Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Προσλήψεις 280 οπλιτών στην Πολεμική Αεροπορία (προκήρυξη)

  

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 280 επαγγελματιών οπλιτών στην Πολεμική Αεροπορία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 22 Απριλίου.

Δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι υποψήφιοι: που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και δεν έχουν υπερβεί το 28ο (γεννηθέντες από 1/1/1994 έως 31/12/2002).

Οι υπηρετούντες ως οπλίτες ΟΒΑ δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους

Επιπλέον:

να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1.60μ. και ένα 1.50 οι γυναίκες

Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες.

Δείτε αναλυτικά:

Προσόντα και κωλύματα υποψηφίων για κατάταξη

Στη Βουλή των Ελλήνων η ταπισερί «Η Σχολή των Αθηνών» ως προσφορά του Προέδρου της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση


Αθήνα, 22 Μαρτίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Σήμερα η Βουλή των Ελλήνων υποδέχεται στο Περιστύλιό της το πιο σπουδαίο καλλιτεχνικά και διπλωματικά έργο τέχνης που έχει προσφερθεί ποτέ στο Κοινοβούλιο». Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, αμέσως μετά την τοποθέτηση του τοιχοτάπητα του 18ου αιώνα με θέμα «Η Σχολή των Αθηνών», που από σήμερα θα κοσμεί τη Βουλή των Ελλήνων, μετά από προσφορά του Προέδρου της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, ως μια χειρονομία τιμής προς τη χώρα μας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

 

«Η Σχολή των Αθηνών συμβολίζει όλη την προσήλωσή μας στη Δημοκρατία, θυμίζει όλα αυτά που χρωστούν οι δυτικές Δημοκρατίες στην ελληνική Δημοκρατία» τόνισε ο Γάλλος Πρέσβης, κ. Patrick Maisonnave.