός Κρυονερίου - Προοδευτική Περιγιαλίου

Τα αντιβιοτικά και η χρήση τους στην οδοντιατρική. Πότε και γιατί η χρήση των αντιβιοτικών;

 

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) - οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης - έχει ορίσει τη 18η Νοεμβρίου ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τα Αντιβιοτικά (European Awareness Antibiotic Day).
Γενικά τα αντιβιοτικά είτε σκοτώνουν (βακτηριοκτόνα) είτε αναστέλλουν τη δράση (βακτηριοστατικά) των βακτηρίων και όχι των ιών.
Όταν πονάει το δόντι σας νομίζετε ότι αν πάτε στο φαρμακείο και πάρετε αντιβιοτικά θα πάψει να σας πονά και θα γίνετε καλά;
Να το αναλύσουμε: Σε περίπτωση βαθιάς τερηδόνας ή οξείας πολφίτιδας η αντιβίωση δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Μπορείτε να πάρετε παυσίπονα, σε μερικές περιπτώσεις το κρύο νερό ανακουφίζει και γρήγορα στον οδοντίατρο για τις πρώτες βοήθειες και μετά απονεύρωση (ενδοδοντική θεραπεία).
Σε δόντι νεκρό που τα μικρόβια έχουν διαβρώσει το κόκκαλο στην άκρη της ρίζας, ή σε παρουσία κύστης χωρίς συμπτώματα, πάλι τα αντιβιοτικά δεν προσφέρουν τίποτα. Και σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται μόνο ενδοδοντική θεραπεία ή εξαγωγή κατά περίπτωση...

medlabnews.gr


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

 
Φίλες και φίλοι, 

. Κάνω μία μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης σε ένα διαδικτυακό χώρο, όλων των διάσπαρτων ανά την Ελλάδα εκκλήσεων παροχής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής. 

Αναρτήστε, κοινοποιήστε, μοιράστε, όσες αφορούν τον τόπο σας ώστε να γίνουμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Δεν με ενδιαφέρει η αναφορά της πηγής, μόνο η στήριξη αυτών που μας έχουν ανάγκη. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα τις βρείτε όλες εδώ: https://www.facebook.com/zoellinika/

Άγρια επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά τις πορείες για το Πολυτεχνείο

Πολυτεχνείο: Σοβαρά επεισόδια – Υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το πόδι της γυναίκας | Newsit.gr
Χάος, φωτιές και χημικά στιγμάτισαν για ακόμη μία χρονιά τον  εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.  Ένταση, επεισόδια και μία γυναίκα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο να ουρλιάζει από τους πόνους καθώς η σάρκα της φλέγεται μετά από φωτοβολίδα που προσγειώθηκε στο πόδι της, σημάδευσαν το βράδυ της Παρασκευής. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες

ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ (VIDEO)

Κι ενώ η νέα εθνική οδός Κορίνθου Πατρών μόλις έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία φαίνεται ότι οι πρώτες κακοτεχνίες παρουσιάζονται και βγάζουν τους κατοίκους των περιοχών στους δρόμους. 
Στην Λυκοποριά του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, καθώς στο τμήμα που ενώνει την έξοδο από τη νέα Εθνική οδό με τον παραλιακό δρόμο δεν υπάρχει πεζοδρόμιο και οι κάτοικοι είναι αδύνατον

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ προς τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοποριάς για το δρόμο εξόδου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών προς την Π.Ε.Ο

 
ΑΙΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Του «Μορφωτικού  και Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοποριάς» που εδρεύει στη Λυκοποριά του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας και εκπροσωπείται νόμιμα από την Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου Γεωργία Παπαδοπούλου.

                  Κύριε Υπουργέ, όπως και ΄σείς γνωρίζετε, μεταξύ των

Kεντροαριστερά: Ποιοι στηρίζουν Γεννηματά και ποιοι Ανδρουλάκη

 
Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο στην Κεντροαριστερά ενόψει του δεύτερου γύρου για την εκλογή ηγεσίας στο νέο ενιαίο φορά που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Υποψήφιοι του πρώτου γύρου, βουλευτές, ευρωβουλευτές, καθώς και στελέχη ανοίγουν τα χαρτιά τους, εκφράζοντας την προτίμησή τους είτε στη Φώφη Γεννηματά είτε στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Με απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εγκρίθηκαν οι Βιώσιμες Αστικές Αναπτύξεις Καλαμάτας, Άργους και Ναυπλίου



http://www.topontiki.gr/sites/default/files/pontikiold/oldphotostatoulis1395656079.jpg 
Με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ενέκρινε τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Πελοπόννησος 2014 - 2020" των στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο "Καλαμάτα  2020: Βιώσιμη και Έξυπνη Πόλη", προϋπολογισμού 9.165.000 εκατομμυρίων ευρώ και των Δήμων Άργους - Μυκηνών και Ναυπλίου, προϋπολογισμού 8.420.000 εκατομμυρίων ευρώ.
"Οι στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης συνιστούν ολοκληρωμένες πολιτικές προτάσεις ανάπτυξης των αστικών ιστών της Καλαμάτας, του Άργους και του Ναυπλίου σε επίπεδο εφαρμογής, μέσω των οποίων θα ενσωματωθούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα αστικής ανάπτυξης και θα προσδιοριστεί η ταυτότητά τους και ο προσανατολισμός τους για τις επόμενες δεκαετίες" δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.   


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Οι πλημμυροπαθείς έχουν χάσει μέσα στην λάσπη, συνταγές, βιβλιάρια, χρήματα αλλά έχουν ανάγκη από τα φάρμακά τους. Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ και Συλλόγων

 

Στην πόλη της Μάνδρας ζουν 20.000 με 25.000 μόνιμοι κάτοικοι. Όλοι αυτοί εξυπηρετούνται από οκτώ φαρμακεία. Από αυτά τα έξι φαρμακεία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Το αποτέλεσμα είναι ο κόσμος πέρα από τα προβλήματα που έχει πρέπει να εξυπηρετηθούν από τα δύο φαρμακεία που έμειναν, έχοντας και αυτά λιγότερα προβλήματα.
Επίσης υπάρχουν άλλα δύο φαρμακεία δύο χιλιόμετρα έξω από την πόλη προς τις

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Η αξιοπιστία των ΜΜΕ σε μέρες fake news



ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ,  Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 10 το πρωϊ

Αυτό το Σάββατο, η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ προσκαλεί 2 δημοσιογράφους/ ευρωβουλευτές και 3 δημοσιογράφους της νεότερης γενιάς, για να συνομιλήσουν για την αξιοπιστία της δημοσιογραφίας σε εποχή “fake news”, όπως έχουν ονομαστεί οι ψευδεύς ειδήσεις διεθνώς.  Συνομιλούν για την ανάγκη να ενδυναμωθεί η ερευνητική δημοσιογραφία και η προστασία των πληροφοριοδοτών δημοσίου συμφέροντος, σε καιρούς πολύπλοκους και καχύποπτους.
Η Ματρώνη Δικαιάκου, εξετάζει την πραγματικότητα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στην ΕΕ και πέραν αυτής,  καθώς και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με τους ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Στέλιο Κούλογλου και τους δημοσιογράφους Ελίνα Μακρή, Σταύρο Μαλιχούδη και Θανάση Τρομπούκη.

Βουλή Τηλεόραση-Επικοινωνία
Βασιλίσσης Σοφίας 11.