Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο στον Ασπρόπυργο ,

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή 18 Μαρτίου, τον Ασπρόπυργο, προκειμένου να ακούσει από κοντά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες.

Στις 9:30, θα επισκεφθεί εταιρία logistics, σε μια περιοχή που αποτελεί το βασικό διαμετακομιστικό κέντρο της Αττικής.

Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νίκο Μελετίου, το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με τοπικούς φορείς. 

Επίσης ο  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί αύριο, Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 13:00, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΝΠΕ (Μεσογείων 15).

Ο Γιώργος βγαίνει μπροστά για την Κεντροαριστερά. Και… διώχνει τον Βενιζέλο


Ο Γιώργος βγαίνει μπροστά για την Κεντροαριστερά. Και… διώχνει τον ΒενιζέλοΤην ώρα που ο Πάνος Καμμένος βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, η ηχηρή παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, έδειχνε ότι ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει πολιτικός παίκτης.
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Γιώργος Παπανδρέου προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα να κρατήσει στην κυβέρνηση τον Γιάννη Μουζάλα, να… απαλλαγεί από τον Πάνο Καμμένο, και να διαμορφώσει έτσι τις συνθήκες για μια “προοδευτική αρχή”.
Στην τελευταία φράση του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται και η… ταμπακιέρα. Ο τελευταίος των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός διεκδικεί ενεργό ρόλο στην ανασυγκρότηση του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς. Χωρίς να διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή. Του αρκεί να εκκινήσει η διαδικασία. Να έρθει το Κίνημα πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ. Να έρθει το ΠΑΣΟΚ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, και να οδηγήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην Κεντροαριστερά και τη Σοσιαλδημοκρατία.
Αν από όλο αυτό το… πανηγύρι, προκύψει και αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ, ακόμη καλύτερα, θα έλεγαν οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου. Αλλά και πολλοί άλλοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Που βλέπουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος μοιάζει να έχει σήμερα περισσότερα κοινά με την πολιτική αφήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής του Αντώνη Σαμαρά, παρά με το ΠΑΣΟΚ και τη Φώφη Γεννηματά.

ysterografa.gr

Ο "Φάουστ" του Γκαίτε σε μετάφραση Σ.Α. Ευαγγελάτου από την Κάπα Εκδοτική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλεξάνδρα ΚρητικούΓΚΑΙΤΕ

Φάουστ
Το πρώτο μέρος της τραγωδίας
Μετάφραση: Σπύρος Α. Ευαγγελάτος
Σελ.: 192 τιμή: 8,48 ευρώ
ISBN: 978-618-5191-13-9
Κάπα Εκδοτική




Έργο θεμελιακό για τη νεότερη ευρωπαϊκή λογοτεχνία, ο Φάουστ του Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε είναι ένα ποιητικό, στοχαστικό, τραγικό, αλλά και σατιρικό κείμενο που ταυτόχρονα αποτέλεσε το βαρόμετρο των σκηνικών επιτευγμάτων του 20ου αιώνα. Το έργο έχει τις ρίζες του στον θρύλο του Φάουστ ο οποίος είχε διαδοθεί χάρη σε μπαλάντες, σε έργα για κουκλοθέατρο και είχε αποτυπωθεί σε ξυλογραφίες και χαρακτικά ήδη από τον 16ο αιώνα.  Κεντρικό πρόσωπο της ευρωπαϊκής μυθολογίας, ο Φάουστ γνώρισε πολλές μεταμορφώσεις.

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Λειτουργική και αποτελεσματική συμφωνία με την Τουρκία - «Επιδεινώθηκε η κατάσταση»

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Λειτουργική και αποτελεσματική συμφωνία με την Τουρκία
Βρυξέλλες
Την ανάγκη επίτευξης μιας «λειτουργικής και αποτελεσματικής» συμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας για να μειωθούν οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα κρεμούν τα τσουτσέκια τα νταούλια



Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου, στην Φώφη και τον Ποτάμη.
Με όλα τα στραβά τους και τα μεγάλα τους λάθη, Καραμανλής και Ανδρέας, κράτησαν εθνικές γραμμές τόσο σε θέματα εθνικής κυριαρχίας όσο και στις διεκδικήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μπορεί ο Καραμανλής να είχε σοβαρές προσωπικές διαφορές με τον Ανδρέα, στην κρίση του 1987 όμως κράτησε υπεύθυνη εθνική στάση στηρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό. Στην διεκδίκηση των κοινοτικών ενισχύσεων, ο Καραμανλής ήταν ο παραστάτης του Ανδρέα ακόμα και όταν ο τελευταίος έπαιξε το χαρτί του Βέτο απέναντι στους εταίρους. Όσο για το θέμα των Σκοπίων, εκεί φάνηκαν οι προσωπικότητες αυτιών των ανδρών:

 

Και βγαίνουν σήμερα τα απολειφάδια, τα κατάλοιπα της ιστορίας, τα απόβλητα της πολιτικής, προσπαθώντας να ακυρώσουν την εθνική πολιτική αυτών των ανδρών.
Απο τον Καραμανλή και τον Ανδρέα, στην Φώφη, τον Αμυρά και την Ρεπούση.
Ας αναλάβουμε και εμείς ως λαός, τις ευθύνες μας.

 

Greek Hellenic News Feed

ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας ετοιμάζονται να διαπράξουν χωρίς αιδώ οι αλλοπρόσαλλοι συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος.
78.000.000 Τούρκοι αδημονούν να πατήσουν πόδι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, εκεί που ουδέποτε διανοούνταν να έρθουν από τη σύσταση της Δημοκρατίας τους. Ούτε το 1923 ως νικητές δεν τόλμησαν να αγγίξουν τα ελληνικά νησιά. 
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός της εθνικής μειοδοσίας αναφέρθηκε στο τιτίβισμά του για την Ευρωπαϊκή Ένωση  και για τους πρόσφυγες δεν βρήκε όμως λέξη για την πιο ενοχλητική λέξη. Την Ελλάδα. Το λαό της που τον κερνάνε ξεδιάντροπα ανεργία, ύφεση και φτώχεια.
Εις το όνομα της αλληλεγγύης των λαών διαλύεται η Ελλάδα. Πιο σατανικά δεν γινόταν να πέσει. Ένας δούρειος ίππος διαλύει την Ελλάδα και καλπάζει προς την Ευρώπη.

Συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Τσόγκα στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα της Αθηναΐκής Χαρτοποιίας.



 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση για την επαναλειτουργία της Αθηναϊκής χαρτοποιίας-SOFTEX στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Βουλευτή Γιώργου Τσόγκα


Σε σύσκεψη συμφιλίωσης  των εργαζομένων  με τη διοίκηση της SOFTEX, με αφορμή την απόφαση της μητρικής εταιρείας να κλείσει οριστικά την Αθηναϊκή Χαρτοποιία ΑΕ, παραβρέθηκε χθες, Τετάρτη 16 Μαρτίου, ο Βουλευτής Νομού Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Τσόγκας, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Ανδρέα Νεφελούδη και του Συμφιλιωτή κ. Συμεών Γκουδρολώλου και ζήτησε τη με κάθε τρόπο συνέχιση της λειτουργίας αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στην περίπτωση μεταβίβασης αυτής σε τρίτους.

Γ. Πατούλης: Από τον Καραμέρο της μηδενικής κοινωνικής προσφοράς , δεν δεχόμαστε μαθήματα ανθρωπιάς

Με αφορμή το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Αντι-περιφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρου, σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ...
airetos.gr

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους



Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει:
 
τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους
1. Πρωτότυπου Έργου
2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου
 
Σενάρια μπορείτε να αποστείλετε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2016.
 
Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο μας www.senariografoi.gr και για τυχόν απορίες
ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Κακαβά στη διεύθυνση akak1@hotmail.com ή
στο τηλέφωνο 6932.089.819.
 
 


 


Senariografoi Webteam

 ​

Προκηρύχθηκαν 815 θέσεις εργασίας από το ΥΠΠΟ – Αναλυτικά οι προσλήψεις και τα έγγραφα

Η μία προκήρυξη διαδέχεται την άλλη αναφορικά με τις προσλήψεις από το υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα στις Εφορείες Αρχαιοτήτων.
Η aftodioikisi.gr, μάζεψε συνολικά τις προσλήψεις των τελευταίων ημερών και σας τις παρουσιάζει αναλυτικά.
Συγκεκριμένα:
Πρόσληψη 2 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας
Πρόσληψη 72 ατόμων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
Πρόσληψη 16 ατόμων στην Εφορεία Ανατολικής Αττικής
Πρόσληψη 9 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας
Πρόσληψη 15 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας
Πρόσληψη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης
38 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας
60 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων
Πρόσληψη 42 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος
Πρόσληψη 247 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών
Πρόσληψη 56 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου
17 προσλήψεις στην Εφορία Αρχαιοτήτων Λακωνίας
Πρόσληψη προσωπικού στην εφορία αρχαιοτήτων Μαγνησίας
55 προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης (προκήρυξη)
45 προσλήψεις στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Πρόσληψη 139 ατόμων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (προκήρυξη)

Προσλήψεις δήμων: Νέα εγκύκλιος υπουργείου Εσωτερικών

Οδηγίες προς τους δήμους για την εξαίρεση από την αναστολή προσλήψεων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα αλλά και άλλες ρυθμίσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου 4368/2016 παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιό του. Επίσης ζητά από τους δήμους να προχωρήσουν αμέσως στην ολοκλήρωση διορισμών που μένουν σε εκκρεμότητα από παλαιότερες διαδικασίες ΑΣΕΠ.
Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο ΕΔΩ 
aftodioikisi.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ας αφήσει η Κυβέρνηση τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τον Καμμένο και να απαντήσει στα θέματα που ανοίγει η Τουρκία»

Για δυσάρεστη για τη χώρα μας εξέλιξη έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο προσχέδιο της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, στο «Ακραίως» και τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο, είπε πως «οι προτάσεις της Επιτροπής για την Σύνοδο Κορυφής περιπλέκουν την διαδικασία επανεγκατάστασης στην Τουρκία.
Οι προτάσεις της Επιτροπής προβλέπουν ότι όσοι έρχονται στα Ελληνικά νησιά θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άσυλο η οποία θα εξετάζεται κανονικά. Μια διαδικασία η οποία σήμερα στην Ελλάδα κρατάει πολλούς μήνες. Μόνο αυτοί των οποίων οι αιτήσεις απορρίπτονται θα μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία.
«Δεν ισχύει η Κοινή Δήλωση της προηγουμένης εβδομάδας πως όλοι θα επιστρέφουν στην Τουρκία», πρόσθεσε.
Η Κοινή Δήλωση της προηγουμένης εβδομάδας  έπειτα από τη Σύνοδο ΕΕ – Τουρκίας προέβλεπε ότι όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα επιστρέφουν στην Τουρκία με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος καθώς όπως είπε βλέπει να  ανοίγουν εθνικά θέματα.  «Η Τουρκία εκμεταλλεύεται την έλλειψη κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής και στρατηγικής για να περάσει τις θέσεις της», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μουζάλα είπε:  «Σήμερα συζητάμε το προσφυγικό όχι το σκοπιανό. Ας αφήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια με Καμμένο». 
Πρόσθεσε δε πως «η κυβέρνηση πρέπει να δώσει απαντήσεις στο προσφυγικό. Το σκοπιανό δεν λύνεται σήμερα. Είναι εκ του πονηρού να μην απαντάς στο επίκαιρο και να ανοίγεις ένα άλλο θέμα. Ο Ερντογάν κάνει παζάρι εκμεταλλευόμενος την τραγωδία των προσφύγων, όχι μόνο για να κερδίσει περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη αλλά και για να ενισχύσει την γεωπολιτική του στρατηγική. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί για να μη συμβεί εις βάρος μας.»
«Ο κ. Μουζάλας πρέπει να ζητήσει πολλά συγγνώμη για τη διατύπωση», κατέληξε.
  

Τομέας του νομού Κορινθίας της “κοινωνίας αξιών” : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ : Οικονομική Ανάπτυξη και Εργασία.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
O τομέας του νομού Κορινθίας της “κοινωνίας αξιών”, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00-20.00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου (αίθουσα εκδηλώσεων) Ερμού 2.
Θέμα: Οικονομική Ανάπτυξη και Εργασία.
Ομιλητές:
Εμμ.Βολωνάκης, οικονομικός αναλυτής
Ν.Κουμούσης, οικονομολόγος
Σ.Φενέκος, πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”
Κ.Κούρος, β’ αντιπρόεδρος
Ι.Τσαμπαλάτη-Βακαλοπούλου, ψυχολόγος
Συντονιστής:  Δ.Βλάχος, δικηγόρος
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γ.Γ Υποδομών, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κος Γ. Δέδες και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Β. Νανόπουλος.
Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π.Τατούλης.
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:  “κοινωνία αξιών”
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Επιμελητήριο Κορινθίας
Ακαδημία Πολιτικής “Αλέξανδρος Παπαναστασίου

Με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Κοινωνικής Δυναμικής    

ΘΕΑΤΡΟ «“Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια” του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Θέατρο “Ακαδημία Πλάτωνος”»

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
του Κωνσταντίνου Μπούρα
Στη Στέλλα με τα κόκκινα γάντια ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, εμποτισμένος με την κουλτούρα του Θεάτρου Τέχνης (που ανέδειξε το ποιητικό αμερικάνικο θέατρο με κορυφαίο εκπρόσωπό του τον Τένεσι Ουίλιαμς, καθώς και τον «μαγικό ρεαλισμό» ως κυρίαρχη μανιέρα του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα), επιχειρεί να γίνει ο επί σκηνής ποιητής της Μεσογείου, κάτι το οποίο επιτυγχάνει εν μέρει, αλλά σε πολύ χαμηλότερη βαθμίδα, χάρη στην κινηματογραφική διασκευή του έργου του από τον Μιχάλη Κακογιάννη...
diastixo.gr

«Είκοσι χρόνια από την εκδημία του Οδυσσέα Ελύτη»

KEIMENO
Άρθρο της Ανθούλας Δανιήλ


Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα, ο ποιητής πάντα παρών και η μνήμη του καίει όχι μόνο στα βουνά, σαν άκαυτη βάτος, αλλά και στα βιβλία μας και στα χαρτιά μας και στην καρδιά μας. Έχει μιλήσει Ελληνικά, έχει δημιουργήσει...

Μεσολόγγι: Ποιος είναι ο πρώην δήμαρχος που συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης: Συνελήφθη πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και πρόεδρος της Αερολέσχης της πόλης για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών με αεροπλάνο με “αμοιβή” 30.000 ευρώ από τον καθένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr πρόκειται για τον αντιπτέραρχο ε.α.  Γιώργο Πρεβεζάνο που είχε εκλεγεί (5.381 ψήφους και 44,10% στον α΄ γύρο και 6.140 και 53,90% στον β΄) με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχος Μεσολογγίου από το 2002 έως το 2006, ενώ ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τις δύο επόμενες δημοτικές περιόδους 2006-2010 και 2010-2014.
prevezanos_mesologi_aftodioikisi
Μάλιστα, ο κ. Πρεβεζάνος ο οποίος αποχώρησε στις εκλογές του 2014, είχε δηλώσει τη στήριξή του στο σημερινό “γαλάζιο” δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο.
Γνωστός «γαλάζιο» στέλεχος της περιοχής, ο κ. Πρεβεζάνος δεν είχε διστάσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να στείλει το 2001  ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Μεσολογγίου να χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητους» όλους τους βουλευτές γιατί δεν αντιδρούσαν στη μεταφορά του Εφετείου στο Αγρίνιο...

Δημοφιλή Tweet: Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της ΝΔ





ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ @neademokratia
 
Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της ΝΔ bit.ly/1QYgdju

Προβολή στο Twitter






Υπουργείο Εξωτερικών  @GreeceMFA
 
"Χρειάζεται κοινό Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασύλου": Παρέμβαση Ν.Ξυδάκη στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων ΕΕ #GAC @nikoxy mfa.gr/epikairotita/e…

Προβολή στο Twitter






Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
Να παραιτηθεί ο Μουζαλας αλλά τον Τσιπρα που υπέγραψε σε επίσημο κείμενο "Μακεδονία" τον στηρίζουμε #anel_robes #tsipras

Προβολή στο Twitter






Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
8.16' Πολύ αυξημένη η #κίνηση στην Τσιμισκή. Ενημερωθείτε για την #κίνηση στη Θεσσαλονίκη astynomia.gr/traffic-thessa…

Προβολή στο Twitter






Γιάννης Μιχελάκης @jmichelakis
 
Τσιμιτάκης (σύμβουλος πρωθυπουργού): «Όλοι Μακεδονία λένε» τα Σκόπια! protothema.gr/politics/artic…

Προβολή στο Twitter